Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre 3 ročného chlapca
Darčeky pre deti
Darčeky pre rodinu
Darčeky podľa veku

Najlepšie darčeky a hračky pre 3 ročného chlapca! Týmto určite zabodujete!

Vybrať vhodný darček pre menšie deti môže byť náročnejšie. Malým deťom urobíte určite radosť hračkou, ale pri jej výbere by ste si mali dať záležať a vybrať takú, ktorá je vhodná pre deti od istého veku. Ak rozmýšľate, čo darovať 3 ročnému chlapcovi máte niekoľko možností. Poradíme vám aký darček mu urobí radosť ale aj darček, ktorý využije.

Ak ste sa rozhodli darovať 3 ročnému chlapcovi hračku zamerajte sa na tie, ktoré môžu rozvíjať jeho jemnú motoriku, podporia jeho fantáziu a kreativitu. Hračky ale nemusia byť jediným typom daru. 

Existujú aj užitočné darčeky, ktoré chlapec využije. Pokojne môže ísť o oblečenie, drobnosť do jeho izby alebo o niečo väčšie, na čo bude spomínať ešte pár rokov. Čo chlapcovi vyberiete je len na vašom rozhodnutí. Ak sa rozhodnete darovať vec, ktorú chlapec môže používať aj pár rokov zamerajte sa radšej na modrú, zelenú, bielu alebo sivú farbu a vyvarujte sa červenej a ružovej.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE 3 ROČNÉHO CHLAPCA

Splnený chlapčenský sen: Detské elektrické autíčko

Malý chlapci radi napodobňujú oteckov a môžete im v tom pomôcť ak im darujete detské elektrické autíčku. Budú môcť šoférovať ako ich ocko alebo maminka. Hneď ako tento darček uvidia nebudú sa vedieť dočkať chvíle aby mohli sadnúť za volant a previesť sa. Terénne elektrické autíčko dá chlapcovi aj základy bezpečnosti, skôr ako naštartuje musí sa pripútať. Autíčko má viacero funkcií, vďaka ktorým sa chlapec bude cítiť ako v ozajstnom aute. V aute môže napríklad počúvať hudbu alebo zasvietiť predné LED svetlá.

Detské autíčko je poháňané 2 motormi, každý má výkon 35 W, je vybavené funkciou Free Start (mäkký štart) a pre každý prípad má aj diaľkové ovládanie. Pomocou neho môžu rodičia kedykoľvek prevziať kontrolu nad vozidlom do svojich rúk. Elektrické autíčko je drahší dar, na ktorý sa môžete poskladať viacerí

Čo darovať chlapcovi vo veku 3 rokov? Robot Pover Puppy Mini

Ak chcete kúpiť darček 3 ročnému chlapcovi, ktorý si okamžite obľúbi a bude ho všade brať so sebou stavte na mini robotického kamaráta. Tento robotický psík sa stane najlepším kamarátom chlapca. Roztomilý vzhľad ale nie je všetko. 

Psík reaguje na potlesk, vie tancovať, ísť dopredu, dozadu a dokonca bude opakovať to čo chlapec povie. Psík vydáva aj zvukové efekty a jeho oči svietia. Keďže je táto hračka veľká len 12 cm dá sa jednoducho prenášať kamkoľvek. Vďaka tejto hračke príde chlapec do kontaktu s jednoduchou technológiou, čo mu pomôže v chápaní ďalších pokročilejších technológií. 

Kúzelné čítanie – Interaktívne knihy pre deti

Kúzelné čítanie je unikátna kategória interaktívnych kníh, ktoré kombinujú vzdelávanie a zábavu. Tieto knihy sú vybavené špeciálnym elektronickým perom, ktoré po priložení na jednotlivé stránky prehráva zvuky, príbehy alebo hudbu. Každá kniha ponúka rôzne témy, od príbehov a básničiek po encyklopédie a vzdelávacie hry, ktoré rozvíjajú slovnú zásobu, logické myslenie a vedomosti detí.

Táto forma čítania je ideálna pre deti vo veku od 3 rokov, podporuje ich kognitívny rozvoj a udržuje ich pozornosť interaktívnym spôsobom. Kúzelné čítanie je skvelým darčekom, ktorý zaručí hodiny pútavej a poučnej zábavy.

Detské bavlnené obliečky - Stavenisko

Detské bavlnené obliečky sú vždy výborným darčekom pre deti. Pri ich výbere sa ale zamerajte na to, či kupujete obliečky pre chlapca alebo dievča. Podľa toho vyberajte motív obliečok. Obliečky s motívom staveniska sú vhodné pre chlapcov vo veku 3 rokov a starších

Obojstranné obliečky znázorňujú celé stavenisko, nájde na nich bager, žeriav, domiešavač a ďalšie stavebné dopravné stroje, ktoré malý chlapci radi obdivujú. V týchto obliečkach sa mu bude určite zaspávať ľahšie a rýchlejšie nakoľko sa vďaka nim dostane do sveta, ktorý obdivuje. 

Detské lampičky – Magické osvetlenie pre detské izbičky

Detské lampičky sú nevyhnutným doplnkom každej detskej izby, ktoré poskytujú jemné a upokojujúce svetlo pre pokojný spánok a príjemné čítanie pred spaním. Tieto lampičky sú dostupné v rôznych tvaroch, farbách a s motívmi obľúbených postavičiek, čo robí výber pre každé dieťa zábavným a osobitým.

Lampičky sú navrhnuté tak, aby boli bezpečné pre deti, často s LED osvetlením, ktoré nevytvára teplo. Tento praktický a dekoratívny doplnok vytvára v izbičke útulnú atmosféru a je ideálny darček pre deti, ktoré sa boja tmy.

Kreatívna tabuľa na stojane – Inšpiratívny darček pre 3-ročného chlapca

Prebuďte umeleckého ducha vo svojom dieťati s touto tabuľou na kreslenie na stojane. Tento skvelý darček umožňuje deťom kresliť, maľovať a čmárať podľa vlastnej fantázie. Tabuľa je obojstranná, pričom na jednej strane je klasická čierna plocha na kriedy a na druhej biela magnetická plocha na fixky.

Súčasťou balenia sú farebné kriedy, fixky a praktický držiak na papier, čo zaručuje hodiny kreatívnej zábavy. Tabuľa podporuje rozvoj tvorivosti a jemnej motoriky, pričom je ideálna pre deti od 3 rokov.

Detské jedálenské súpravy – Zábavné a praktické jedálenské potreby pre deti

Detské jedálenské súpravy sú navrhnuté tak, aby spríjemnili deťom čas strávený pri jedle. Tieto súpravy často obsahujú taniere, misky, poháre a príbory, všetko prispôsobené detským potrebám a veľkostiam. Vďaka farebným dizajnom a motívom obľúbených postavičiek je jedlo pre deti oveľa zábavnejšie a lákavejšie.

Vyrobené z bezpečných a odolných materiálov, tieto jedálenské súpravy sú ideálne pre každodenné použitie. Sú ľahko umývateľné a často vhodné aj do umývačky riadu. Tento praktický darček podporuje správne stolovacie návyky a je skvelou voľbou pre rodičov, ktorí chcú deťom spríjemniť jedlo

Výborný darček pre 3 ročných chlapcov: Puzzle Labková patrola

Puzzle môže byť výborným darčekom pre menšie deti a samozrejme aj pre 3 ročného chlapca. Deťom sa pri skladaní puzzle rozvíja jemná motorika, učia sa trpezlivosti, logickému mysleniu a rozvíjajú aj svoje zručnosti. Ak siahnete po puzzle so zaujímavým motívom, napríklad Labková patrola môžete si obrázok poskladať spolu s ním, alebo mu v skladaní pomôcť

Na zadnej strane puzzle nájde chlapec ďalšie hry: omaľovánku, ktorú si môže vymaľovať a hru s farebnými predmetmi. Samotné puzzle má 24 veľkých dielikov, takže sa nemusíte obávať, že časť skladačky prehltne alebo sa stratí.

Zelený šliapací traktor s vlečkou – Dokonalý darček pre malého farmára

Zelený šliapací traktor s vlečkou od Dolu je ideálny darček pre 3-ročného chlapca, ktorý miluje dobrodružstvá. Robustný a stabilný dizajn zaručuje bezpečnú a aktívnu hru, pričom odpojiteľná vlečka pridáva na variabilite a zábave.

Vyrobený z kvalitného plastu, tento traktor je odolný voči každodennému používaniu. Podporuje nielen fyzickú aktivitu, ale aj rozvíja predstavivosť a motorické schopnosti dieťaťa. Tento darček určite poteší každého malého farmára a poskytne mu nekonečné hodiny zábavy.

Perfektný darček pre 3 ročného chlapca: Vodná dráha Aquaplay Lock Box kufríku

Túto hru si 3 ročný chlapec určite obľúbi. Hlavnou postavou v tejto vodnej hre je malý hroch Vil. Hra obsahuje vodnú pumpu, priehradu, žeriav na nakladanie tovaru v prístave, loď, autíčko a samozrejme aj vodné koleso. Táto hra na hodiny zabaví jedno ale aj viac detí, ktoré môžu pozorovať ako loďka pláva, ako sa točí vodné koleso, vykladať tovar z lode,… 

Vodná hra sa dá zbaliť jednoducho do kufríka takže si ju môže chlapec zobrať so sebou. Pomocou hry sa deti naučia ako sa voda pohybuje, načo slúži priehrada a ako využiť vodný kanál. Hra podporuje a rozvíja detskú fantáziu a kreativitu. Môžu si vytvoriť vodnú dráhu s loďkami, člnmi alebo autíčkami,….

Darček pre 3 ročného chlapca: Stavebnica

Chlapci a stavebnice ide dokopy. Pre 3 ročného chlapca vyberte stavebnicu s väčšími dielikmi, ako je napríklad 100 dielna stavebnica s farebnými kockami. Dieťa si z nich môže postaviť čokoľvek čo chce. Kocky majú rôzne tvary a rôzne farby, takže podporíte jeho fantáziu a kreativitu. 

Výhodou tejto stavebnice je, že je vo vedierku s prestrkávacím vekom. Vo veku sú rôzne otvory, cez ktoré môže dieťa prestrkávať kocky keď sa dohrá. Aby sa kocka dostala do vedierka je potrebné nájsť správny otvor, cez ktorý kocka prejde dnu.

Ekologický darček pre 3 ročného chlapca: Autíčka z bioplastu

Chlapci sa radi hrajú s autíčkami tak prečo im jedno nedarovať a nemusí zostať len pri jednom. Modely áut, ktoré sa používajú na stavbách sú medzi 3 ročnými chlapcami veľmi obľúbené, hlavne ak majú žiarivé farby a môžu na nich niečo odviesť. Môžu sa s nimi hrať ako doma tak aj vonku na pieskovisku

V jednom balení sú dve autíčka vyrobené z bioplastu a čiastočne z pšeničného vlákna. Už od malička môžete deti viesť k ochrane životného prostredia aj správnym výberom hračiek. 

Nočná lampa s jednorožcom

Malá nočná lampa s motívom jednorožca je perfektný darček pre všetky deti. Nočná lampa bude chlapcovi svietiť každý večer keď bude zaspávať. Lampička je na baterky, takže ju môžete umiestniť kdekoľvek. V každej detskej izbičke vytvorí príjemnú atmosféru a deti, ktoré sa boja spať v tme tak budú môcť pokojne zaspávať. Keďže kupujete dar pre chlapca je dobré ak bude mať lampa modrú farbu.

V ponuke obchodov určite nájdete nočné lampičky pre deti v rôznych veľkostiach a s rôznymi vzormi. Ak si myslíte, že motív jednorožca nie je vhodný pre chlapca vyberte si iný.

Tyrannosaurus Rex s pohyblivou čeľusťou – Perfektný darček pre 3-ročného chlapca

Tyrannosaurus Rex s pohyblivou čeľusťou od Schleich je perfektným darčekom pre každého 3-ročného chlapca. Táto realisticky vypracovaná figúrka ponúka nekonečné hodiny zábavy a dobrodružstiev. Pohyblivá čeľusť dodáva na autentickosti, čo deti určite ocenia pri hre. 

Kvalitné materiály a precízne spracovanie zabezpečujú, že figúrka vydrží aj tie najdivokejšie dinosaurové bitky. Tento darček je ideálny na Vianoce alebo narodeniny, podporuje detskú fantáziu a rozvíja motorické schopnosti.

Užitočný darček pre 3 ročného chlapca: Detská posteľ s úložným priestorom

Ak dávate prednosť užitočným a praktickým darčekom môžete darovať 3 ročnému chlapcovi detskú posteľ. Určite mu poslúži viac rokov. 3 ročné dieťa je už dosť staré na to aby spalo vo vlastnej veľkej posteli ale určite nespravíte nič zlé ak bude mať roztomilý motív. Detská posteľ s úložným priestorom Labková patrola má aj bariéru, takže sa nemusíte obávať o bezpečnosť chlapca. Úložný priestor postele je možné využiť na odkladanie hračiek. 

Veľkou výhodou tohto darčeka je fakt, že nemusíte poznať veľkosť ako je to pri oblečení alebo obuvi. Ak sa rozhodnete pre tento dar porozprávajte sa najprv s rodičmi malého oslávenca. Len oni vám môžu najlepšie povedať, či je táto posteľ pre chlapca vhodným darom. Detská posteľ je predsa len hodnotnejší darček, na ktorý sa môžu poskladať viacerí členovia rodiny. Za darček tak veľa nezaplatíte a 3 ročný chlapec bude mať od vás darček, ktorý je nie len pekný ale aj praktický.

Praktický darček pre 3 ročného chlapca: Autosedačka

Autosedačka je tip darčeka, ktorý zvýši bezpečnosť dieťaťa. Pravdou je, že tento darček 3 ročný chlapec veľmi oceniť nevie, ale určite ho využije. Autosedačka je navrhnutá tak, aby vytvorila maximálny možný komfort deťom pri cestovaní v aute. Rodičia zas budú mať istotu, že ich dieťa je v aute bezpečne pripútané. 

Pri výbere autosedačky sa orientujte podľa výšky a hmotnosti dieťaťa. Ak chcete aby mu pár rokov vydržala je dobré ak si dáte pri výbere poradiť. Kupujete sedačku pre 3 ročného chlapca takže sa zamerajte na modrú, sivú alebo čiernu farbu. 

Drevený lekársky kufrík s 10 doplnkami – Ideálny darček pre 3 ročného chlapca

Tento drevený lekársky kufrík je perfektným darčekom pre 3-ročného chlapca, ktorý rád napodobňuje prácu dospelých. Kufrík obsahuje 10 realistických lekárskych nástrojov, ktoré umožnia deťom hrať sa na doktora a rozvíjať svoju predstavivosť a jemnú motoriku. Všetky nástroje sú uložené v uzatvárateľnej látkovej taške, ktorá je praktická na prenos a uskladnenie.

Tento darček je skvelou voľbou pre chlapca, ktorý rád objavuje a učí sa nové veci, podporuje kreatívnu hru a zábavné učenie sa o medicíne.

Záhradné domčeky pre deti – Perfektný darček na rozvoj fantázie

Záhradné domčeky pre deti sú skvelým spôsobom, ako podporiť detskú fantáziu a tvorivosť. Tieto domčeky poskytujú priestor na hranie, kde deti môžu vytvárať vlastné príbehy a dobrodružstvá. Vyrobené z odolných materiálov, sú vhodné do exteriéru a odolajú rôznym poveternostným podmienkam.

Domčeky sú dostupné v rôznych dizajnoch a veľkostiach, často s doplnkami ako šmýkačky, pieskoviská alebo malé kuchynky. Ideálne pre deti od 3 rokov, záhradné domčeky podporujú fyzickú aktivitu a sociálnu interakciu pri hre s kamarátmi. Tento darček je vynikajúcou voľbou na narodeniny alebo Vianoce, poskytujúci hodiny zábavy a kreatívneho hrania.

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *