Domov » O nás

Máte otázku alebo pripomienku?

Určite sa s nami spojte a napíšte nám na info@topblog.sk. Odpovieme vám určite do pár hodín.

Môžete sa s nami spojiť aj cez e-mail

Chceli by ste s nami spolupracovať?

Ak ponúkate produkt alebo službu a radi by ste ju otestovali nezávislou redakciou a získali recenziu – pozrite si našu mediálnu ponuku.

Kto stoji za projektom Topblog.sk

Daniela Ivanová

Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Eva Dedinská

Eva Dedinská

Internet je úžasný svet. Ponúka nekonečné možnosti vzdelávania sa. Pohltil aj mňa, preto milujem písanie článkov na rôzne témy, návodov, ako si poradiť s nejakým problémom a recenzií produktov, ktoré vám často pomôžu s rozhodovaním. Popri písaniu článku sa dozviem vecí, o ktorých som často ani nechyrovala. A práve tieto informácie sa snažím posúvať ďalej. Zaujímam sa najmä o bývanie a domácnosť, krásu a zdravie, hobby, elektroniku a pod. Ak nepripravujem články pre vás, píšem knihy (som autorkou niekoľkých kníh určených najmä ženám). Okrem toho milujem chalupárčenie, nakoľko bývam na krásnej hornatej Orave.

Norbert Skoupa

Norbert Skoupa

Volám sa Norbert Skoupa a mojou najväčšou vášňou je písanie a hudba. Venujem sa copywritingu, hudobnej žurnalistike a občas aj prekladám. Mimo písania tvorím vlastnú hudbu, aktívne športujem a čítam knihy. Som zakladateľom knižného Instagramu a online magazínu Moderný Čitateľ, kde píšem o knihách a literárnom svete.

Natália Bučáková

Natália Bučáková

Moje meno je Natália a mám 29 rokov. Písaniu sa venujem už od strednej školy. Okrem písania rada prekladám a robím korektúry textov. Prekladateľstvo a tlmočníctvo som vyštudovala na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Ak práve nesedím za notebookom tak rada behám, plávam, bicyklujem alebo čítam. Som však neskutočný workoholik, takže za notebookom presedím aj celý deň 🙂

Kristína Šafrová

Kristína Šafrová

Práca so slovami je pre mňa fascinujúca, pretože s nimi dokážete rôzne čarovať. Aj preto sa venujem copywritingu a marketingu už tak dlho. Začala som ešte na strednej škole, kde som dostala príležitosť pracovať v jednej agentúre práve na pozícií textárky. Tam som zistila, že písanie je niečo, čo ma naozaj baví. Pokračovala som ako freelancer v podstate až dodnes, kedy si okrem práce v digitálnej agentúre vypĺňam voľný čas aj písaním článkov na najrôznejšie témy. Okrem toho mi voľný čas vypĺňa moja dcéra, prechádzky v prírode, čítanie kníh a sledovanie trendov v online svete.

Zakladateľ projektu

PZ-RAJ, s.r.o.
IČO: 46498974
DIČ: 2023419145