Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky na Vianoce

Najlepšie darčeky na Vianoce 2024! TOP vianočné darčeky pod stromček!

Vianoce sú tu ani sa nenazdáme a preto je najvyšší čas poobzerať sa nejakom peknom darčeku! Hľadáte darček na Vianoce pre muža, ženu, dieťa či starých rodičov? Nezúfajte, v tomto článku nájdete tipy na originálne vianočné darčeky pre všetkých. 

Dnes vieme kúpiť naozaj všetko možné a častokrát aj niečo čo sa nám ešte pred pár rokmi zdalo ako nemožné, my vám prinášame výber toho najlepšieho z najlepšieho, pri výbere vhodného vianočného darčeka nezabúdajte na to, čo má rád ten koho chcete obdarovať a môžeme vám zaručiť, že ho určite potešíte! 

Nápady na vianočné darčeky sme pre vašu rýchlejšiu orientáciu v článku zaradili do niekoľkých kategórii:

Darčeky na Vianoce pre ženy

Ak hľadáte čo kúpiť na Vianoce žene, tak si neváhajte pozrieť ponuku darčekov, ktorú sme pre vás pripravili. Nájdete tu z každého rožku trošku a aj niečo naviac! Keď si nebudete vedieť rady, majte na pamäti, že každú ženu pod stromčekom poteší niečo ligotavé či voňavé alebo hľadáte niečo originálnejšie?

Inšpiráciu na darček nie len k Vianociam pre ženu rozhodne nájdete aj v našom článku o darčekoch pre mamu, alebo aj darčekoch pre manželku, ženu a sestru.

Tip na vianočný darček pre ženu? Elegantný župan

Tipom na vianočný darček pre ženu môže byť aj elegantný župan od Astratexu.  Župan je vyrobený z ľahučkej viskózy, a preto je vhodný najmä na teplejšie letné noci. Župan je v obľúbenom strihu kimono so zaväzovaním v pase. A potlač? Tá je prekrásna! 

Jemné ružové kvety na čiernom podklade padnú do oka každej žene. Tento župan sa rýchlo stane obľúbeným kúskom oblečenia každej ženy. Dá sa zladiť s hocijakým pyžamkom či nočnou košieľkou a žena ho bude rada nosiť ako v noci tak aj v dňoch, kedy sa netreba ponáhľať do práce.  

Výborný darček na Vianoce pre ženu? Kolagén

Darovať žene zdravie a krásu je vždy dobrý nápad či sa už blížia jej narodeniny, meniny alebo Vianoce. Takýto darček rozhodne poteší, prekvapí a navyše urobíte aj niečo pre jej zdravie. Vyberajte však opatrne, nie každý kolagén prinesie želaný účinok, pretože jeho vstrebateľnosť v tele vzhľadom na pridané látky môže byť zložitejšia. Ak neviete vybrať ten najlepší kolagén – pozrite si náš test tu.

Vyberte overený zdroj a kolagén bez prímesí, prípadne s vitamínom C. Takýto výber zaručí, že jej pleť, vlasy, zuby či nechty budú už behom pár dní pevnejšie, vyživenejšie a krajšie. Kolagén je považovaný zo elixír mladosti a krásy našej doby je tak opäť výbornou voľbou ako darček pod vianočný stromček pre ženu.

Vianočný darček pre ženu, ktorý rozžiari a obladí jej pleť? Galvanická žehlička

Počuli ste už o galvanických žehličkách na pleť? Nie je veru žehlička ako žehlička a okrem tých na žehlenie oblečenia či vlasov sú stále viac populárne aj tie na pleť. Tento malý a šikovný prístroj dokáže pravidelným používaním spevniť kožu pleti, omladiť ju a vyhladiť jemné vrásky

To však nie je všetko jeho veľkým benefitom je aj liečba rán a jaziev po akné. Ide o kvalitnú starostlivosť o pleť v pohodlí domova, ktorú si zamiluje každá žena. Galvanické žehličky majú niekoľko módov na teplé či studené ošetrenie a pleti dodajú jasnejší a zdravší vzhľad. Ak hľadáte darček na Vianoce pre ženu, ktorá sa o svoju pleť rada stará, týmto určite zabodujete.

Darček pod stromček pre ženu? Niečo pre super vlasy

Že sa už Vianoce blížia a vy stále neviete, čo pre ženu ako darček pod stromček? Skúste niečo originálne. Niečo pre zdravie a pre krásu. Niečo, čo ženu určite poteší a prekvapí. Napríklad žuvací balík na rast vlasov Hairburst. 

Tento balík obsahuje šampón, kondicionér a žuvacie vitamíny, obsahujúce biotín, selén a zinok. Vďaka pravidelnému užívaniu vitamínu a používaniu šampónu a kondicionéra začnú rásť nové vlasy. Vlasy budú silnejšie a menej poškodené a to už popár použitiach. Kozmetika, ktorá očarila už stovky žien môže byť teraz skvelým tipom na darček pod stromček aj pre vašu ženu. 

Top darček na Vianoce pre ženu ? Žehlička na vlasy

Ak hľadáte top darček na Vianoce pre ženu, skúste žehličku. No nie na žehlenie oblečenia, ale na vlasy! Presne tak. Žehličky na vlasy patria u žien medzi tie najpoužívanejšie elektrospotrebiče. Ženy ich využívajú denne a vďaka nim si vytvoria krásny účes aj bez toho, aby museli ísť ku kaderníkovi. 

Medzi tie naj žehličky na vlasy patria žehličky značky Remington. Keramické dosky, ktoré nepoškodzujú vlasy? Tie sú samozrejmosťou. Regulácia teploty? Áno! A kopu ďalších výborných funkcií, ktoré uľahčia žehlenie vlasov a potešia ženu.   

Posteľná bielizeň - darček, ktorým ženu zaručene potešíte

Hľadáte darček pre ženu a chcete pritom staviť na overenú klasiku? Výborne, kúpte jej novú mäkkú posteľnú bielizeň! Kvetinové, s pásikmi, vianočné alebo jednoduché jednofarebné? 

Výber necháme na vás, neprehliadnite však postelné obliečky na 4home, kde nájdete široké množstvo motívov, ale najmä aj kvalitu a udržateľné materiály. Tak čo ešte stále váhate? Kúpte vašej blízkej žene posteľné obliečky, ktoré po vypratí nevyblednú!

Originálne darčeky na Vianoce pre ženy? Šperky!

Medzi originálne darčeky na Vianoce patria šperky. Je totiž toľko možností, aký šperk vybrať. Náhrdelník, náušnice, prsteň či brošňa? Áno, môže byť všetko z toho. Ale my odporúčame náramok. 

Módny náramok značky Tommy Hilfiger je vyrobený z ušľachtilej ocele, pozlátený žltým zlatom a osadený čírymi kryštálmi. Jednoducho krásny. Moderný. Trendový. Jemný. A dokonalo ladiaci ku každému oblečeniu. Vďaka nemu sa žena bude cítiť výnimočne každodenne. Aj keď ju zavoláte len na obyčajné rande. Stačí, aby si dala len toto prekrásny náramok. 

Čo kúpiť mame na Vianoce? Kvalitný parfém

Ak rozmýšľate nad tým, čo kúpiť mame na Vianoce a chcete sa jej na o opýtať, rátajte s tým, že vám povie, že nič nechce a nič nepotrebuje. Vy sa však nenechajte odbiť a vyberte jej z ponuky luxusných parfémov

My vám odporúčame vybrať napríklad parfum Calvin Klein Euphoria. Parfum z granátového jablka, tomela, zelenej miazgy, obohatený o čiernu orchideu, čínsku magnóliu a lotosový kvet má v základe ambru, čiernu fialku, mahagón a pižmo. nSpolu je to dokonalá kombinácia a dokonalá vôňa určená pre každú ženu. Ktorá aj každú ženu určite poteší. Ak neviete vybrať ideálny parfém – pozrite si náš výber tých najlepších dámskych vôní.

Darček na Vianoce pre ženu a jej očarujúci úsmev? DayNight Whitening

Ďalším originálnym tipom na darček na Vianoce pre ženu je domáce bielenie zubov, veď pekným žiarivým úsmevom nepohrdneme ani jedna! Práve profesionálne domáce bielenie zubov kedykoľvek počas dňa je v súčasnosti čoraz viac obľúbené a s DayNight aj veľmi jednoduché.

 Bielenie zubov u lekára je často bolestivé a rozhodne naše zuby nešetrí, preto nie je vhodné pre tých s citlivejšími ďasnami alebo oslabenou sklovinou. Naopak bielenie zubov s DayNight je bezbolestné a funguje na báze led svetla v kombinácii so špeciálnym profesionálnym gélom. Takéto bielenie je tak vhodné aj pre ľudí s citlivými zubnými krčkami a ďasnami. Stačí tak už len vybrať sadu, ktorá vás zaujme a máte vybratý dokonalý darček pre ženu na Vianoce. 

Vrchný matrac s aloe vera od Dormeo - darujte žene pohodlie nielen na Vianoce

Niet pochýb, že kvalitný spánok je základ pre pohodové prežitie nasledujúceho dňa a navyše aj pevného zdravia. Preto je výborným darčekom pre vašu ženu nielen na Vianoce aj kvalitný vrchný matrac od Dormeo

Takýto matrac je hrubý len 4cm a aj napriek tomu dodá pri spánku vašej chrbtici potrebnú oporu a na druhej strane, vďaka aloe vera je povrch mäkký a veľmi jemný na dotyk. Navyše takýto vrchný matrac je aj cenovo dostupnou záležitosťou. Čo viac si priať, dokonalý tip na darček nielen pre vašu ženu, čo poviete?

Darčeky na Vianoce pre mužov

V príde, že hľadáte darček na Vianoce pre muža ste rozhodne na správnom mieste. Je tu pre vás niekoľko tipov na darčeky na Vianoce pre muža. Tak čo originálny alebo stavíte na overenú klasiku

To už necháme na vás! V prípade, že to stále nebude ono, nájdete inšpiráciu aj v našom článku o darčekoch pre priateľa či manžela a článku o darčekoch pre otcov.

Darček pre otca k Vianociam – parfém

Tak čo teda kúpite tomu svojmu otcovi na Vianoce? Ak stále váhate, vyberte pre otca darček k Vianociam z ponuky parfumov. Napríklad taký HUGO BOSS- The Scent Absolute. Je to veľmi populárna a podľa recenzií aj mimoriadne obľúbená pánska parfumová voda. 

Orientálne korenistá vôňa bude skvelým doplnkom pre otca ku každej príležitosti. Parfumovaná voda pritiahne vašu pozornosť hneď v úvodných tónoch, ktoré patria pikantnému zázvoru. Potom do hry vstupuje sladká maninka, ktorá vytvára srdce vône. Pozrite si aj najlepšie pánske parfémy v našom teste.

Top darček na Vianoce pre muža – proteín

Top darček na Vianoce pre muža bude tento rok proteín. Čistý srvátkový izolát proteínu je kráľom medzi proteínmi. Skôr sa podbá džúsu ako bežnému  mliečnemu proteínu, a tak chutí naozaj každému. Dostupný je v piatich lahodných príchutiach – citrón a limetka, pomaranč a mango, broskyňový čaj, mojito a dúhový cukrík. 

Zdá sa vám to nezdravé? Ale kdeže. Proteín obsahuje až 20 g bielkovín, skoro žiaden cukor, glutamín a BCAA. Pitím tohto proteínu sa podporí nárast svalov a ich celková regenerácia. Hodí sa ako podpora pri dosahovaní akéhokoľvek cieľa vo fitness. 

Čo kúpiť mužovi k Vianociam? Košeľou nič nepokazíte

Praktickým darčekom pre každého muža je košeľa. Ak neviete, čo kúpiť mužovi je Vianociam, kúpte mu teda košeľu. Siahnite ale po drahšej a kvalitnejšej značke. Nech ju využije aj muž, ktorý si potrpí na kvalitu svojho oblečenia a jeho častým oblečením bývajú práve obleky a košele. 

Takúto košeľu muž využije teda nielen do práce, ale aj na bežné nosenie či na slávnostnú príležitosť. A možno si ju zamiluje aj muž, ktorý doteraz košele neobľuboval. Pretože vyzerá úžasne a každý muž v nej bude vyzerať úžasne tiež. 

Originálny darček pre muža pod stromček? Zoskok padákom

Zoskok padákom ako darček? A prečo nie? Ak nemáte ešte darček pre muža na Vianoce a viete, že by túžil po niečom akčnejšom a originálnejšom ako papuče, kúpte mu ho. Každý muž predsa miluje adrenalín, každý muž potrebuje raz za čas zažiť dávku vzrušenia a nebezpečenstva. Nechajte ho nech mu troška narastú krídla a nech ide trocha vyššie ako inokedy

Na takýto vianočný darček muž určite nezabudne a bude o ňom rozprávať všetkým svojim známym, kolegom i kamarátom. Možno ani neviete, že po niečom takom túži a možno vám to omieľa už dlhé roky. Práve teraz je už tá správna chvíľam, aby ste mu tento sen splnili. 

Stále s darčekom pre muža na Vianoce váhate? Čo tak set značkového spodného prádla

Prinášame ďalšiu výbornú inšpiráciu na darček pre vášho muža na Vianoce a tým je set kvalitného značkového spodného prádla. Prečo mu nedať niečo čo mu jednoducho sadne a bude sa cítiť nesmierne pohodlne a navyše v tom bude aj výborne vyzerať. 

Vyberte prádlo z kvalitnej bavlny zabalené v peknom balení od výrobcu a o dokonalý darček pre neho nie len na Vianoce máte postarané. Verte, tento darček bude aj takým malým darčekom aj pre vás milé dámy,

Darujte mužovi na Vianoce luxus! Darujte mu hodinky

Týmto šperkom nepohrdne žiaden muž! Či má rád skôr ležérny štýl alebo preferuje eleganciu alebo naopak, je to športovec, pre ktoréhokoľvek z nich viete nájsť naozaj nádherný kúsok hodiniek, ktoré zaručene ocení. Stačí už len podrobne popozerať široký výber značiek, veľkostí ciferníkov a materiálov remienkov podľa jeho preferencii. 

Nebojte sa muž sa rád pochváli peknými hodinkami a bude ich mať stále na ruke čím mu budete stále na blízku a vždy. keď sa na ne pozrie si na vás spomenie. Takýto darček pre muža na Vianoce rozhodne bude mať úspech.

Top darček pre muža pod stromček! Doprajte relax

V prípade, že je muž pre ktorého hľadáte darček stále v pohybe a nemá sám na seba čas alebo sa pravidelne sťažuje na bolestivý chrbát, ideálnym darčekom na Vianoce bude pre neho relax v podobe uvoľňujúcej Thajskej masáže

Relax a oddych je práve to čo nám v týchto hektických časoch častokrát veľmi chýba, musíme občas myslieť aj na seba a svoje zdravie, práve relax v podobe uvoľňujúcej masáže chrbta je to pravé. Ten pocit znovuzrodenia a ľahkosti po masáži je nezabudnuteľný a práve taký bude aj váš vianočný darček pre muža, na ktorý bude on ešte dlho s úsmevom spomínať.

Vianočný darček pre muža? Multimediálne centrum!

Počuli ste už o multimediálnom centre? Ešte nie? Tak si o ňom určite niečo naštudujte, lebo to bude výborný darček pre muža na Vianoce. Multimediálne centrum vo veľkosti USB kľúča obsahuje veľké množstvo aplikácií, ktoré umožňujú prístup k prémiovým službám ako youtube či netflix.  

A taktiež sa tam nachádza aj stovka aplikácií na počúvanie hudby, sociálne siete, spravodajstvo, nakupovanie a hry. Stačí ak ho zasuniete do notebooku, počítača či televízora a a zábava sa môže začať. Je to naozaj skvelý vianočný darček pre muža. 

Anatomický vankúš - darček pre komfortný spánok

Ďalším výborným tipom na darček pre muža nielen na Vianoce je anatomický vankúš od Dormeo. Anatomický vankúš zaručí najvyšší komfort pri spánku a bolestivá krčná chrbtica sa stane minulosťou. 

Jedná sa o produkt, ktorý obsahuje aloe vera a preto je veľmi jemný a okrem toho ho môžete celý jednoducho oprať v práčke pri 40 stupňoch. Vankúš je priedušný, antialergický a tak vytvára hygienické prostredie pre spánok. Takýto darček zaručene prinesie spokojnosť!

Darčeky na Vianoce pre starých rodičov

Vybrať darček na Vianoce pre starých rodičov je rozhodne ťažký oriešok, ale my veríme, že sme pre vás pripravili výborné tipy, ktoré vás zaručene inšpirujú

Darčeky pre dedka a babku na Vianoce môžete nájsť tiež aj v našom článku o darčekoch pre rodičov a starých rodičov a inšpirácia môže prísť aj z nášho článku o darčekoch pre babku.

Čo kúpiť starým rodičom na Vianoce? Obraz z fotografie!

Ak stále rozmýšľate nad tým, čo kúpiť starým rodičom na Vianoce, darujte im obraz z fotografie. vyberte fotografiu celej rodine, ktorá sa stretla pri nejakej výnimočnej príležitosti ako napríklad svadba alebo krst a dajte ho vytlačiť na fotoplátno vo vybranej veľkosti

Takýto darček vašich rodičov určite poteší. Bude to totižto darček, ktorý nesie spomienku na prekrásne časy. Vaši rodičia nebudú musieť neustále vyťahovať mobil alebo notebook, aby si pozreli fotografie svojich milovaných. Fotografiu  – pamiatku z prekrásneho dňa budú mať na očiach každý deň – či už v obývačke alebo v jedálni. 

Darček pre starých rodičov na Vianoce- kolagén pre zdravie

Mimoriadne kvalitný a účinný švédsky tekutý kolagén bude výborným darčekom pre starých rodičov na Vianoce. Hydrolyzovaný rybí kolagén je vyrábaný vo Švédsku. Má komplexné zloženie pre maximálny účinok. 

Okrem rybieho kolagénu obsahuje balenie aj vitamín C, kyselinu pantoténovú, vitamín B6, biotín, meď, kyselinu hyalurónovú a kremík. Pokožka bude zdravšia, kĺby budú menej boľavé, zlepší sa zdravie kostí, zabráni artritíde a osteoartritíde. Zabudnite na necertifikované výživové doplnky, kúpte kolagén, ktorého účinky sú dnes vedecky dokázané. 

Vianočný darček pre babku i pre dedka. Spoločenská hra pre celú rodinu

Ak hľadáte vianočný darček pre babku i pre dedka, kúpte im spoločenskú hru Ako to bolo kedysi. Vďaka tejto hre si zaspomínate na tie najkrajšie momenty z rodinnej histórie. Hra obsahuje kartičky s retro fotkami a priamo vyzýva k rozprávaniu príbehov zo života vašich blízkych

Možno sa aj vy dozviete príbehy, o ktorých ste dohrania tejto hry, nemali ani potuchy. Spoločne sa tak zabavia aj tri či dokonca štyri generácie rodinných príslušníkov. Pre babku i pre dedka to bude nielen možnosť zaspomínať si, ale aj tráviť čas s ľuďmi, ktorých milujú.

Darček pod stromček pre rodičov i starých rodičov – jedálenská súprava

Výborným darčekom pre rodičov, ale i starých rodičov bude jedálenská súprava.  Jedálenská súprava je zložená z 11 kusov – 2x tanier, 2x nádoba na omáčku, 2x pohárik, 2x miska, 2x polievkový tanier, 1x tanier a zabezpečí sa vďaka nej komplet stolovanie pre dve osoby. 

Preto takýto darček poteší rodičov alebo starých rodičov, ktorí už žijú sami a stolujú väčšinou sami dvaja. Súprava je vyrobená v peknom dizajne a z kvalitnej keramiky. Dá sa umývať umývačke riadu a je vhodná aj do mikrovlnnej rúry. Teda na každodenné stolovanie a používanie. 

Nejaký nápad na darček pre starých rodičov k Vianociam? Darčekový kôš

Hľadáte nejaký nápad na darček pre starých rodičov k Vianociam. Nelámte si veľmi hlavu. Starí rodičia už toho veľa nepotrebujú a ani nechcú. Niekedy ich poteší naozaj málo. Starú mamu chutná a kvalitná sladkosť a starého otca fľaša dobrého alkoholu. 

Ak je o aj prípad tých vašich rodičov, siahnite po darčekovom koši. V darčekovom koši však nájdete aj predmety praktického charakteru ako napríklad sadu misiek, čajový kahan a svietnik. Dokúpiť môžete samozrejme aj nejakú peknú kyticu kvetov. 

Výborný darček pod stromček pre starých rodičov? Vyhrievacia deka

Ďalším výborným tipom na darček pre starých rodičov na Vianoce je vyhrievacia deka. Práve takáto vyhrievacia deka ich zohreje aj v tých najchladnejších dňoch a večeroch a prinesie im zaslúžený komfort. 

Teplo navyše pôsobí uvoľňujúco a preto dokáže vyhrievacia deka pomôcť aj s boľavým chrbtom a kĺbmi. O bezpečnosť sa nemusíte báť, tieto deky sa neprehrievajú a majú poistku v podobe časovaču, čo znamená, že sa približne po 90 minútach automaticky vyhrievací program vypne, samozrejme deka sa dá opäť okamžite zapnúť. Vyhrievacia deka je tak výborným spoločníkom a starým rodičom bezpochyby urobí radosť.

Krásny darček pre starých rodičov na Vianoce - časozberná kniha rodiny!

Ak hľadáte niečo skutočne originálne a navyše niečo čo zaručene starých rodičov na Vianoce poteší, máme pre vás tip – časozberná kniha rodiny! Takáto knižka im umožní zachytiť tie najpodstatnejšie či najvýnimočnejšie momenty, ktoré rodina počas roka zažila. 

Môžu si do nej pridávať spoločné rodinné fotografie z osláv alebo iných nezabudnuteľných momentov, z výletov či len tak zo spoločných rodinných chvíľ napríklad s vnúčatami. Ku každej fotografii sa dá pridať krátky text a časom sa takáto kniha tak môže stať akousi rodinnou kronikou, ktorá starým rodičom vyčarí úsmev na tvári. Časozberná kniha rodiny je tak výnimočným a originálnym darčekom pre starých rodičov pod stromček.

Tip na užitočný darček pre starkých na Vianoce? Jednoznačne tlakomer

Pozrime sa ešte na darček z iného súdka, niečo čo je naozaj veľmi užitočné, takou vecou je dozaista kvalitný a spoľahlivý tlakomer. Dnes má tlakomer doma už takmer každá rodina, tento pomocník nejeden raz dokázal včas zachrániť pred nešťastím. 

Aj tlakomer má však svoju životnosť a po niekoľkých rokoch používania už môže strácať na svojej spoľahlivosti a preto je po čase dobré zainvestovať do nového, spoľahlivejšieho modelu. Vianoce tak môžu byť ideálnou príležitosťou, kedy môžete svojich starých rodičov obdarovať aj takýmto darčekom.

Vianočné darčeky pre deti a teenagerov - Hit Vianoc 2022

Darčeky na Vianoce asi vždy najviac ocenia deti! Vybrať dnes vhodný darček pre deti na Vianoce naozaj nie je jednoduché. Pozrite si naše tipy na vianočné darčeky pre deti, ktoré ich nielen zabavia, ale budú mať aj edukačný charakter

Ak potrebujete inšpirácie viac, rozhodne neprehliadnite aj náš článok o darčekoch pre 10 ročné dievča alebo článok o darčekoch pre teenagerov a pubertiakov. Nesmieme zabudnúť ani na top darčeky na 18.narodeniny, najlepšie hračky pre deti a darčeky pre ročné dieťa.

Tip na vianočný darček pre deti – stan do každej detskej izby

Tipom na vianočný darček pre deti môže byť napríklad stan do detskej izby. Tento stan sa stane doplnkom do každého detského kútika a obľúbi si ho každé dieťa. Pamätáte si, ako ste si stavali bunkre z vankúšov? Vaše deti budú mať teraz stan. A aký parádny. 

S podložkami, dvomi vankúšmi a stabilizátorom. Každé dieťa sa tam bude môcť uchýliť so svojimi hračkami a oddýchnuť si  od ruchu v domácnosti. A nezmestí sa tam len jedno dieťa! Pokojne si k sebe bude môcť zobrať kamarátov či súrodencov. Alebo poriadne veľkého maca!  

Darček pre deti na Vianoce – hojdačka do detskej izby

Darček pre deti na Vianoce? Zabudnite na plyšáky, bábiky či autíčka! To ste už dieťaťu predsa darovali! Darujte dieťatku krásnu drevenú vintage hojdačku, ktorú môžete zavesiť do interiéru – do obývacej izby, spálne, detskej izby ale i na terasu. 

Hojdačky sú vyrobené z masívneho dreva a sedacia časť je čalúnená zo zamatovej plátennej textílie zdobená gombíkmi.  S touto hojdačkou bude zábava aj vnútri a aj počas daždivých dni. Je to super originálny darček na Vianoce pre deti

Originálny darček pre deti na Vianoce – súprava malý zverolekár!

Originálnym darčekom pre deti na Vianoce – či už chcete obdarovať dievčatko alebo chlapca môže byť sada malý zverolekár. Sada obsahuje dve plyšové zvieratká, sadu nástrojov pre veterinára ako stetoskop, teplomer, pinzetu, obväzy a náplasti vo veľkej praktickej taške.

Deti sa s touto sadou parádne zabavia a vyskúšajú si aká je práca veterinára. Realistická sada očarí každé dieťa a rodičov nechá trocha vydýchnuť. Neručíme však, že sa dieťa nebude chcieť stať neskôr aj skutočným veterinárom! 

Čo kúpiť na Vianoce pre dieťa? Napríklad drevenú stavebnicu

Čo kúpiť na Vianoce pre dieťa ak už máte doma osť zbytočností či hračiek ktoré dlho nevydržia a rýchlo sa pokazia? My odporúčame  drevenú stavebnicu KAPLA, ktorá obsahuj 1000 odolných doštičiek z francúzskeho borovicového dreva a dva zošity plné nápadov, podľa ktorých budete môcť s vašimi deťmi stavať. 

Nemusíte však skladať podľa návodu! Fantázií sa medze nekladú a vy môžete s deťmi poskladať hocičo! Stavebnica vydrží celé roky a tak j celkom možné, že sa s ňou budú hrať aj vaše vnúčatá! 

Najlepší darček na Vianoce pre deti? Kolobežka

Najlepším darčekom na Vianoce pre deti je jednoznačne kolobežka. Veď ktoré dieťa by ju nechcelo? Kolobežka je jednoducho úžasná! Bezpečná, skladná, nenáročná na údržbu a vhodná aj do chladnejších dní! Vďaka kolobežka si obľúbi pohyb aj dieťa, ktoré sa mu pred tým vyhýbalo širokým oblúkom. 

Kolobežka je nastaviteľná, a tak ju dieťa bude môcť používať aj vtedy, keď troška vyrastie. A keby predsa len kolobežka dieťa omrzela, nezaberie vám veľa miesta, jednoducho ju zložíte a v skrini či pod posteľou bude čakať na to, kedy po nej dieťa opäť zatúži. 

Darček pre hravé deti? To sú predsa Veselé kamene

Kúpte svojim deťom na Vianoce hravú sadu na maľovanie kamienkov, táto sada obsahuje špeciálne nezmývateľné farby na kamienky, štetec, hravé trasľavé očká a dokonca aj niekoľko špeciálnych kamienkov na maľovanie, ktoré môžu deti hneď pomaľovať. 

Doprajte deťom hravú zábavu, pri ktorej sa zabavia na niekoľko hodín a nebudú pri tom potrebovať mobil, tablet či počítač. Okrem toho počuli ste už o Veselých kameňoch? Ak váš kamienok pomaľujete len z jednej strany a na druhú dáte krstné meno autora a PSČ, následne ho uložíte na nejaké vaše obľúbené miesto, napríklad počas rodinného výletu, viete ho prostredníctvom Facebookovej skupiny sledovať, kto ho našiel a kde sa kamienok momentálne nachádza. Čo poviete, takýto zaujímavý darček pre deti na Vianoce je určite skvelou voľbou!

Darček na Vianoce podporujúci tvorivosť detí? Neobyčajné puzzle!

Chcete Vianočným darčekom pre vaše deti podporiť ich tvorivosť, hravosť a predstavivosť? Výborným tipom na darček sú v tomto prípade puzzle a nie len také obyčajné puzzle. Nájdite puzzle s krásnym detským motívom, ktoré si potom spoločne zavesíte na stenu v detskej izbičke a vaše dieťa bude mať svoj výtvor stále na očiach a bude sa ním môcť každému pochváliť, ešte lepšie pre neho bude, ak počas obdobia medzi sviatkami budete puzzle stavať spoločne celá rodina.

 Tieto puzzle sú dokonca špeciálne, okrem toho, že majú pekný hravý motív a dostatočne veľké kusy, sú tieto puzzle aj svietiace čo z nich robí ešte lepší darček! Ak chcete podporiť tvorivosť, puzzle sú pre deti pod stromček výborným darčekom.

Darček pre deti na Vianoce, ktorý rozvíja ich logické myslenie!

Ak si stále ešte nie ste istý čo vašim deťom kúpiť pod stromček, skúste siahnuť po nejakej spoločenskej hre. Dnes je na výber veľké množstvo zaujímavých spoločenských hier, ktoré deti učia manipuláciu s peniazmi, stratégiu nákupu a predaju, ale aj logicky uvažovať. Je len na vás, akú hru si vyberiete, dbajte však na potreby a vek vášho dieťaťa, aby hra nebola pre neho príliš náročná, ale na druhej strane, aby mu mala čo nové ponúknuť a nebola príliš jednoduchá a tak aj nudná. 

Dobrou voľbou môže byť napríklad Ticket to ride junior. V tejto hre sa hráči snažia logicky prepojiť mestá traťou ako to určuje ich cestovný lístok. Pri spoločenskej hre sa zabaví celá rodina, práve takýto darček pre dieťa na Vianoce môže byť tým pravým! 

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *