Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre 13 ročné dievča
Darčeky pre deti
Darčeky pre rodinu
Darčeky podľa veku

Najlepšie darčeky pre 13 ročné dievča 2024! Toto zaručene poteší a zaujme!

Vybrať vhodný darček pre 13 ročné dievča môže byť ťažšie než sa zdá. Dievčatá v tomto veku sa už cítia ako mladé dámy ale v očiach rodičov sú stále deťmi. S pribúdajúcim vekom sa menia aj ich sny a vybrať im tak dar, ktorí sa im bude páčiť nemusí byť ľahké. Poradíme vám darčeky, ktorými u 13 ročných mladých slečien určite zabodujete.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE 13 ROČNÉ DIEVČA

Čo kúpiť 13 ročnému dievčaťu

Najjednoduchší spôsob ako vybrať darček pre 13 ročné dievča je opýtať sa ho, čo by si prialo. Aj keď sa týmto spôsobom dozviete presne po čom túži, stráca sa kúzlo prekvapenia a radosti keď darček rozbalí. Ak malú oslávenkyňu dobre poznáte určite viete po čom túži, čo by chcela a čo potrebuje.

Vybrať darček pre teenagera nemusí byť ťažké, čo ale vybrať pre dievča, ktoré do obdobia puberty vstupuje? Pokiaľ nemáte nápad na darček pre 13 ročné dievča nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi.

Dar pre 13 ročné parádnice - náhrdelník

Dievčatá sa v tomto veku už začínajú parádiť a preto šperk bude úžasným darčekom. Keďže ešte stále ide o deti, ktoré môžu šperk stratiť nie je dobré investovať do klenotov z drahých kovov. Vhodné ale môžu byť šperky zo striebra alebo chirurgickej ocele.

Strieborná retiazka s príveskom je ideálnym darčekom pre mladé parádnice, ktoré sa tak budú cítiť zas o trochu bližšie k dospelosti. 

Štýlový a užitočný darček pre 13 ročné dievčatá - študentský batoh

Školské tašky, rovnako ako móda podliehajú zmenám. Nový školský alebo už študentský batoh tak môže byť tým najlepším darčekom pre mladé slečny. Ak poznáte obrúbenú farbu malej oslávenkyne môžete jej vybrať ten najlepší darček.

Batoh do školy bude dievča používať každý deň, bude sa ním môcť pochváliť pred kamarátkami a spolužiakmi a určite si na vás spomenie vždy, keď ho chytí do ruky. 

Kreatívny darček k 13 narodeninám pre dievčatá: sada na náramky

Sada na výrobu náramkov je výborným kreatívnym darčekom, ktorému sa potešia všetky dievčatá v tomto veku. Sada na náramky obsahuje rôzne komponenty, pomocou ktorých môžu dievčatá vytvárať náramky podľa svojej fantázie.

Týmto darčekom podporíte kreativitu oslávenkyne. Každý deň si môže vytvoriť nový náramok a mať tak stále niečo nové. 

Praktický darček pre 13 ročné dievčatá - župan

Darček pre 13 ročné dievča môže byť aj praktický. Župan rozhodne do tejto kategórie patrí. Stačí len vybrať jemný froté župan vo farbe, ktorú malá oslávenkyňa obľubuje. 

Keďže ide už o slečnu vyhnite sa kúpe županu s rôznymi uškami alebo s rozprávkovými postavičkami, ak si ich oslávenkyňa vyslovene neželá. V opačnom prípade by mohol skončiť nepovšimnutý a zastrčený v skrini.

Vhodný dar pre 13 ročné dievčatá – slúchadlá do uší

Každý z nás rád počúva hudbu a inak tomu nie je ani u mladých dievčat. Práve preto môžu byť slúchadlá do uší perfektným darčekom k 13 narodeninám. Slúchadlá sú ideálnym darom od rodičov, starších súrodencov alebo členov blízkej rodiny. 

Keďže ešte stále ide o malé deti vyhnite sa kupovaniu značkových drahých slúchadiel, ktoré by im mohol vonku niekto odcudziť. 

Dar od celej rodiny - mobilný telefón

Mobilný telefón je ideálnym darčekom pre dievčatá od rodičov. Len oni vedia najlepšie či a kedy môžu mobil zveriť do rúk deťom. Ak po ňom vaša dcéra túži môže ísť o perfektný dar, ktorý využije. Navyše budete mať možnosť dieťaťu sa dovolať ak bude vonku s priateľmi.

Mobil je finančne nákladnejší dar, preto sa naň môže poskladať aj viac ľudí a dať tak dievčatku jeden spoločný dar. 

Darček pre 13 ročné dievča: tričko so sloganom

13 ročné dievčatá už pomaly ale isto dávajú prednosť móde a oblečeniu pred hračkami. Keďže dnes sú in tričká s potlačou a rôznymi nápismi určite ide o perfektný darček pre mladú parádnicu. 

Nakoľko už ide o mladú slečnu vyhnite sa tričkám s rozprávkovými postavičkami a dajte prednosť tričku s nápisom. Dobré by bolo ak budete vedieť čo je na tričku napísané. 

Darček pre športovkyňu: tenisová raketa

Ak rozmýšľate čo dať dievčaťu, ktoré rado športuje určite sa zamerajte na šport, ktorému sa venuje. Tenisová raketa môže byť vhodným darom pre 13 ročné dievča, ktoré hrá tenis. Ak ju to baví pomôžete jej týmto darčekom plniť si sny.

Ak dáva dievča prednosť inému športu zamerajte sa pri kúpe darčeka naň. Nikdy neviete, či z nej nevyrastie profesionálka, ktorá bude spomínať na vás pri každom športovom úspechu.

Vhodný dar na 13 narodeniny pre dievča: kniha

Áno, aj kniha môže byť perfektným darom pre dievča, ktoré práve oslavuje 13 rokov. Určite nekupuje detské a rozprávkové knihy ale zamerajte sa na knihy, ktoré sú určené pre mladé dievčatá. V každom dobrom kníhkupectve vám vhodný titul určite radi odporučia.

Ak viete, že oslávenkyňa obľubuje konkrétny žáner kníh máte výber jednoduchší. Môžete sa zamerať na ten a vybrať knihu, ktorá v jej knižnici chýba.

Praktický a módny darček pre dievčatá: topánky

Hľadáte praktický darček pre 13 ročné dievča? Môžete jej vybrať štýlové a módne topánky. Nakoľko dievčatá v tomto veku sa začínajú zaujímať o módu môžete jej kúpiť niečo nové do šatníka – topánky.

Pri výbere vhodných topánok by ste mali poznať nie len vkus dievčaťa ale aj jej obľúbenú farbu a hlavne veľkosť. V prípade potreby sa v obchode informujte na podmienky výmeny tovaru pre kúpu zlej veľkosti.

Narodeniny bez párty – to nejde. Urobte párty

Pri výbere darčeku pre 13 ročné dievča by ste mali dobre zvažovať čo vyberiete. Nie je to ako kupovať dar pre 10 ročné dievča, ktoré sa ešte poteší plyšovému medvedíkovi. Výborným rodinným darom môže byť aj usporiadanie detskej párty. Všetko čo na ňu budete potrebovať môžete nakúpiť a prekvapiť tak oslávenkyňu. Nezabudnite na balóny, girlandy a ďalšie párty doplnky.

Na párty nezabudnite pozvať celú rodinu a samozrejme aj najlepšie priateľky oslávenkyne. 

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *