Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky na výročie

Darčeky na výročie vzťahu a svadby 2024 - Viac ako 40 tipov pre mužov a ženy

Neviete si rady s výberom dobrého darčeka pre vašu polovičku na blížiace sa výročie? Skúste nabrať inšpiráciu v našom zozname nápadov, ktorý je rozdelený do nasledovných kategórii – pre ženy, pre mužov, romantické darčeky a darčeky k výročiu pre oboch.

 Aj z vášho dňa urobte čarovný a spoločne ho oslávte! Veď aj napriek miernym nezhodám, ktoré máme vo vzťahu všetci sme predsa vďačný za to, že máme jeden druhého. Zaspomínajte spoločne aké boli vaše začiatky, pozrite si fotky, otvorte si fľašu dobrého vína alebo si spríjemnite večer filmom a pridajte k tomu ešte darček a je to ideál ako vystrihnutý z nejakého filmu! Pýtate sa aký darček na výročie? Pozrite si niekoľko našich tipov, veríme, že budú užitočné. Ak chcete načerpať viac inšpirácie – odporúčame článok na samotné darčeky na výročie svadby. 

Vybrať si môžete z kategórii :

  1. Darčeky k výročiu pre ženy
  2. Darčeky k výročiu pre mužov
  3. Romantické darčeky k výročiu

NAJLEPŠIE DARČEKY NA VÝROČIE

Darčeky k výročiu pre ženu

Pri výbere darčeka pre ženu na výročie je dôležité brať do úvahy jej osobné preferencie a záľuby. Je tiež vhodné zvážiť, či je darček pre partnerku, mamu alebo manželku. Dôležité je, aby darček prejavil úctu a lásku k osobe, ktorú chcete obdarovať. 

Niektoré nápady na darčeky pre ženu môžu byť napríklad kvetinová výzdoba, kozmetická sada, šperkovnica alebo romantický večer pri sviečkach. Ak sa rozhodnete pre praktický darček, môže to byť napríklad kuchynský robot alebo nový žehlič na vlasy. Dôležité je, aby ste darček vybrali s láskou a starostlivosťou.

Keď už máte vybraný darček pre ženu na výročie, je dôležité ho dôstojne zabaliť. Môžete použiť krásne darčekové balenie alebo si ho zabaliť ručne pomocou krásneho papiera a stuhy. Aby ste darček ešte viac osobitne ozvláštnili, môžete do balenia pridať aj osobnú poznámku alebo fotografiu, ktorá vyjadrí vaše city k osobe, ktorú chcete obdarovať.

Kolagén - z kategórie darčekov nielen na výročie

Kolagén sa netýka len zdravia, ale momentálne je okolo neho stále veľký „boom“ aj vďaka jeho beauty účinkom. V tomto prípade ide o kvalitný kolagén a pri pravidelnom užívaní prináša skutočne želaný efekt. Dokonca vyhral aj test najlepších kolagénov.

Ak je vaša partnerka z tých, ktoré sledujú každú jednu vrásku alebo túži po dlhých a hustých vlasoch? ..a netreba zabúdať aj na dámy, ktoré pravidelne športujú,… pre tieto všetky je kolagén skvelým darčekom, ktorý ich určite nesklame. Takýto darček môžete kúpiť kedykoľvek a pomaly aj kdekoľvek, avšak dbajte na kvalitu.

Ide o skvelý darček pre ženu nielen k výročiu. Môžete ho kúpiť kedykoľvek. Určite sa partnerka poteší a po skončení užívania sa vám poďakuje.

Sexy bielizeň pre sexy ženu!

Samozrejme tento darček príde na um nejednému mužovi, ale väčšina z nich ostane len pri predstave, od ktorej potom upustia z rôznych dôvodov a obáv. Nebojte sa milí páni, ženy peknú bielizeň nosia skutočne rady, najmä ak sa jedná o kvalitné prepracované a rafinované kúsky.

Ide o formu darčeka, pri ktorom myslíte tak trochu na seba, ale potešíte aj vašu polovičku. Netreba sa báť aj vyzývavejších a čipkovaných modelov, veď tie obyčajné a klasické si partnerka kúpi aj sama. Takto si skutočne užijete výnimočný spoločný večer. Skvelý darček pre ženu na výročie.

Parfém – overená klasika v podobe darčeka na výročie pre ženu

Parfém je jednoducho overený darček na výročie pre ženu, ktorý ju poteší v podstate na akúkoľvek príležitosť a v akomkoľvek veku. Výhodou je samozrejme ak poznáte jej obľúbenú vôňu a stavíte na ňu, ale opäť platí, že sa môžete nechať zlákať aj na niečo čo sa páči vám a partnerku prekvapiť. Aj keď je táto cesta trošku riskantná, ale vedzte, že každá žena chce voňať svojmu partnerovi.

 V prípade, že chcete siahnuť po niečom novom tu je niekoľko najlepšie hodnotených značiek parfémov – Lancôme, Versace, Armani, Dior, Chloé, Carrolina Herrera,… tie najlepšie dámske parfémy nájdete tu

Parfém môžete tiež vybrať na základe toho o akú ženu ide – skôr romantická (dáva prednosť sladkým kvetinovým vôňam, ktoré sú ľahké a vzdušné) alebo extravagantná otvorená žena (obľubuje skôr výraznejšie, ťažšie a korenistejšie vône). Mojím trikom je parfém ovoňať v parfumérii a v pohodlí domova objednať online z obchodu.

Rámček so spoločnými fotografiami ako darček na výročie pre ženu

Keďže ide o výročie vzťahu a nie jej narodeniny, bolo by dobré zdôrazniť váš vášnivý pocit. Môžete to urobiť napríklad tak, že vaše spoločné fotografie odprezentujete v krásnom, štýlovom ráme – takýto darček sa jej určite bude veľmi páčiť. Skvelým nápadom na darček k výročiu vzťahu je aj album s vašimi fotkami alebo fotokniha.

Elegantné hodinky - praktický a originálny darček k výročiu vzťahu pre ženy

Elegantné a štýlové, športové alebo jednoducho módne a ideálne na každodenné nosenie – je len na vás, aké hodinky pre ňu vyberiete ako darček k výročiu vzťahu. Jedna vec je istá – takýto darček ju určite poteší.

Čo ak už má hodinky? Nemusíte si s tým príliš lámať hlavu. Ženy si takéto ozdoby ladia k svojmu outfitu – inak povedané, čím viac, tým lepšie!

Kvety na výročie vzťahu alebo svadby sú povinnou výbavou

Ak neviete, čo kúpiť na výročie vzťahu, vedzte, že ženu poteší vždy krásna kytica. Či už oslavujete prvé, druhé, desiate výročie vzťahu či svadby a vám už absolútne došli nápady, na to, čo žene kúpiť, kytica to vždy zachráni. My odporúčame napríklad exkluzívny staroružový aranžmán z  večných preparovaných ruží jemnej ružovej farby doplnený sušenými a prírodnými komponentmi v plechovom dekoračnom obale so srdiečkom. 

Tieto ruže vydržia na rozdiel od živých kvetín naozaj večne a budú tak deň výročia pripomínať  naozaj dlhý čas, bez toho, aby ste živé kvetiny museli sušiť na povale alebo vyhodiť. Skvelý, romantický darček pre každú ženu. 

Šaty ako darček pre ženu na výročie

Skvelým nápadom na výročie vzťahu sú aj … šaty. Samozrejme, len ak svoju priateľku skutočne poznáte, viete, aký štýl má rada a akú veľkosť nosí. Ak si nie ste istý, či sa bude vybraný výtvor páčiť, pamätajte, že pri nákupe cez internet máte vždy možnosť vrátiť tovar do 14 dní – bez ohľadu na dôvod takéhoto rozhodnutia. 

Darček na výročie pre ženu – romantický set

Zaujímavým darčekom na výročie pre ženu môže byť dizajnový set dámskeho Slippsy trička s motívom srdiečka a extra pohodlných a ľahučkých treniek v dizajne lietajúcich sŕdc zo 100% bavlneného saténu s ponožkami, zabalené v eko vrecúšku. Krásny darčekový set poteší ženu na výročie.  

Pokojne je to aj vhodný darček k prvému výročiu vzťahu. Tričko, trenky i ponožky sú vyrobené z naozaj skvelého mäkkého materiálu, ktorý bude radosť nosiť v noci i počas lenivých dní, ktoré strávite spoločne doma. Jednoducho niečo nové a zaujímavé, niečo čo žene pripomenie vašu lásku. 

Romantický darček pre ženu na výročie svadby

Ak neviete, čo kúpiť žene na výročie svadby, odporúčame šperkovnicu. Šperkov už vaša žena dostala od vás určite dosť, ale kam ich dať? Luxusná a dizajnová šperkovnica uschová a prehľadne zorganizuje šperky vašej ženy bez zbytočných starostí. Exteriér šperkovnice je vyrobený z béžovej kože ozdobené krokodílím vzorom. 

Celkovo ma šperkovnica až štyri priehradky na retiazky, náramky, hodinky, náušnice alebo brošne. Na vnútornej strane je zabudované zrkadlo. Šperkovnica sa dá uzamknúť, a tak sa k šperkom nedostane nikto nepovolaný. Ani vaša dcérka tam mame nebude môcť kutrať. Šperkovnica je dostupná vo viacerých farebných prevedeniach, my však odporúčame minimalistickú béžovú. 

Tip na darček pre partnerku na výročie vzťahu? Darčeková sada kozmetiky

Výborným tipom na darček pre partnerku na výročie je napríklad sada kozmetiky. My odporúčame sadu pleťových a telových peelingov značky Cocosolis Sada obsahuje štyri peelingy – melónový, karamelový, vanilkový a mätovo vanilkový. 

Týmito peelingami doprajete žene parádny oddych v pohodlí domova a luxus, ktorý ju bude rozmaznávať. Nie je to ideálny tip na darček? My si myslíme, že áno. A určite si to bude myslieť aj vaša partnerka. Tak neváhajte a ak nechcete kupovať len parfumy, ktoré sú už takou klasikou, siahnite po týchto peelingoch. 

Prekvapenie na výročie svadby pre ženu –sexy košieľka

Ak chcete vašu ženu prekvapiť a darovať jej na výročie svadby niečo netradičné, darujte jej sexi košieľku. Dámska saténová košieľka Gabi patrí pod kolekciu Dkaren. Košieľka sa hodí naozaj pre všetky ženy, áno aj pre ženy kyprejších tvarov, ktoré pod ňu schovajú kilečko navyše.  

Košieľka je červenej farby. Na dekolte aj na rozparkoch sú volániky s čiernym lemom. Je dodávaná v peknej elegantnej škatuľke, a tak si už nemusíte robiť starosti s balením. Košieľka bude super darček a parádne prekvapenie na výročie svadby nielen pre ženu, ale celkom dozaista aj pre vás. 

Čo kúpiť na výročie vzťahu pre ženu? Kalendár z fotiek

Ženy milujú spomienky. V telefóne stovky fotiek a ďalšie a ďalšie pribúdajú každým dňom. Ak medzi takéto ženy patrí aj vaša partnerka a vy ešte stál rozmýšľate nad tým čo jej kúpiť na výročie vzťahu, my vám odporúčame kalendár z fotiek. Objednávku vybavíte jednoducho, za pár minút cez internet. 

Vyberiete vaše najkrajšie spoločné fotky, nahráte ich na web a už vám ostáva len čakať na príchod kuriéra. Kalendár si partnerka môže zavesiť doma, ale i v práci a vždy keď sa naň pozrie, pripomenie si nádherný spoločný čas strávený vo vašej prítomnosti. Je to výborný  a navyše aj praktický darček, ktorý bude skvelým pripomenutím tých najkrajších okamžikov spoločného života. 

1. výročie svadby? Krásny šperk poteší každú ženu

Výborným darčekom na prvé výročie svadby sú šperky. Prekvapenie? Ani nie! Šperky sú jednoducho klasikou medzi darčekmi, ktorá poteší každú ženu. A ku každej žene sa aj hodia. My odporúčame strieborný set Moncao so zafírom. V sete sa nachádzajú náušnice a prívesok značky Silvego v oceánovomodrej farbe.  

Šperky sú osadené syntetickým modrým zafírom s čiernymi zirkónmi, ktoré sa ligocú pri každom pohybe a dodávajú každému outfitu nádych luxusu. Šperky sú rhodiované – vďaka tomu sú hypoalergénne, nečernejú a zachovávajú si lesk. Šperky to je klasika, tak ak ešte stále váhate, už neváhajte a kúpte ich svojej žene k prvému výročiu svadby. 

Luxusná kabelka - praktický darček pre ženu na výročie

Ostaneme pri téme módy – ak sa necítite na to, aby ste jej kúpili šaty, no chceli by ste jej dopriať niečo na každý deň, vždy si môžete kúpiť kabelku. Nemusíte si vyberať zo stoviek ponúk. 

Stačí si kúpiť napríklad tašku Obag, ktorá je predmetom vzdychov väčšiny žien. Len nezabudnite, že ide o model, ktorý sa skladá z niekoľkých častí. Vnútornú časť (organizér) a popruhy je potrebné dokúpiť samostatne. 

Infrasauna - Darček na výročie nielen pre ženu

Ide o darček pre náročnejších na výročie, ale napriek tomu je to skvelý nápad dopriať si takýto variant domáceho wellness vždy, keď naň dostanete chuť. Infrasauny sa vyrábajú vo variantoch pre jedného alebo pre dvoch, pričom ide o priestorovo pomerne nenáročnú vec  vhodnú je aj do bytov, v porovnaní napríklad s vírivkou, ktorá je rozmernejšia a navyše aj veľmi ťažká.

Takáto infrasauna prinesie pocit uvoľnenia a psychickej pohody, takýto relax popri každodennej práci bude mať pozitívne účinky aj na vaše zdravie. Infračervené svetlo je známe tým, že prenikne až hlboko do tkanív a skvele prehreje vaše telo. Jednoducho dokonalý darček k výročiu pre ženu.

Alkohol alebo kvalitný sekt - darček k výročiu

Aj keď fľaša alkoholu je skôr darčekom, ktorý muži radšej dostávajú ako dávajú, vedzte, že dobrým Prosseccom neohrdne žiadna. Navyše si ho môžete vychutnať spolu po dobre večeri. Takýto darček na výročie sa tak opäť stane darom pre vás oboch.

V prípade ak neviete, ktoré vziať a Moet vás svojou vyššou cenou nezaujal, skúste vybrať fľašu aj podľa vzhľadu. Mojim tipom je ružové Prosseco či Casa i Faveri Cuvée Brutalbo skôr niečo sviežejšie Spumante Brut, ale samozrjeme určite poteší aj slovenský Hubert.

Elegantný župan - darček k výročiu svadby pre ženu

Nepáčili sa vám predchádzajúce návrhy a stále neviete, čo si kúpiť k výročiu vzťahu? Myslite na vkusný župan. Môžete si vybrať buď plyšový model, ktorý zahreje v chladných dňoch, alebo model z tenkého, elegantného a zmyselného materiálu. Každý sa určite stretne s jej veľkým súhlasom – najmä keď je v láskyplnom, červenom odtieni.

Náramok Pandora - Prejav lásky, ktorým na výročie zabodujete

Aj keď sme sa šperkom ako takým už venovali, osobitnú pozornosť si zaslúžia šperky od obľúbenej značky Pandora. Takýto darček pre ženu na výročie je nie len veľmi vkusný, ale aj kvalitný a hlavne môžete doň dokupovať trblietavé prívesky podľa vlastného výberu aj na iné sviatky partnerky v roku. 

Takýmto náramkom urobíte radosť partnerke a okrem toho odľahčíte zároveň aj seba pri rozmýšľaní nad darčekom nabudúce, jednoducho dokúpite originálny prívesok!

Kozmetika Yves Rocher

Kozmetika a navyše od kvalitnej značky Yves Rocher, ktorá ručí, že sú je produkty 100% prírodného pôvodu bez prídavkov chemikálii je dobrou voľbou. Takýto darček je vhodný nielen na výročie a vybrať z pomedzi sortimentu nie je zložité, veď stačí si len všimnúť čo aktuálne partnerke chýba. Vybrať si z kozmetických produktov môžete tu.

Vrchný matrac s aloe vera od Dormeo - darujte žene na výročie pohodlie

Niet pochýb, že kvalitný spánok je základ pre pohodové prežitie nasledujúceho dňa a navyše aj pevného zdravia. Preto je výborným darčekom pre vašu ženu nielen na výročie aj kvalitný vrchný matrac od Dormeo

Takýto matrac je hrubý len 4cm a aj napriek tomu dodá pri spánku vašej chrbtici potrebnú oporu a na druhej strane, vďaka aloe vera je povrch mäkký a veľmi jemný na dotyk. Navyše takýto vrchný matrac je aj cenovo dostupnou záležitosťou. Čo viac si priať, dokonalý tip na darček nielen pre vašu ženu na výročie, čo poviete?

Náušnice - Ideálny darček na výročie

Je pravdou, že šperky sme už ako tip na výborný darček na výročie uvádzali, ale v prípade, ak si z veľkého množstva dostupných modelov neviete vybrať, siahnite po týchto sofistikovaných náušniciach. Týmto darčekom na výročie určite zabodujete.

Darčeky k výročiu pre mužov

Výber darčeka pre muža na výročie môže byť niekedy náročnejší ako pre ženu. Muži sú často menej nároční na darčeky a radi dostávajú praktické veci, ktoré im uľahčia život alebo im prinášajú radosť. 

Ak hľadáte darček pre muža na výročie svadby alebo vzťahu, môžete sa inšpirovať jeho záľubami a zamerať sa na darček, ktorý mu bude slúžiť pri jeho obľúbených aktivitách. Napríklad ak je váš manžel (darčeky pre manžela nájdete tu) veľký fanúšik grilovania, môžete mu kúpiť novú grilovaciu súpravu alebo kvalitné náradie na grilovanie. Ak je váš otec (skvelá inšpirácia na darčeky pre otca) veľkým milovníkom pivka, môžete mu kúpiť súpravu na domáce varenie piva alebo lístok na pivný festival.

Ak chcete darček pre muža na výročie ozvláštniť, môžete ho zabaliť do krásneho balenia alebo ho zabaliť ručne. Taktiež mu môžete priložiť osobnú poznámku alebo malú pozornosť, ako napríklad koláčik alebo fľašu obľúbeného alkoholického nápoja. 

Dôležité je, aby ste pri výbere darčeka pre muža na výročie premýšľali o tom, čo by mu urobilo radosť a potešilo ho. Ak sa rozhodnete pre darček, ktorý súvisí s jeho záľubami a koníčkami, určite sa mu bude páčiť a ocení ho.

Elektrický gril pre milovníka grilovania - ideálny darček na výročie pre muža

Máte s partnerom v obľube grilovanie ? Letný podvečer, kedy si len tak v pohodlí hodíte mäso na gril, pripravíte chutnú zeleninu a užívate si tieto chvíle pohody. Nenechajte sa od teraz obmedzovať dobrým teplým počasím a pripravte si takúto domácu grilovačku hoc aj každý deň. Stolný kontaktný gril je výborným darčekom pre vášho partnera, ale zaiste poteší aj vás!

Ďalšou z výhod takéhoto domáceho grilu je, že nie je vôbec náročný na údržbu a umyje sa jednoducho a rýchlo. Pri výbere toho správneho kontaktného grilu pre vašu polovičku sa orientujte najmä podľa recenzii a cien, v tomto prípade môžete mať skutočne aj veľa muziky za výhodnú cenu. Ide jednoznačne o skvelý darček pre chlapa a to nie len k výročiu.

Darček pre muža na výročie? Luxusná peňaženka

Výborným darčekom na výročie pre muža je pánska luxusná peňaženka Calvin Klein. Peňaženka je vyrobená z kože a z textílie. Obsahuje priehradky na karty, mince a bankovky. Obsahuje tiež priehľadnú časť, do ktorej môžete svojmu mužovi zastrčiť fotku seba alebo svojich detí, nech vás ma stále na očiach. 

Peňaženka je bez zapínania – rýchlo otvoríte, rýchlo zatvoríte. Je malá, a tak sa zmestí aj do vrecka nohavíc. Praktický, no luxusný darček poteší vášho muža na výročie svadby alebo aj na iný sviatok.  Už len aby bola ta peňaženka plná, čo poviete?

Tip na romantický darček pre muža na výročie. Čas strávený v pivných kúpeľoch

Miluje váš muž či partner pivo a vy práve teraz rozmýšľate nad tým, aký darček mu darujete k vášmu spoločnému výročiu? Tak už nerozmýšľajte a objednajte spoločný pobyt v pivných kúpeľoch. Bude to naozaj príjemne spoločný čas strávený na prekrásnom mieste. 

Dokonalý relax vo fínskej saune, kúpeľnom i termálnom bazéne, pivnom kúpeli v špeciálnej drevenej kadi plnej teplej vody, bylín a prísad, z ktorých sa varí pivo ako napríklad – kvasnice, chmeľ či bylinky, ktoré majú uzdravujúce účinky na pokožku, krvný obeh i svalstvo. A na záver extra romantická večera. A pivo ? To je vždy k dispozícií. Lepší zážitkový a romantickejší darček pre muža na výročie už dnes naozaj nenájdete. 

Čo na výročie vzťahu pre muža? Hodinky

Praktickým darčekom pre muža na výročie svadby sú napríklad hodinky. Môžete si vybrať z tých klasických alebo môžete dať prednosť moderným smart hodinkám. Určite ste už o smart hodinkách počuli. Je to taká minikancelária, ktorú nosíte stále so sebou na ruke. 

Ak teda váš muž patrí medzi tých, korí svoj mobil nikdy nepustia z rúk vďaka smart hodinkám si aspoň troška vydýchne. Ak príde mail, hodinky na to upozornia. Ak nie, nemusí sa váš muž stále načahovať za mobilom a pozerať upozornenia. Navyše moderné smart hodinky majú aj parádny dizajn  a tak sú skvelým doplnkom každého outfitu. 

Anatomický vankúš - darček pre komfortný spánok

Ďalším výborným tipom na darček pre muža na výročie je anatomický vankúš od Dormeo. Anatomický vankúš zaručí najvyšší komfort pri spánku a bolestivá krčná chrbtica sa stane minulosťou. 

Jedná sa o produkt, ktorý obsahuje aloe vera a preto je veľmi jemný a okrem toho ho môžete celý jednoducho oprať v práčke pri 40 stupňoch. Vankúš je priedušný, antialergický a tak vytvára hygienické prostredie pre spánok. Takýto darček zaručene prinesie spokojnosť!

Praktický darček pre muža na výročie. Elegantná taška na notebook

Praktickým darčekom pre muža výročie môže byť aj elegantná taška na notebook. Táto taška bude užitočným darčekom pre muža, ktorý dennodenne chodí do práce a nosí so sebou aj notebook.  Taška je vyrobená z kvalitného materiálu, a tak bude notebook v bezpečí a nemusíte sa  pri jeho prenášaní obávať. 

Taška má odopínací, dlhý a posuvný remeň cez rameno, ktorý sa dá prispôsobiť podľa ľubovôle. Vnútri sú ešte dve malé kapsičky na drobnosti a na prednej časti je klopová kapsa, ktorá sa uzatvára magnetickými patentkami. Naozaj skvelý darček pre vášho muža na výročie, ktorý pre neho bude aj užitočný. 

Darček k výročiu svadby pre muža. Fľaša kvalitného alkoholu

Ak vám už naozaj došli nápady a výročie vašej svadby sa nezadržateľne blíži, nerobte paniku. My vám rozumieme a vieme, že kupovať darček pre muža nie je vždy jednoduché. Veď skoro vždy nič nechce a všetko má! Čo s takýmto? Kúpte mu fľašu kvalitného alkoholu

A budete mať po probléme. Fľaša je naozaj univerzálnym darčekom a ak váš muž nepatrí medzi abstinentov, určite sa jej poteší. Pohár kvalitnej whisky dokáže zahnať chmúrnej myšlienky po ťažkom dni v práci alebo pri pánskej jazde s kamarátmi. To aby to ale nepreháňal, si už musíte ustrážiť sami.

Darček k výročiu pre muža. Luxusný parfum

Výborným darčekom pre muža k výročiu môže byť aj parfum. My odporúčame parfum Versace Eros Flame. Kompozícia tejto vône je založená na kontrastoch. Temperamentné tóny šťavnatého ovocia – citróna, mandarínky a horkého pomaranča v kombinácií s čiernym korením, rozmarínom, ruže a koreneného dreva. 

Základ parfumu tvorí céder, dubový mach, pačuli, santalové drevo a sladká vanilka. A dokopy? Vôňa pre silného muža, ktorý vie čo chce. Vôňa, ktorá ho poteší a naštartuje. Vôňa, ktorá očarí jeho okolie. Vôňa, ktorá je skvelým darčekom k výročiu pre muža. Ak neviete aký parfém – pozrite si tie najlepšie parfémy pre mužov v našom teste.

Tip na darček pre muža k výročiu? Okuliare môžu byť

Hľadáte tip na darček pre muža k výročiu? Tak my sme vám už pár dali ak ste sa však ešte stále nerozhodli, možno sa inšpirujete tým posledným. Okuliarmi. Áno, kvalitné a luxusné okuliare sú dnes bežnou súčasťou každého outfitu. Sú nenahraditeľným doplnkom. Sú užitočným pomocníkom. 

Oceníte ich najmä v letných mesiacoch, pri šoférovaní, horskej turistike, vodných či zimných športoch. Alebo aj pri obyčajnej prechádzke po meste, kedy by ste najradšej zostali pred ostatnými ľuďmi troška skrytý. Okuliare sú naozaj super tipom pre muža k výročiu svadby. Určite ho potešia. 

Elegantný opasok ako darček k výročiu pre muža

Opasok je tradičnou súčasťou pánskeho odevu, ktorý dobre funguje v každodennom aj elegantnom štýle. Výrobok je vyrobený z vysoko kvalitnej kože a je schopný slúžiť dlhé roky bez nepekných známok používania. Ak chcete, aby darček k výročiu vášho priateľa sprevádzal takmer na každom kroku, klasický opasok je skvelý nápad.

 V kategórii opasky nájdete tradičné kožené modely a módne farebné vrkoče. Každý variant má pevnú a odolnú sponu a vybrané remienky majú vymeniteľné pracky, ktoré možno použiť z dôvodu pohodlia alebo z estetických dôvodov.

Kvalitné spodné prádlo - darček pre muža k výročiu

Prádlo nie je vhodným darčekom len pre ženu, ale naopak aj pre mužov, práve pekné značkové prádlo môže byť tým vhodným darčekom pre partnera na výročie. Veľmi výhodne je balenie obsahujúce viac kusov, dnes sú tieto balenia aj pekne a vkusne zabalené takže už nebudete mať ďalšie starosti s dobaľovaním darčeka.

Intímny balíček a hračky ako darček na výročie

Ide o mierne pikantnejší darček k výročiu, pre tie odvážnejšie, ale na druhej strane čo viac môžeme partnerovi dať ako bezpečné, a precítené milovanie, ktoré spoločne dosiahnete aj vďaka takémuto balíčku. 

Na výber je niekoľko známych aj menej známych značiek, vôní, materiálov,… nebojte sa zariskovať a experimentovať, postaráte sa o nezabudnuteľný zážitok pre vás oboch. Takýto darček k výročiu určite poteší a postará sa aj o pestrý večerný program.

Vrecko cez plece - darček pre partnera k výročiu

Vrecko cez plece je pekný darček pre priateľa na výročie vzťahu, ktorý sa bude hodiť v mnohých situáciách. Skryjete do nej peňaženku, oblečenie, fľašu s vodou a ďalšie drobnosti, ktoré sa vám môžu hodiť napríklad počas prechádzky alebo výletu. Množstvo modelov a prevedení znamená, že určite nájdete niečo, čo sa chlapcovi bude páčiť!

Romantické darčeky k výročiu

Pri výbere romantického darčeka k výročiu svadby alebo vzťahu je dôležité myslieť na to, čo by obdarovaným urobilo radosť a potešilo ich. Romantické darčeky môžu byť rôzne, od klasických kvetov a šperkov až po zážitkové darčeky, ako napríklad večera pri sviečkach alebo prechádzka loďou po romantickom jazere.

Romantická večera pre dvoch - darček na výročie nielen svadby

Romantická večera pre dvoch však nemusí byť synonymom rezervácie stola na najlepšom mieste v meste, kde za večeru pre dvoch zaplatíte ekvivalent smartfónu strednej triedy. Stačí len v obyčajnej reštaurácii ale bude to neobyčajný zážitok. Ideálny romantický darček pre dvoch na výročie.

Víkend v zahraničí - romantický darček k výročiu vzťahu

Ďalšie potešenie, na ktoré si musíte trochu počkať, no cesty do zahraničia budú chutiť ešte lepšie po takom dlhom suchu. Plán je takýto: zarezervujete si pobyt v Paríži, Ríme alebo akomkoľvek inom totálne romantickom mieste na mape Európy, kam ste vždy chceli ísť, no akosi ste nenašli vhodný termín.

Kedy sa chystáte cestovať, ak nie teraz?

S víkendom v zahraničí je to o toľko jednoduchšie, že ju o tom ani nemôžete informovať a urobiť z nej totálne prekvapenie. Skvelý romantický darček na výročie vzťahu a svadby.

Spoločný výlet do wellness

Je to o niečo drahšie, ale umožní vám to relaxovať a tráviť čas spolu, čo je v bežných dňoch tak málo. Počas výletu môžete počítať s kĺbovými procedúrami a mnohými ďalšími atrakciami. Všetko závisí od toho, akú možnosť si vyberiete. Romantický darček na výročie.

Zamilovaná ceduľa na stenu - darček na výročie vzťahu alebo svadby

Krásne a štýlové nápisy na ceduľke, ktoré symbolizujú vašu lásku. Vhodný darček pre oboch na výročie.  Pripomeňte si čo si jeden na druhom vážite a dajte to na ceduľku.

Viac romantický darček ani nemôžete nájsť, dokonca si ho všimne a prečíta aj každá návšteva. Dajte najavo priateľke alebo priateľovi ako vám na nej/jemu záleží.

Romantický let balónom - ideálny darček k výročiu

Nie všetky úžasné zážitky musia byť extrémne. Farebný balón sa pomaly a majestátne vznáša medzi oblakmi a panoráma, ktorá sa tiahne z jeho paluby, vyráža dych. S milovanou osobou po svojom boku môžete zabudnúť na celý svet a užívať si tento jedinečný pocit ľahkosti.

Takéto spomienky zostanú v pamäti na celý život, najmä ak ich možno zdieľať s blízkym.

Po bezpečnom pristátí na vás bude čakať pohár šampanského, je to magická chvíľa, ako špeciálne poskytnúť svojej polovičke lásku.

Masáž pre dvoch - darček na výročie pre pár, ktorý rad relaxuje

Romantická masáž pre dvoch je veľmi zmyselným zážitkom, ktorý efektívne prehreje atmosféru vo vzťahu. Vo svetle sviečok, obklopení lupeňmi ruží, medzi aromatickými vôňami vznášajúcimi sa vo vzduchu, strávite výnimočné chvíle plné blaženého relaxu.

Vybrať si môžete aj masáž pre dvoch v kombinácii s tréningom. Stačí pár základných informácií a chvíľka cviku na to, aby ste si počas romantického večera pre dvoch mohli masáž v pohodlí domova zopakovať mnohokrát. Ideálny darček na spoločné výročie vzťahu.

Erotické pomôcky - darček k výročiu pre pár, ktorý rád experimentuje

Čo tak trochu okoreniť svoj vzťah a kúpiť si spoločný darček na výročie v podobe erotickej pomôcky? Na trhu existujú aj také, ktoré môžete používať obaja.

Základom je experimentovanie a uvidíte, budete spokojní!

Kuchynský riad - praktický darček na výročie pre oboch

Kuchynský pár riadu by sa vždy dal vylepšiť a aký je lepší čas na to, aby ste sa im ho venovali, ako výročie svadby? Táto všestranná (a vhodne pomenovaná) panvica je viacúčelový kuchynský nástroj, o ktorom ani nevedeli, že ho potrebuje. Môže sa pochváliť nadšenými recenziami a dokáže všetko od varenia a dusenia.

Luxusná súprava bavlnených obliečok

Hovorí sa, že tajomstvom dobrého manželstva je nikdy nechodiť spať na hrubých plachtách. Darujte spánok so súpravou ľanových obliečok vymývaných kameňmi. Existuje množstvo štýlových farebných možností, ale klasickou voľbou je prírodný ľan. Originálny darček na výročie vzťahu.

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *