Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre 15 ročného chlapca
Darčeky pre deti
Darčeky pre rodinu
Darčeky podľa veku

Darček pre 15 ročného chlapca, ktorý je v puberte! Toto ho určite poteší

Poznáte tínedžera, ktorého by ste chceli obdarovať? Vybrať správny darček pre 15 ročného chlapca môže byť ťažšie než sa zdá. Chlapci v tomto veku sú na prahu dospelosti, cítia sa už ako dospelí a len tak hocičo sa im páčiť nemusí. Na hračky sú už veľkí, ale radosť im môžete urobiť napríklad vhodným oblečením alebo nejakou elektronikou. Určite ale nejde o jediné tipy darčekov, ktorým sa potešia.

15 narodeniny sú predsa len významnejšia udalosť, ktorá si zaslúži poriadny darček. Nad tým, čo darovať oslávencovi si lámu hlavu nie len rodičia ale istotne aj blízka rodina, priatelia či rodinní známi. Keďže ide už o staršieho chlapca nemusíte sa obzerať po hračkách. 15 ročný chlapec sa poteší aj praktickým a užitočným darom. Je síce jednoduchšie opýtať sa oslávenca, čo by si prial, aký darček by chcel ale je určite lepšie ho vhodným darom prekvapiť. Pri výbere vhodného darčeka sa môžete orientovať podľa záujmov a záľub chlapca. Pár nápadov na vhodný darček pre 15 ročného chlapca nájdete aj v našom článku.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE 15 ROČNÉHO CHLAPCA

Originálny darček pre 15 ročného chlapca: Kryt na mobil s vlastnou potlačou

Vhodným a praktickým darčekom pre 15 ročného chlapca môže byť aj kryt na mobilný telefón s vlastnou potlačou. Čo bude na kryte je už len na vašom rozhodnutí. Môže tam byť fotka oslávenca alebo obrázok niečoho čo sa mu páči (motorky, rýchle autá,…). 

Kryt na mobil s vlastnou potlačou je vhodným darom pre kamaráta, spolužiaka alebo staršieho brata. Na kryte môže byť aj fotka z posledného výletu, ktorý ste spolu absolvovali. Chlapec si tak vždy spomenie na chvíle, ktoré s vami prežil.

Čo darovať 15 ročnému chlapcovi? Pánsky parfum

15 ročný chlapec sa už pomaly, ale isto dostáva do dospelosti a tomu by ste mali prispôsobiť aj darček. Pánsky parfum môže byť výborným darčekom ako pre mužov tak aj tínedžerov. Ak kupujete parfum ako darček k 15 narodeninám zamerajte sa na parfumované vody alebo parfumy. Aj keď sú trochu drahšie k 15 narodeninám sú vhodným darčekom. Ak chcete viac inšpirácii aké sú pánske vône teraz populárne, pozrite si náš článok.

Pokiaľ si v množstve značiek neviete vybrať môžete skúsiť parfumovanú vodu Calvin Klein Eternity. Pri výbere vhodného parfumu sa môžete orientovať aj podľa recenzií zákazníkov. Nemusíte sa obávať, že parfum zostane na poličke a bude naň padať prach. Chlapci v tomto veku sa už obzerajú po dievčatách a určite bude chcieť urobiť na nejakú dojem. Možno mu v tom práve parfum od vás pomôže.

Dar pre 15 ročného chlapca: Pánsky náramok

Šperky nie sú len doménou žien. Pánske šperky sú perfektným darčekom aj pre dospievajúcich chlapcov. Pánsky náramok z chirurgickej ocele je pre mladého 15 ročného chlapca výborným darčekom. Kombinácia lesklej a matnej ocele vytvára zaujímavý a nevšedný vzor, ktorý nezostane nepovšimnutý. Výhodou náramku ako darčeka je fakt, že nepotrebujete poznať veľkosť, ako je tomu pri oblečení. Náramok vydrží chlapcovi pár rokov a bude mať tak milú spomienku na vás vždy keď sa naň pozrie. 

Praktický darček pre 15 ročného chlapca: Financie - založte mu sporenie

15 ročný chlapec už vie, čo chce. Ak si na niečo šetrí financie môžete mu pomôcť našetriť na to rýchlejšie a darovať mu jednoducho istý finančný obnos. Ak presne neviete koľko pokojne sa spýtajte jeho rodičov. Tí vám môžu najlepšie povedať na čo si šetrí. Týmto darom mu pomôžete a podporíte jeho snahu šetriť si. 

Ak si chlapec nešetrí môžete mu založiť účet, kde si môže odkladať financie a šetriť na vysokú školu. Výhodou takéhoto daru je aj fakt, že vždy, keď budete chcieť chlapca obdarovať môžete mu vložiť istý finančný obnos na účet. Tento darček je vhodný dar od rodičov ale aj krstných rodičov.

Darček pre chlapca vo veku 15 rokov: Longboard

Chlapci v tomto veku sa už s autíčkami nehrajú. Ak im chcete urobiť radosť a darovať im niečo štýlové, čo letí môžete im kúpiť longboard. Longboard je niečo podobné ako skateboard, doska na štyroch kolieskach, len je dlhší. Jazda na longboarde navodí pocit ako keby ste surfovali. Ak sa chlapec, ktorého chcete obdarovať venuje jazde na skateboarde môžete ho týmto darčekom dostať o level vyššie. Longboard je vhodný pre chlapcov, ktorí už s jazdou na doske majú skúsenosti. 

Pri výbere správneho longboardu sa zamerajte len na výšku oslávenca a v závislosti od nej kúpte dosku. Výber motívu zvoľte podľa záujmov chlapca ale pokojne môžete vsadiť aj na neutrálnu sivú, sivo-čiernu farbu.

Trendový dar pre 15 ročného chlapca: Bezdrôtové slúchadlá

Počúvať hudbu cez slúchadlá kdekoľvek ste je dnes in. Ak hľadáte vhodný dar pre 15 ročného chlapca obzriete sa po bezdrôtových slúchadlách Redmi. 

Tieto slúchadlá sa prostredníctvom Bluetooth prepoja s mobilným telefónom alebo notebookom a používateľ nie je nijako obmedzení káblom. Bezdrôtové slúchadlá predstavujú štýlový darček, ktorému sa chlapec určite poteší.

Užitočný darček pre chlapca: Mobilný telefón

Mobilný telefón ako dar pre 15 ročného chlapca môže byť tým najlepším darčekom, ktorému sa naozaj poteší. Chlapci v jeho veku túžia po nových mobiloch s množstvom funkcií, takže, ak mu chcete splniť sen darujte mu mobil. Nemusí ísť o najnovší model ale určite by mal patriť medzi novšie typy. Vhodným darom môže byť napríklad aj mobilný telefón Samsung Galaxy.

Pokiaľ si nie ste istí, či by sa tento mobil páčil oslávencovi môžete ho ísť kúpiť spolu s ním. Chlapec si vyberie mobil, ktorý mu bude najviac vyhovovať. Ak bude telefón drahší môžete sa naň poskladať viacerí členovia rodiny. 

Moderný darček pre chlapca vo veku 15 rokov: Smart hodinky (inteligentné hodinky)

Smart hodinky sú ďalším kusom elektroniky, ktorá sa teší veľkej obľube a popularite nie len u dospievajúcich ale aj dospelých ľudí. Ak 15 ročný chlapec športuje a venuje sa zdravému životnému štýlu budú smart hodinky výborným darčekom. Vďaka funkciám, ktoré obsahujú môže vedieť aký kvalitný mal spánok, koľko kalórií spálil počas behu, chôdze alebo cvičenia a zároveň bude vedieť kto mu volá. Smart hodinky majú naozaj množstvo rôznych funkcií a pri ich výbere sa zamerajte hlavne na životný štýl chlapca. 

V závislosti od značky a množstva funkcií môže byť smart hodinky drahším darčekom. Ak sa na ne zložíte viacerí členovia rodiny bude mať chlapec štýlový darček, ktorým sa rád pochváli pred všetkými kamarátmi. Aby hodinky fungovali je potrebné aby mal chlapec mobilný telefón, do ktorého si stiahne príslušnú aplikáciu.

Výborný darček pre 15 ročného kamaráta: Tričko s potlačou

Ak hľadáte darček pre kamaráta, ktorý bude oslavovať 15 rokov môžete mu darovať tričko. Ale nie hocijaké. Prezrite si ponuku tričiek s potlačou. Potlač by mohla vyjadrovať štýl oslávenca alebo nápis obľúbenej hudobnej kapely. 

Pokiaľ sa rozhodnete darovať tričko mali by ste poznať veľkosť akú chlapec nosí. V každom prípade môžete zobrať veľkosť o číslo väčšiu. 15 roční chlapci rastú a keď mu nesadne teraz, sadne mu neskôr určite. 

Čím obdarovať 15 ročného chlapca? Značkové tenisky

15 narodeniny sú predsa len významnejšia udalosť v živote chlapca a ak mu chcete urobiť tento deň perfektný môžete mu darovať značkové tenisky. Chlapci v tomto veku sa už začínajú obzerať po značkách oblečenia a obuvi, populárna a obľúbená značková obuv môže byť práve to po čom túži. Aj keď sú tenisky trochu drahšie chlapec sa im určite poteší a bude sa s nimi môcť pochváliť pred kamarátmi.

David719
David719

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *