Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie adventné kalendáre pre deti 2024! Tieto si určite deti zamilujú!

Najlepšie adventné kalendáre pre deti 2024! Tieto si určite deti zamilujú!

Na obdobie Vianoc sa určite najviac tešia deti. Ako im ale spríjemniť čakanie na Vianoce? No predsa adventnými kalendármi. Preto sme sa zamerali na najlepšie adventné kalendáre pre deti. 

Medzi najlepšie tipy sme zaradili adventné kalendáre pre chlapcov, dievčatá ale aj pre tých najmenších. Zamerali sme sa na top ponuku na trhu, preto vieme zaručiť, že z týchto tipov budú deti nadšené. Už len vybrať ten správny detský kalendár.

Adventné kalendáre určite spravia radosť aj dospelým, preto sa môžete pozrieť na top výber adventných kalendárov pre mužov a ženy.

NAJLEPŠIE ADVENTNÉ KALENDÁRE PRE DETI

Adventný kalendár pre deti od Disneyho

Čakanie na Vianoce svojim deťom spríjemníte krásnym adventným kalendárom pre deti od Disneyho. Tento krásny adventný kalendár obsahuje 24 vianočných knižiek, ktoré v sebe ukrývajú nádherne vianočné príbehy s ponaučením. Vďaka týmto príbehom sa bude vašim deťom v predvianočnom období super zaspávať.

Spolu s deťmi zažijete každý večer neopakovateľné príjemné spoločné chvíľky plné smiechu a vzájomnej pohody. Vypnite mobily i tablety, zabudnite na rozprávky v televízií a začnite čítať. Je to niečo úžasné pre vás i pre vaše deti! S týmto adventným kalendárom pre deti si možno nabehnete na novú rutinu, v ktorej zostane dôležitá knižka aj po Vianociach. 

Detský adventný kalendár pre skvelú kúpeľ

Ako vydržať do Vianoce? No predsa tak, že svojim deťom kúpite detský adventný kalendár. V limitovanej edícií nájdete 24 produktov kúpeľovej starostlivosti ako napríklad sprchový gél, šumivú bombu do kúpeľa, penivú soľ, hubu, konfety, penu, perly, kefku, mydlo a uterák. Čakanie na Vianoce bude určite príjemnejšie, keď si pred kúpaním otvoríte jedno políčko a spoločne hneď darček aj využije pri čľapkaní vo vani. 

Poteší tie deti, ktoré milujú večerné kúpanie a motivuje tie deti, ktoré sa mu zase snažia vyhýbať. Každý deň iný darček, iný zážitok z kúpania a pritom rovnako milé emócie od vašich detí. Takýto detský adventný kalendár bude jednoznačne top darček.

Adventný kalendár pre najmenších s hracími postavičkami

Zábava počas adventu? A prečo nie! Aj čakanie môže byť super! Aj čakanie dokážete dieťaťu spríjemniť. Len im treba podarovať správny adventný kalendár. Adventný kalendár pre najmenších obsahuje 24 figúrok, ktoré budú umiestňované na farebnej hracej ploche

Každý deň vyskočí z plochy jedna figúrka a urobí tak dieťatku radosť! Niekedy je menej viac, a to platí aj o tomto super adventnom kalendári pre najmenších. Máte ho už? Tak o ňom rýchlo popremýšľajte! Lebo december sa blíži! 

Adventný kozmetický kalendár pre dievčatá

Ak máte doma malé parádnice, ktoré sa už nevedia dočkať Vianoc a vy im to čakanie chcete nejako spríjemniť podarujte im adventný kalendár pre dievčatá. V adventnom kalendári sa nachádza 12 produktov, ktoré dievčatkám budú závidieť aj ich mamy. Je tam napríklad telové mlieko, sprchový gél, krém na ruky, bomba do kúpeľa, soľ do kúpeľa,  balzam na pery, pilník na nechty či umývacia hubka. 

Všetko, čo potrebuje malá dáma, ktorá by už bola rada veľkou a chce sa podobať svojej mamine. Tento detský adventný kalendár pre dievčatá je skutočnou vychytávkou a urobí radosť všetkým dievčatám, ktoré sa nevedia dočkať Ježiška. 

Adventný kalendár pre chlapcov Harry Potter

Aj ten váš chlapec doma neustále hundre, že do Vianoc je ešte ďaleko? Ale veď nebuďte takí zlí a urobte mu takú malú predvianočnú radosť. Ak má rád Harryho Pottera a čarodejnícke dobrodružstvá zo sveta Rokfortu, potom je tu ešte o jeden dôvod navyše kúpiť mu adventný kalendár Harryho Pottera, obsahujúci 24 netradičných cukroviniek tých najrozličnejších chutí. Bude to cukrová vata? 

Modrá čokoláda? Marshmallow? Nikdy neviete na akú príchuť natrafíte, čiže je to niečo veľmi podobné ako fazuľky každej chuti v preslávenom filme o malom čarodejníkovi. Takýto adventný kalendár pre chlapcov bude naozaj originálnym predvianočným darčekom.  

Adventný kalendár pre dievčatá s lakmi na nechty

Ktoré dievčatá nemilujú mamine laky na nechty? Snáď už od škôlky žobrú o to, aby si mohli nalakovať, čo i len jeden nechtík. Ak teda máte doma malú parádnicu môžete si urobiť pred Vianocami radosť 2v1. Pre seba i pre ňu. Nádherným adventným kalendárom, v ktorom sa nachádza 24 lakov na nechty značky Essie

Skutočne kvalitné laky na nechty, ktoré sú overenou klasikou medzi kozmetikou budú skvelým adventným darčekom pre vás obe – pre mamu i pre dcérku. Adventný kalendár pre dievčatá s týmito lakmi na nechty vám vydrží ešte dlho po Vianociach a vy s vašou dcérkou budete mať z neho veľa radosti. 

Adventný kalendár pre najmenších s postavičkami z farmy

Máte doma malých nedočkavcov? Odrátavajú dni do Vianoc a nevedia sa dočkať, kedy ten Ježiško už konečne príde? Tak im ten čas trošku spríjemnite. Adventný kalendár pre najmenších obsahuje 24 figúrok zvieratiek a predmetov, ktoré sú spojené s farmou – koníky, sliepočky či kozy. A mnohé iné zvieratká, ktoré budú každým ďalším decembrovým dňom, po otvorení okienka, pribúdať do zbierky. 

A na Vianoce? Na Vianoce po otvorení posledného okienka z toho bude hotová farma, s ktorou sa bude dať pekne hrať. Adventný kalendár pre najmenších je aj skvelou edukatívnou pomôckou. Deti spoznajú zvieratká na farme a skvele sa pri hre zabavia.

Adventný Harry Potter kalendár pre deti

Adventný kalendár pre deti, ktoré milujú Harryho Pottera? Nie je problém! My sme vám ho našli a vy ho už svojim deťom len kúpte. Je vhodný pre dievčatá i pre chlapcov, pre menších i pre väčších. Obsahuje 24 zaujímavých predmetov ako napríklad  ponožky, pero, kľúčenka, tkaná nášivka, čistiaca handrička z mikrovlákna, záložka, šnúrka, vrecko, náhrdelník, mylarový balónik, špendlík, pútko, puzzle,  washi tablo, guma, pero, penová nálepka, pečiatka, meracia páska, kravata, pravítko, malý uterák, lentikulárna nálepka, magnet…

Vďaka rôznorodosti darčekov bude dieťa vždy prekvapené a nikdy dopredu neuhádne, čo sa v okienku bude skrývať. Nie je o super? Je to skutočné magický čas čakania na Vianoce. 

Adventný kalendár Hello Kitty pre dievčatá s kozmetickými vychytávkami

Adventný kalendár HELLO KITTY s ikonickou animovanou postavičkou zaujme všetky malé i veľké slečny. Je plný kozmetiky a kozmetických doplnkov a v adventný čas vydá každý deň nové prekvapenie. Tak čo to bude tentokrát? Čo sa bude skrývať pod týmto okienkom?  Držiak na telefón? Sprchový gél? Konfety do kúpeľa? 

Len nech sú tie vaše parádnice trpezlivé, do 24. decembra odokryjú všetkých 24 okienok a zozbierajú super 24 produktov, ktoré budú využívať pri kúpeli každý deň. Takýto adventný kalendár bude pre dievčatá výborným predvianočným darčekom. 

Vyrobte detský adventný kalendár

Zabudnite na klasické adventná kalendáre s čokoládkami. Kúpte svojim deťom adventný kalendár v tvare snehuliaka s 23 okienkami, do ktorých môžete ukryť drobnosť podľa vlastného uváženia. Jabĺčko, pomaranč a možno i kus uhlia ak dieťa nebude poslúchať. A samozrejme aj niečo sladké či drobnú hračku… Vďaka tomuto adventnému kalendáru vytvoríte čakanie na Vianoce pre deti vy. 

Svojou kreativitou a nápadmi im pripravíte vlastné prekvapenia, ktoré často potešia viac ako tie kupované. Snehuliak bude visieť v detskej izbe a pripomínať, že každým dňom sme bližšie a bližšie k Vianociam a že stojí byť za to trpezlivým. 

Ak nenájdete vhodný adventný kalendár, skúste si pozrieť naše tipy na najlepšie hračky pre deti alebo najlepšie darčeky na Vianoce.

Vyrobte si adventný kalendár pre deti

Adventný kalendár pre deti v ktorom nič nebude? Ale áno! 24 prázdnych vrecúšiek, zavesených v izbe bude čakať na to, že tam pre svoj dieťa niečo vložíte. Niekedy možno len malú drobnosť, niekedy možno nič a niekedy sladkosť či hračku. Je to na vás aké prekvapenie dieťaťu prekvapíte a čo mu ňou budete chcieť povedať… 

Niekedy možno: Dnes si bol dobrý a zaslúžiš si niečo a niekedy zas: Ak chceš niečo od Ježiška dostať, musíš sa polepšiť. Vďaka tomuto adventnému kalendáru bude celý december mesiacom čakania, prekvapení a radosti z nich. Nie je to čarovné? 

Adventný kalendár pre deti s figúrkami z lega

Adventný kalendár Vianoce v hračkárstve budú skvelým darčekom pre chlapca i dievča. Balenie obsahuje 89 dielikov, ktoré sa počas 24 dní postupne odokryjú. Na Štedrý deň potom bude vidieť skutočný výsledok – dieťa si poskladá vlastné hračkárstvo so Santom, ktorý pripravuje darčeky. 

Pribúdajúce figúrky budú postupne tvoriť zaujímavý celok, ktorý poteší každé dieťa a možno ich pripraví na to, že pod stromčekom ich bude čakať lego!  

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *