Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre dedka

Najlepšie darčeky pre dedka 2024! 20+ tipov nielen k narodeninám!

Výber darčeku pre dedka je často výzvou. Dedom sa chceme odvďačiť za všetko, čo pre nás znamenajú, ale ako vybrať ten správny darček, ktorý ho poteší a zároveň bude vyhovovať jeho osobnosti a potrebám? Dedkovia sú často praktickí a vedia si vážiť jednoduché a účelné veci, ale stále je tu priestor pre kúsok originality a zábavy.

Pri výbere darčeku je potrebné zohľadniť jeho životný štýl. Ak je váš dedko stále aktívny a rád trávi čas doma, možno by ocenil niečo, čo ho motivuje k aktívnejšiemu životu alebo mu zlepšuje kvalitu odpočinku. Ak je skôr klasickým dedkom, ktorý si rád užíva pohodlie domova, hľadajte niečo, čo mu toto pohodlie ešte umocní.

V tomto článku vám predstavíme najlepšie darčeky pre dedka. Od prírodných produktov pre zdravie až po luxusné položky pre pohodlie a relax, tu nájdete niečo pre každého dedka. Či už hľadáte darček pre dedka na narodeniny, darček pre dedka na Vianoce, alebo jednoducho chcete prekvapiť svojho starého otca bez konkrétnej príležitosti, tieto tipy vám pomôžu nájsť ten pravý darček.

Nezabudnite si pozrieť aj naše najlepšie darčeky pre babku.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE DEDKA

Najlepšie darčeky k promóciám

Darček pre dedka na narodeniny - spomienková kniha Dedko, rozprávaj!

Výborným darčekom pre dedka na Vianoce je originálna kniha Dedko, rozprávaj. Pri vyplňovaní tejto knihy si užijete spolu s dedkom skvelé a príjemné chvíle pohody. Zažijete veľa úsmevných chvíľ pri spomínaní na dávne časy, keď bol dedko ešte mladý a keď aj doba bola iná. 

Zabaví sa tak celá rodina a vnúčatka sa aj niečo pekne naučia. Po vyplnení bude kniha cennou rodinou kronikou a budete sa k nej radi vracať aj po dlhšom čase. Kniha Dedko, rozprávaj je naozaj skvelým darčekom pre vášho dedka!

Kolagén na kĺby - darček pre dedka v podobe zdravia

Darček pre dedka, ktorý mu ukáže, ako vám na ňom záleží. Kolagén na kĺby je ideálnou voľbou. Tento prírodný doplnok stravy pomáha udržiavať kĺby zdravé a flexibilné, čo je kľúčové pre aktívny život bez bolesti. 

Dedko si určite váži taký praktický a ohľaduplný darček, ktorý mu pomôže cítiť sa lepšie a pohybovať sa s väčšou ľahkosťou. Prekvapte ho kolagénom na kĺby od značky Inca Collagen a ukážte mu, že jeho zdravie je pre vás dôležité.

Vankúš Dormeo - Darček pre dedka pre pohodlný spánok

Anatomický vankúš Dormeo je ideálny darček nielen na 80tku pre dedka. Kvalitný spánok je kľúčový pre zdravie a pohodu, a tento vankúš je navrhnutý tak, aby poskytoval optimálnu podporu a komfort počas spánku. Je to skvelý darček pre starého otca, ktorý si potrpí na pohodlí a kvalitnom spánku.

Darček pre dedka na Vianoce – rodinná spoločenská hra

Skvelým tipom na darček pre dedka na Vianoce je rodinná spoločenská hra s názvom Ako to bolo kedysi. Pri hraní tejto hry sa dedko skvelo zabaví, pretože si pospomína na mladé časy. A celá rodina sa aj niečomu priučí. A čo je najdôležitejšie? Že budete tráviť čas spolu a užívať si chvíľky rodinnej pohody, ktoré sú v dnešnom uponáhľanom svete naozajstnou vzácnosťou. 

Dedko bude v centre pozornosti celej rodiny, a to ho naozaj poteší! Spoločný čas je predsa najlepší spoločný darček, aký môžete svojim milovaným dať.

Tip na darček pre dedka - exkluzívny rumový kalendár

Ak stále rozmýšľate aký darček kúpiť dedkovi k narodeninám, vyskúšajte tip od nás. My vám odporúčame rumový kalendár. Tento kalendár sa bude hodiť, ak ste dedkovi chceli kúpiť fľašu alkoholu, ale zdalo sa vám to príliš klasické a nudné. Rumový kalendár obsahuje 24 mini fľaštičiek kvalitného a chutného rumu. Dedka takýto darček zaručene poteší a prekvapí. Bude to skvelý tip na darček pre dedka.

Omega 3 rybí tuk - Zdravý darček pre dedka na narodeniny

Tento produkt je skvelý darček pre dedka na narodeniny. Omega 3 mastné kyseliny sú dôležité pre zdravie srdca a mozgu, čo je obzvlášť dôležité pre starších ľudí. 

Omegy 3 sú jednoduché na použitie a môžu byť pridané do bežnej diéty dedka. Je to skvelý tip na darček pre dedka, ktorý sa zaujíma o svoje zdravie. Ak neviete aké omega 3 vybrať – pozrite si náš test.

Kvalitný matrac - Darček na 80tku pre kvalitný spánok

Darček na 80tku pre dedka, ktorý zohľadňuje jeho pohodlie a zdravie, môže byť skutočne výnimočný. Kvalitný matrac je takým darčekom, ktorý môže výrazne ovplyvniť kvalitu spánku a celkové zdravie. Starší ľudia často trpia bolesťami chrbta a krku, a dobrý matrac môže tieto problémy zmierniť alebo dokonca odstrániť.

Tento darček pre starého otca je nielen praktický, ale aj vkusný. Venuje sa jeho potrebám a ukazuje, že vám na ňom záleží. Kvalitný spánok je kľúčový pre zdravie a dobrú náladu, a tento darček mu môže pomôcť dosiahnuť práve to.

Ak váš dedko si potrpí na pohodlný a kvalitný spánok, tento darček je pre neho ako stvorený. Matrac vysokej kvality mu môže poskytnúť pohodlie, ktoré si zaslúži, a zároveň zlepšiť jeho kvalitu života.

Darček pre starého otca – závesné kreslo do záhrady

Výborným darčekom pre starého otca je aj závesné kreslo do záhrady. Ak je váš dedko aktívnym aj vo vyššom veku a neustále pracuje v záhrade, potom si tam určite aj rád oddýchne. Vďaka tomuto hojdaciemu kreslu to bude naozaj jednoduché. Závesné kreslo bude nielen výborným darčekom, vďaka ktorému si dedko užije troška relaxu, ale aj skvelým záhradným doplnkom. 

Uvidíte, že sa o chvíľu v ňom bude doslova biť celá rodina a bude to tak takým milým spoločným darčekom pre vás všetkých. Kreslo je skladné a ľahko udržiavajúce. Počas väčšej časti roka sa bude dať bez problémov používať.

Darček pre starého otca – darčekový box plný chutných prekvapení

Výborným darčekom pre dedka k narodeninám alebo meninám je aj darčekový box. Darčekový box obsahuje kvalitný likér Baileys, tabuľkovú čokoládu s ovocím, kávu Lavazza a mixom chutných čokolád – bielou, mliečnou a horkou

Všetky tieto chutné veci sú zabalené v nádhernom darčekovom balení – v hnedo-zlatom boxe. Takýto darček je vhodný vtedy, ak neviete, čo by dedka potešilo alebo ak dedko k sviatku nič nechcel. Je to jednoduchý darček, ktorým nič nepokazíte.

Darček pre dedka na Vianoce – príjemná parfumová voda

Obľúbenými darčekmi sú parfémy. Môžete ich podarovať hocikomu. Áno aj dedkovi! Ak hľadáte darček na Vianoce pre dedka, nelámte si zbytočne hlavu a darujte mu parfum. Už je na vás, aký mu vyberiete. 

My vám odporúčame napríklad parfum značky Bentley – For Men Intense. Krásna a veľmi obľúbená parfumová voda je veľmi často kupovaná ženami pre svoje drahé polovičky, ale aj pre otcov a dedkov. Parfum je vhodný najmä vtedy, ak je dedko stále aktívnym, pracuje a chodí do spoločnosti. Určite ho takýto darček poteší!

Darček pre starého otca – klasické manžetové gombíky

Výborným darčekom pre starého otca sú napríklad klasické manžetové gombíky. Ak je váš starý otec gentleman telom i dušou a rád sa podľa toho i oblieka, zaručene ho to poteší. Manžetové gombíky sú obľúbeným darčekom pre mužov každého veku. 

Pôsobia luxusne a oživia každý mužský outfit. Ak sa dedko chystá napríklad na svadbu či na krstiny svojich vnúčikov, zaručene bude chcieť byť fešák. A to vďaka tomuto elegantnému doplnku zaručene bude. Manžetové gombíky pre starého otca sú teda tou správnou voľbou.

Relaxačné kreslo - Darček na 70 pre pohodlné sedenie

Relaxačné kreslo LINNUS BROWN je praktický a užitočný darček na 70 pre dedka. Toto kreslo je navrhnuté tak, aby poskytovalo maximálny komfort a podporu, čo môže byť obzvlášť užitočné pre starších ľudí, ktorí trávia veľa času sedením.

Zdravie a vitalita v jednej tabletke - darček pre dedka

Ginkgo Biloba je známe pre svoje pozitívne účinky na pamäť a celkovú mentálnu výkonnosť. Tento extrakt od Herba Vitae je výnimočný svojou kvalitou a koncentráciou účinných látok. Je to ideálny darček pre dedka na narodeniny, ktorý mu pomôže udržať si jeho mentálnu sviežosť a vitalitu.

Darček pre starkého – kvalitný kávovar

Ak je váš starký milovníkom kávy, potom budete mať výber darčeka pre starkého k narodeninám alebo meninám ľahký. Darujte mu kávovar! Zorientovať sa v ponuke kávovarov ale nebýva jednoduché, preto vám my odporúčame napríklad kávovary značky De´Longhi. 

Áno, o tejto značke ste už určite počuli. Zákazníci si kávovary tejto značky naozaj chvália a my dúfame, že sa bude páčiť aj vášmu dedkovi a že káva pripravená z tohto kávovaru mu bude chutiť. Veď čo je príjemnejšie ako šálka rannej kávy v príjemnej spoločnosti svojich detí alebo vnúčat?

Čajový darčekový balíček - Darček pre starého otca na relaxáciu

Čajový darčekový balíček je skvelý darček pre starého otca, ktorý si rád dopraje chvíľku relaxácie. Balíček obsahuje výber rôznych čajov, ktoré môžu pomôcť pri podpore zdravia a pohody. Čaj je tiež známy svojimi relaxačnými vlastnosťami, čo môže byť obzvlášť užitočné pre starších ľudí.

Darček na 70 – teplý a kvalitný kožušinový sveter

Ak chcete dedkovi kúpiť niečo na 70 narodeniny a radi by ste mu kúpili niečo na oblečenie, siahnite po teplom a kvalitnom kožušinovom svetri. Pletený sveter je praktickým darčekom pre každého staršieho muža. 

Poriadne totižto v chladnejších mesiacoch zahreje. Sveter je vyrobený z kvalitného materiálu a má nádherný nórsky vzor, v ktorom dedko zaručene omladne. Neriskujte výber nohavíc alebo topánok, výber veľkosti svetra je o niečo ľahší a jednoduchší.

Originálny darček pre dedka – pánska sada na holenie

Originálnym darčekom pre dedka je aj pánska sada na holenie. Že takéto sady sú len pre mladých mužov? Ale kdeže! To sa mu neopovážte ani povedať. A ani sa ho nepýtajte a rovno mu takúto sadu kúpte. Určite ho poteší. 

Veď aj starší muži chcú byť elegantní a vždy upravení. A vďaka takejto sade aj budú. Sada obsahuje sviežo voňajúci hydratačný krém na holenie, balzam po holení a holiaci strojček na klasické žiletky s drevenou rukoväťou. Takže ak je váš dedko klasik, zaručene sa mu to bude páčiť!

Originálny darček pre dedka – darčeková ozdobná fľaša

Originálnym darčekom pre dedka môže byť aj darčeková ozdobná fľaša. Fľaša je v tvare hojdacieho kresla. V strede je fľaša na alkohol a na boku šesť štamprlíkov. Drevená 60-tka prezrádza, že fľaša je určená pre oslávenca k narodeninám. 

Ak teda dedko oslavuje šesťdesiate narodeniny, určite mu takúto fľašu kúpte. Alkohol už do nej nalejete podľa toho, čo oslávenec obľubuje. Takýto darček je originálny a personalizovaný, takže poteší o to viac.

Tip na darček pre dedka – biely fotorám na 18 fotiek

Výborným tipom na darček pre dedka je napríklad niečo na uchovávanie spomienok. Môžete mu darovať napríklad fotorám, ktorý bude plný fotiek. Fotiek zo svadby detí, fotky z krstu vnúčat, z prázdnin, výletov či osláv! 

Takto to všetko bude mať dedko pekne na očiach v obývačke či v kuchyni a každý deň si môže pripomínať pekné okamihy a tváre svojich najbližších. Ak aj s dedkom nie ste každý deň a dedko sa veľmi nekamaráti s modernou technikou klasická fotka v peknom ráme bude ideálnym tipom na darček.

Darček na 70 – personalizovaná tabuľka s venovaním

Chcete pribaliť pre dedka k darčeku na 70 aj pohľadnicu s venovaním? Nerobte to! Pohľadnice už vyšli z módy! Dajte dedkovi vyrobiť osobnú a personalizovanú tabuľku. Môžete si ju navrhnúť celkom sami! 

Text, venovanie, dokonca i farbu, typ písma a dizajn. Všetko podľa vašich predstav tak, aby to dedka čo najviac potešilo. Bude to skvelým darčekom pre dedka, ktorý sa uchová na dlhé roky. Tabuľka sa totiž len tak ľahko nezničí a nepoškodí. Môže si ju pokojne vystaviť hocikde!

Darček pre dedka na narodeniny – kniha krížoviek

Výborným a praktickým darčekom pre dedka na narodeniny je aj kniha krížoviek. Ak je váš dedko milovníkom krížoviek a pri tejto činnosti presedí nejednu chvíľu, potom bude tento darček pre neho ako stvorený! 

Vďaka krížovkám sa dedko odreaguje a precvičí si aj mozog. Ak teda aj dedko doteraz krížovkám nevenoval pozornosť, skúste mu takúto knihu krížoviek kúpiť. Uvidíte, že ho to zabaví a už nebude strácať čas len pozeraním televízie, ale bude sa venovať aj omnoho užitočnejšej a prospešnejšej činnosti.

Darček na 80tku – vitamíny

Výborným darčekom pre dedka na 80tku sú vitamíny. Ak hľadáte niečo kompletného siahnite po obľúbenom Womenzyme. Wobenzym obsahuje enzýmy, ktoré ovplyvňujú imunitu, tlmia zápaly, pomáhajú pri opuchoch a pomáhajú aj pri krvných zrazeninách. 

Opuchy a krvné výrony sa lepšie a rýchlejšie vstrebávajú. Wobenzym je taktiež vhodný na užívanie aj po operáciách. Dochádza k rýchlejšiemu hojeniu a celkovému zotavovaniu. Výborné veľké balenie vydrží naozaj dlho!

Darček pre dedka na 70 – výživový doplnok pre sviežu myseľ

Výborným darčekom pre dedka na 70 môžu byť aj výživové doplnky Nootrogen. Nootrogen stimuluje mozog, ovplyvňuje sústredenosť, zlepšuje pamäť a motiváciu. Nootrogen stimuluje centrálny nervový systém a tak dochádza k väčším kognitívnym výkonom. 

Tento výživový doplnok je užitočný pre starých ľudí, ktorí majú problém so sústredením, pamäťou a celkovou činnosťou mozgu. Ak chcete, aby bol dedko nielen v dobrej fyzickej kondícii, potom porozmýšľajte nad darovaním Nootrogenu.

Darček pre starého otca – pánsky holiaci strojček

Ak hľadáte darček pre starého otca, stavte na klasiku a kúpte mu kvalitný pánsky holiaci strojček. Takýto darček bude zároveň aj praktický a užitočný. Holiaci strojček sa pre muža zíde predsa vždy. 

Najmä ak sa muž o seba stará a chce vyzerať vždy upravene. A veď dedkovia, tú sú ešte zo starej školy! Výjsť na ulicu so strniskom? Tak to v žiadnom prípade! Holiaci strojček bude naozaj dobrým darčekom. Už len treba vybrať ten správny a bude po probléme.

Tip na darček pre dedka – trekingové palice

Výborným tipom pre dedka na narodeniny alebo meniny sú trekingové palice. Palice sú vhodné pre aktívneho dedka, ktorý nerád sedí doma pri televízore. Rád sa túla? Má rád turistiku? 

Trekingové palice mu uľahčia chôdzu. Vďaka nim bude môcť ísť ešte rýchlejšie a ešte ďalej. Výborným darčekom budú aj pre dedka, ktorý sa doteraz pohybu príliš nevenoval a vy to chcete napraviť a motivovať ho k tomu, aby sa udržiaval v kondícií. Uvidíte, keď raz začne, nebude môcť prestať.

Darček pre starého otca – stane sa rybárčenie novou záľubou?

Ak hľadáte darček, ktorý by dedka nielen potešil, ale zároveň aj motivoval k novej činnosti či aktivite, odporúčame vám kúpiť mu kempingovú skladaciu stoličku s držiakom na rybársky prút

Ak mu dokúpite aj rybársky prút a zoženiete rybárske povolenie, možno bude mať dedko novú záľubu a zároveň aj nový dôvod na úsmev! Veď v čase penzie majú starí ľudia viac voľného času a niekedy sa im to ani príliš nepáči. Ak dedka však trošku zabavíte, bude spokojný aj on a aj vy.

Originálny darček pre dedka – minibar

Originálnym a aj vtipným darčekom pre dedka k narodeninám alebo meninám je darčekový minibar. Minibar obsahuje dve fľašky alkoholu – kvalitnú whisky Nestville a čokoládový likér Two Storks Cherry s dvomi pohármi. 

Minibar je vyrobený z 10litrového kanistra na benzín, a je teda aj štýlovým doplnkom interiéru. Ocenia ho najmä milovníci veteránov a tí, ktorí si pamätajú roky života v socializme. Čiže určite aj váš dedko!

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *