Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre 8 ročné dievča

Najlepší darček pre 8 ročné dievča! TOP 15 darčekov, ktoré potešia aj prekvapia

Poznáte 8 ročné dievčatko a chcete jej kúpiť pekný darček, ktorý by ju určite potešil? Pokiaľ márne rozmýšľate, čo urobí malej slečne radosť poradíme vám. Deti v tomto veku sa už medzi malé deti neradia, sú predsa školáci, ale napriek tomu sú to stále deti, ktorým urobí veľkú radosť hračka alebo aj pekný kúsok oblečenia do školy.

Pri výbere darčeka pre 8 ročné dievča sa orientujte podľa jej záujmov a záľub. Dievčatá, hlavne v tomto veku ešte zisťujú čo ich najviac zaujíma a pravdou je, že vyskúšajú toho viac kým zistia, čo je pre ne. 

Raz to môže byť maľovanie, potom gymnastika alebo radi čítajú. Počítajte s tým, že ich záujmy sa môžu zo dňa na deň zmeniť ale nezúfajte, vždy im môžete dať niečo, čo ich poteší a vždy keď to uvidia spomenú si na vás. Pri výbere darčeka ale dajte prednosť ružovej, červenej alebo fialovej farbe pred modrou.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE 8 ROČNÉ DIEVČA

Ideálny darček pre dievča vo veku 8 rokov: Detské posteľné obliečky

Posteľné obliečky sú výborným darčekom hneď z viacerých dôvodov. Nepotrebujete poznať veľkosť a na výber máte z množstva veselých a roztomilých detských motívov. Pre 8 ročné dievčatko môžete vybrať napríklad posteľné obliečky s motívom Labkovej patroly ale môžete si vybrať aj iný motív. Malá oslávenkyňa sa nebude vedieť dočkať, kedy bude čas ísť spať.

Detské obliečky sú zhotovené z bavlny, z materiálu, ktorý je jemný k detskej pokožke. Neobsahujú škodlivé zložky a ich údržba je jednoduchá a nenáročná. 

Perfektný darček pre mladé, 8 ročné dámy: Značkové šaty

8 ročné dievčatá si už potrpia na pekné oblečenie vrátane topánok a šiat. Ak im chcete urobiť radosť kúpte im šaty, ale nie hocijaké ale značkové. Letné šaty s krátkym rukávom v príjemnej ružovej farbe sa stanú tým najlepším darčekom hneď ako ich malá oslávenkyňa zbadá. 

Keďže ide o drahšie, značkové šaty sú ideálnym darčekom k narodeninám ale môžete ich darovať dievčatku aj na konci prázdnin. Istotne si ich vezme na seba hneď v prvý deň keď pôjde do školy. Pokiaľ si nie ste istý veľkosťou oblečenia akú dievča nosí spýtajte sa v predajni na možnosť výmeny šiat za inú veľkosť.

Výborný dar pre 8 ročné dievča: Nabíjateľná nočná LED lampička – PANDA

Zaujímavým a určite perfektným darčekom pre malú slečnu môže byť nočná lampička. Lampa je vyrobená z odolného silikónu a vydrží naozaj dlho. Túto lampičku stačí len nabiť prostredníctvom USB kábla a následne ju môžete preniesť kde potrebujete. Malá oslávenkyňa tak bude môcť každý večer zaspávať v postieľke pri vašom darčeku a ak sa v noci náhodou zobudí bude jej lampa svietiť. V ponuke nájdete rôzne farby lampičky takže stačí len vybrať ten, ktorý by sa mohol dievčati páčiť.

Pokiaľ neviete čo darovať najlepšej kamarátke, spolužiačke alebo mladšej sestre pokojne to môže byť táto nočná lampa.

Darček pre 8 ročné dievča? Šperkovnica – KIDS Princess jewellery box

8 ročné dievčatá sa už začínajú zaujímať o šperky, majú prvé prstienky, retiazky a aj náušnice. Chcú sa čo najviac podobať mamám. Ak im kúpite šperkovnicu budú si mať kam svoje poklady uložiť a budú sa cítiť ako veľké, keďže šperkovnicu má ich mama a teraz ju budú mať aj oni. Ružová šperkovnica pre princezné tak môže byť tým najlepším darčekom aký dievčatko dostane, bude sa cítiť výnimočne, dospelejšie a navyše, bude mať svoje šperky vždy pekne uložené. 

Táto šperkovnica má tri poschodia s priehradkami v rôznych veľkostiach. Dievča v nej nájde miesto na prstienky, náramky, gumičky do vlasov a ďalšie cennosti. Navyše ide o výborný darček, vďaka ktorému bude mať všetky šperky na jednom mieste. S týmto darčekom bude mať prehľad vo svojich cennostiach a nebude ich mať porozhadzované po izbe.

Skvelý darček pre 8-ročné dievča: Rappa Plyšový medveď Miki, 110 cm

Pre dievčatá, ktoré zbožňujú plyšové hračky, je Rappa Plyšový medveď Miki tou správnou voľbou. Tento veľký, 110 cm vysoký plyšový medveď je vyrobený z jemného a kvalitného plyšu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk. Medveď Miki má krásne hnedé oči, milý úsmev a veľkú mašľu okolo krku, čo z neho robí dokonalého spoločníka na hranie aj na objímanie. Jeho veľkosť a mäkkosť zaručene urobia dojem na každú malú slečnu.

Tento plyšový medveď nie je len hračkou, ale aj výborným kamarátom, ktorý poskytne pocit bezpečia a pohodlia. Deti si ho môžu vziať so sebou do postele, do auta na dlhé cesty, alebo si s ním vytvárať vlastné príbehy a dobrodružstvá. Rappa Plyšový medveď Miki je ideálnym darčekom na narodeniny, Vianoce alebo len tak, pre radosť. Tento obrovský plyšák prinesie úsmev na tvár každému 8-ročnému dievčaťu a stane sa neoddeliteľnou súčasťou jej detstva.

Kniha Malá princezná

Aj napriek mobilným telefónom, tabletom a počítačom patria knihy stále medzi obľúbené darčeky. 8 ročné dievčatá už vedia dobre čítať a ak majú k tomu aj zaujímavú knihu vedia sa ponoriť do príbehov. Jednou z kníh, ktorá môže malé dievčatko vtiahnuť do deja je aj kniha Malá princezná. 

Klasický príbeh o sile odhodlania a fantázie si dievča rýchlo obľúbi a nebude sa vedieť dočkať kedy knihu dočíta. Týmto darčekom podporíte jej fantáziu a navyše môže sa zlepšiť v čítaní a obohatí sa aj jej slovná zásoba.

Čo darovať 8 ročnému dievčatku? Vyrobte si ovocné medvedíky

Sada Ovocné medvedíky je určená pre všetky menšie cukrárky ale aj dievčatká, ktoré si radi zamaškrtia alebo tie, ktoré radi pomáhajú mame v kuchyni. S touto sadou sa dievčatko naučí ako si vyrobiť sladkosti, konkrétne ovocných medvedíkov. Spolu s dievčatkom si tak môžete urobiť vlastných jedlých gumených medvedíkov, či ich zjete vy, alebo sa nimi pochváli malá slečna pred kamarátkami je len na jej rozhodnutí. 

So sadou Ovocné medvedíky si dievčatko môže vytvoriť aj viacfarebných medvedíkov a nájde tu aj tri príchute (citrón, čerešňa a limetka). V balení je všetko čo na výrobu cukríkov potrebujete. Okrem výroby vlastných maškŕt získa dievčatko aj základné znalosti ohľadom výroby sladkostí. 

Perfektný dar pre 8 ročné dievčat: Desiatový box

Ak chcete darovať 8 ročnému dievčati praktický, užitočný a aj pekný darček určite sa obzrite po desiatových boxoch. Ružový desiatový box má praktické priehradky, v ktorých je jedlo pekne oddelené. Nájdete tu miesto pre ovocie, zeleninu, sendvič či na niečo sladké. Desiatový box je výborným darčekom, ktorý poteší každé školopovinné dievčatko a určite sa nebude vedieť dočkať kedy si ho bude môcť zobrať do školy a pochváliť sa ním pred kamarátkami. 

Desiatový box využije aj pri iných príležitostiach. Môže si v ňom priniesť jedlo na piknik na záhrade alebo si do neho zbaliť občerstvenie keď pôjde s rodičmi na výlet.

Aký darček pre 8 ročné dievča? Ružový detský kufor + ruksak

Ruksak alebo cestovný kufor je perfektný darček pre 8 ročné dievča, ktoré chodieva s rodičmi na výlety alebo dovolenky. Do kufra si môže pobaliť svoje veci alebo hračky a mať tak všetko čo chce mať na dovolenke pri sebe. Výhodou tejto sady je, že obsahuje menší ruksak na chrbát a kufor na kolieskach s praktickým držadlom, je v ružovej farbe s milým obrázkom. Vďaka tomuto darčeku bude pri najbližšej dovolenke rozhodovať oslávenkyňa sama, čo si zbalí na cesty.

Darček pre športovo aktívne dievčatá: Kolieskové korčule

Deti radi behajú po vonku a platí to aj pre 8 ročné mladé slečny. Kolieskové korčule tak môžu byť výborným darčekom, ktorý spríjemní každú chvíľu, ktorú strávia vonku. Korčuľovať sa môže vonku s deťmi ale aj rodičmi či súrodencami. Pokiaľ sa dievča ešte nevie korčuľovať nezabudnite jej ku korčuliam kúpiť aj chrániče a prilbu.

Aby sa dievča kolieskovým korčuliam naozaj potešilo mali by ste jej vybrať správnu veľkosť. Pokojne sa opýtajte rodičov na veľkosť topánky alebo sa informujte u predajcu na možnosť výmeny za inú veľkosť. Kolieskové korčule sú vhodným darčekom od starých rodičov alebo krstných rodičov.

SES Galaxy výroba svietiaceho lapača snov

Darčeky, ktoré podporia kreativitu a fantáziu detí sa radia medzi tie obľúbené. Aj preto je ideálnym darčekom pre 8 ročné dievča sada na výrobu lapača snov. V sade je všetko, čo je na výrobu potrebné. Dievča si môže vytvoriť lapač snov podľa vlastnej fantázie, pridať trblietky, srdiečka alebo hviezdičky a keď bude hotový môže si ho zavesiť nad posteľ. Vždy keď bude zaspávať bude vidieť práve váš darček. 

Ešte väčšiu radosť bude mať ak si lapač snov bude robiť spolu s vami. Okrem darčeka získa aj nezabudnuteľné a príjemné chvíle s vami. Lapač snov je vhodným darom pre mladšiu sestru ale aj pre vnučku alebo dobrú kamarátku.

Skvelý darček pre 8-ročné dievča: LEGO Friends

Hľadáte perfektný darček pre 8-ročné dievča? LEGO Friends je tou správnou voľbou! Táto kategória stavebníc je navrhnutá špeciálne pre dievčatá, kombinujúc zábavu, kreativitu a vzdelávanie. S LEGO Friends môžu dievčatá vytvárať svoje vlastné príbehy a dobrodružstvá, ktoré rozvíjajú ich predstavivosť a zručnosti.

LEGO Friends ponúka širokú škálu setov, ktoré zahŕňajú rôzne postavičky, budovy a vozidlá. Jedným z obľúbených setov je Heartlake City, kde môžu dievčatá stavať mestské parky, kaviarne alebo záchranné stanice pre zvieratá. Tieto stavebnice sú detailne prepracované a poskytujú hodiny zábavy.

Perfektný darček pre 8-ročné dievča: BrainBox Harry Potter

BrainBox Harry Potter je ideálnym darčekom pre 8-ročné dievčatá, ktoré milujú čarodejnícky svet Harryho Pottera. Táto vzdelávacia hra je navrhnutá tak, aby podporovala rozvoj pamäti, koncentrácie a znalostí o obľúbených knihách a filmoch. Hra obsahuje množstvo kartičiek s otázkami a ilustráciami z čarodejníckeho sveta, ktoré hráči musia dôkladne študovať a zapamätať si detaily. BrainBox Harry Potter je zábavná a zároveň poučná hra, ktorá poskytuje hodiny zábavy a učí deti kritickému mysleniu a pozornosti k detailom.

Táto hra je skvelým spôsobom, ako stráviť čas s rodinou a priateľmi, pretože je určená pre viacerých hráčov. Každý hráč má šancu otestovať svoje vedomosti a zapojiť sa do zábavného súboja o najlepšiu pamäť. BrainBox Harry Potter je nielen vzrušujúci, ale aj vzdelávací darček, ktorý poteší každé 8-ročné dievča, ktoré má rado Harryho Pottera a chce sa dozvedieť viac o jeho magickom svete.

Kreatívny darček pre 8-ročné dievča: Make It Real Súprava na výrobu šperkov

Pre dievčatá, ktoré milujú kreativitu a ručné práce, je Make It Real Súprava na výrobu šperkov výbornou voľbou. Táto súprava obsahuje všetko, čo potrebujú na výrobu vlastných unikátnych šperkov, vrátane korálikov, príveskov, retiazok a ďalších ozdôb. Dievčatá si môžu vytvárať náramky, náhrdelníky a ďalšie šperky podľa vlastnej fantázie, čo podporuje ich tvorivé myslenie a manuálnu zručnosť.

Súprava Make It Real nie je len o zábave, ale aj o rozvoji dôležitých zručností. Vďaka nej sa dievčatá naučia trpezlivosti, precíznosti a zmyslu pre detail. Tento darček je ideálny pre každú malú slečnu, ktorá rada tvorí a chce mať svoje vlastné, jedinečné šperky. Výsledkom jej úsilia budú krásne doplnky, ktoré môže nosiť alebo darovať svojim priateľkám. S Make It Real súpravou na výrobu šperkov si každé dievča môže splniť svoje kreatívne sny a premeniť ich na skutočnosť.

Perfektný darček pre 8-ročné dievča: Mattel Barbie Úžasné narodeniny

Mattel Barbie Úžasné narodeniny je ideálnym darčekom pre každé 8-ročné dievča, ktoré miluje svet Barbie. Táto bábika je súčasťou špeciálnej edície, ktorá oslavuje narodeniny Barbie s elegantným oblečením a doplnkami. Barbie má na sebe nádherné šaty, ktoré sú ideálne na každú oslavu, a prichádza s rôznymi doplnkami, ako sú narodeninový klobúčik a darčekové balenie. S touto bábikou si dievčatá môžu vytvárať svoje vlastné narodeninové príbehy a dobrodružstvá, čo podporuje ich kreativitu a fantáziu.

Barbie Úžasné narodeniny nielenže prináša hodiny zábavy, ale tiež podporuje sociálne a emocionálne zručnosti dievčat, keď si hrajú a vymýšľajú rôzne scenáre. Tento darček je ideálny pre malé slečny, ktoré radi oslavujú a chcú mať svoju vlastnú narodeninovú Barbie, s ktorou môžu zdieľať svoje špeciálne chvíle. Barbie Úžasné narodeniny je určite darček, ktorý poteší a prinesie radosť na každú príležitosť, či už ide o narodeniny, Vianoce alebo inú oslavu.

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *