Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre 10 ročné dievča

Najlepšie darčeky pre 10 ročné dievča 2024! Nielen na Vianoce!

Lámete si hlavu nad vhodným darčekom pre 10 ročné dievča? Chceli by ste niečo originálnejšie ako len hračku? Niečo, čo ju bude baviť viac ako len prvých pár dní a možno niečo, čo ju podporí pri rozvíjaní talentu? Ste na správnom mieste! 

Prinášame vám hneď niekoľko takýchto tipov na zaujímavé darčeky pre dievča či už sa jedná o vianočný darček alebo darček k jej 10. narodeninám. Veríme, že u nás nájdete inšpiráciu, v prípade ak by ste stále váhali pozrite si aj naše tipy na darček pre teenagera.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE 10 ROČNÉ DIEVČA

Moderný prehoz na posteľ – tip na darček pre 10 ročné dievča

Výborným darčekom pre 10 ročné dievča môže byť aj prehoz na posteľ. Nie však hocijaký. Ale prehoz, ktorý bude pekný, farebný a bude mať zaujímavú potlač. Tento prehoz hneď ozvláštni každú detskú izbu, čo už je malá alebo veľká, moderne zariadená alebo nie. 

S takýmto prehozom bude každá detská izba hneď pestrejšia. Nezabudnite ale vybrať peknú potlač! Modernú a farebnú! Tento prehoz môžeme zaradiť aj medzi vianočné darčeky pre 10 ročné dievčatá ale môžeme ho pokojne kúpiť aj na narodeniny alebo meniny. 

Voňavka – narodeninový aj vianočný darček pre 10 ročné dievča

Malé dievčatá sú veľké parádnice. A preto je dobrým darčekom pre 10 ročné dievča či už k narodeninám alebo k Vianociam voňavka. Nie však len taká obyčajná. Ale voňavka s postavičkami z rozprávky Frozen, ktoré milujú dievčatá po celom svete. 

Krásna ovocná vôňa je priam ideálna pre malé dievčatá, ktoré sa chcú podobať svojim mamičkám či starším sestrám a začínajú používať prvú kozmetiku. Ak teda kúpite takúto voňavku, určite neurobíte krok vedľa. A možno zavonia aj vám. Je to jednoducho ideálny darček pre každé 10 ročné dievča. 

Lego na rozvoj kreativity pre 10 ročné dievčatá

Výborným darčekom pre 10 ročné dievčatá je lego. Lego je klasická hra, pri ktorej sa dá stráviť veľmi veľa času a jednoducho nikdy neomrzí. Lego prebúdza v dieťati praktickosť, učí ho rozmýšľať  a povzbudzuje jeho kreativitu

Taktiež sa dieťa pri ňom učí trpezlivosti. Ak kúpite pre 10 ročné dievča lego, určite sa pri ňom zabaví niekoľko hodín denne a vy budete vedieť, že o nie je zbytočný čas. Existuje navyše veľké množstvo motívov, takže ak už dievča doma lego má, môžete jej vybrať nejaké iné. 

Maľovátka? Ale áno! Darček pre 10 ročné dievča

Dievčatá v 10 rokoch už dávno vedia používať make-up či chceme a či nie, je to tak. Preto ich najviac poteší, keď nebudú musieť stále loziť do maminej skrinky ale budú mať svoje vlastné maľovátka, ktoré budú občas, pri výnimočných príležitostiach alebo pri hre s kamarátkami, smieť používať. 

Určite si vydýchne aj mamina, keďže jej make-up ostane v pôvodnom stave a nepoškodí sa pri dievčenskom hraní. Paletka decentných a jemných očných tieňov bude skvelým typom na darček pre 10 ročné dievčatá. Takémuto darčeku sa určite poteší každé dievča! Za nás najlepšia kozmetika pre 10 ročné dievča.

Super šaty pre malú parádnicu budú skvelým darčekom pre 10 ročné dievča

Ak neviete čo vašej malej slečne kúpiť k sviatku, kúpte jej šaty. Šaty značky Calvin Kleinideálne pre dievčatá vo veku 10 rokov. S dĺžkou po kolená s krátkym rukávom a potlačou značky na prednej časti bude dievča stredobodom pozornosti vždy, keď ich bude mať na sebe. 

A predsa sú decentné a vhodné tak do školy ako na voľný čas. Aké hľadáte tip na vianočné darčeky pre 10 ročné dievčatá, kúpte im teda šaty – nezabudnite však, že dievčatá v tomto veku už dávno vyrástli z ružovej a menia sa na slečny. Preto ocenia ak ich začneme obliekať tak, ako sa obliekate aj vy. 

Pekná detská izba ako darček pre 10 ročné dievčatá

Výborným darčekom pre 10 ročné dievčatá sú napríklad 3D nalepovacie zvieratká na stenu. Vďaka nim sa každá detská izba zmení na útulné miesto, v ktorom bude dievčatko rado tráviť svoj voľný čas a v ktorom bude mať svoje malé kráľovstvo. 

sade je celom 18 nálepiek, ktoré nepoškodia stenu a veľmi ľahko sa dajú dať zo steny aj preč. Navyše pri nalepovaní zažijete aj veľa zábavy. Ak teda hľadáte super darček pre 10 ročné dievča kúpte im nalepovacie zvieratká na stenu. 

Klasika medzi darčekmi pre 10 ročné dievčatá – plyšový medveď

Kto nechcel mať doma klasického plyšového medveďa? Ak ho oslávenkyňa doma ešte nemá, kúpte jej ho! Nie však malého! Plesnite sa po vrecku a kúpte maca, ktorý je aspoň o niečo väčší. Alebo o dosť? 

Veľký maco sa stane razom miláčikom a bude dobrým vianočným darčekom pre 10 ročné dievča. Tento maco sa stane doplnkom izby a obľúbenou hračkou! Ak teda hľadáte tip na darček pre 10 ročné dievča nechajte sa inšpirovať a kúpte jej klasickú hračku – plyšového medveďa po ktorom sme túžili (a mali) doma skoro všetci. Bude to naozaj pekný darček. Nikto nie je dostatočne veľký, aby sa nemohol k nemu pritúliť. 

Kreatívny set maľovaniek je ten pravý darček pre 10 ročné dievčatá

Výborným darčekom pre 10 ročné dievčatá sú určite maľovanky. Veď to poznáte. Dievčatá milujú kreslenie. Pastelky a ceruzky ako by im prirástli k ruke. A preto ich určite poteší set kreatívnych maľovaniek. Nájdete v ňom až 36 stránok krásnych obrázkov, ktoré dievčatá majú vymaľovať. Sú navyše uložené v praktickom boxe, v ktorom sa nachádzajú aj samolepky a aj 3 tuby trblietok, ktorými ozvláštnia svoje obrázky. 

Dievčatá už nebudú kresliť kade-tade, ale všetko budú mať pekne uložené v boxe a pripravené na ďalšie maľovanie. Maľovanky budú aj krásnym vianočným darčekom pre 10 ročné dievčatá. 

Elektronické klávesy? To bude super darček pre 10 ročné dievča!

10 rokov je vek, v ktorom si deti hľadajú to, čo ich bude baviť a čomu sa budú venovať. Dievčatá milujú hudbu a tak budú super darčekom pre 10 ročné dievčatá elektronické klávesy s mikrofónom. Či už sa dievča začne venovať hudbe profesionálne a postupne jej kúpite klavír alebo si len sem-tam zabrnká, elektronické klávesy s mikrofónom sú ideálne na rozbeh jej hudobnej kariéry alebo len chvíľkovú zábavu. 

To, že sú s elektronickými klávesy s mikrofónom je veľké plus! Dievčatko si tak bude môcť nielen hrať, ale aj spievať! 

Praktický darček pre 10 ročné dievča

Ak chcete kúpiť 10 ročnému dievčaťu k narodeninám alebo k Vianociam praktický darček a nie žiadnu hračku či oblečenie, kúpte im fľašu na pitie s krásnou potlačou

Už žiadne plastové fľaše či ťažké termosky. Pekná fľaša, ktorú dievča využije aj do školy, na krúžok či na výlet. Vďaka tejto krásne fľaši dievča nikdy nezabudne na dodržiavanie pitného režimu a pitie vody či čaju bude pre ňu zábava. 

Set pre malú školáčku – darček pre 10 ročné dievča

Výborným vianočným darčekom pre 10 ročné dievča je set pre školáčku, ktorý obsahuje batoh, pláštenku na batoh, peračník a vrecko na prezuvky. Ak teda chcete kúpiť praktický darček, ktorý by dievča využívalo dlhší čas a počas celého roka, investujte do kvalitných školských pomôcok. 

Batoh ma anatomicky tvarovanú pevnú zadnú časť, chrbát je spevnený a stabilný. Ramenné popruhy a popruhy na hrudnom pase sa zas dajú nastaviť podľa potreby a telesných rozmerov dievčaťa. A peračník a vrecúško? Tieto pomôcky budú k batohu parádne ladiť. Takže ak hľadáte vianočný darček pre 10 ročné dievča neváhajte a poďte do toho! 

Slúchadlá – vianočný darček pre 10 ročné dievčatá

Výborným darčekom pre 10 ročné dievčatá sú napríklad slúchadlá. Tie sa dajú pripojiť k mobilu či k počítaču a dievčatko si môže púšťať svoje obľúbené pesničky, pozerať videa či filmy alebo uskutočňovať on-line výučbu. 

Odteraz už nebude nikto rušiť ju a a ani ona nebude rušiť svojich súrodencov, s ktorými zdieľa jednu izbu. Už bude ako skutočná „veľkáčka“! Ak sa teda Vianoce blížia a vy ešte rozmýšľate, už nerozmýšľajte a ako vianočný darček pre 10 ročné dievča kúpte slúchadlá.

Knihy, knihy, knihy! Darček pre 10 ročné dievčatá

Pri výbere darčeku pre 10 ročné dievča nezabudnime na knihy! Je dôležité podporovať dievčatá v čítaní, a preto by sa im mali kupovať knihy, ktoré ich budú zaujímať a baviť, ktoré sa im budú ľahko čítať a budú pre ne zaujímavé. 

My odporúčame napríklad knihu Fakt husté zvieratá s krásnymi ilustráciami a zaujímavosťami, ktoré zaujme každé dieťa, ktoré má rado zvieratká. Kniha môže byť dobrým narodeninovým a aj  vianočným darčekom pre 10 ročné dievčatá, alebo ju môžete kúpiť len tak. Určite sa takejto knihe dievča poteší. Garantujeme vám, že to totiž nie je žiadne nudné čítanie!

Netradičný darček pre 10 ročné dievča

Dievčatá rady kreslia, vystrihujú, šijú… A budú aj rady modelovať. Len im k tomu musíte kúpiť tú správnu sadu. Ak teda hľadáte darček pre 10 ročné dievča môžete kúpiť modelovaciu sadu. V sade sú štyri  farebné tégliky – zelená, modrá, žltá, červená a 15 nástrojov na modelovanie.  

Dievča sa s touto sadou určite zabaví a vytvorí vždy niečo nové. Práve preto je táto modelovacia sada hračkou, ktorú bude mať dieťa rado – každý deň z toho bude vždy nová hra a nový výsledok. Nikdy nie to isté. Práve preto tento darček len tak ľahko neomrzí.  Je to jednoducho ideálny darček pre 10 ročné dievčatá. 

Super set sladkostí s prekvapením ako darček pre 10 ročné dievča

Ak kamarátkina dcérka oslavuje narodeniny a vy idete na oslavu, určite je dobré prísť aj s darčekom. Čo ale kúpiť ak neviete, čo presne dievčatko potrebuje a čo by chcelo? Siahnite po neutrálnom darčeku. 

Výborným tipom na darček pre 10 ročné dievča je super darčekový set s pokladničkou, do ktorého si malá princezná bude môcť odkladať prvé zarobené peniažky a sladkosti. V balíčku sa nachádza lámaná čokoláda, tabuľková čokoláda, lízanka a všetko je to v peknej darčekovej taške. Takto budete môcť prísť na party a netrápiť sa s výberom darčeka pre 10 ročné dievča. 

Legenda medzi hrami – vianočný darček nielen pre 10 ročné dievča, ale pre celú rodinu

Výborným vianočným darčekom pre 10 ročné dievčatá sú napríklad stolové či spoločenské hry. Legendou medzi takýmito hrami je svetoznáma hra Twister, ktorú milujú celé generácie. Samozrejme, že ju poznáte aj vy! Takýto darček bude tak darčekom nielen pre 10 ročné dievča, ktoré ho bude hrať vo voľnom čase s kamarátkami, ale aj pre celú rodinu, ktorá si ho zahrá počas dlhých jesenných či zimných dní. 

Pravidlá hry sú veľmi jednoduché a princíp hry zabaví naozaj každého. Ponaťahujte teda kosti a kúpte vášmu 10 ročnému dievčaťu darček, ktorý využijete doma rozhodne všetci. Twister je jednoducho legenda. 

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *