Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre teenagerov a pubertiakov
Darčeky pre deti

Pre novorodencov

Pre 18 ročné dievča/chlapec

Pre teenagerov

Pre 10 ročné dievčatko

Pre ročné dieťa

Pre chlapcov

Najlepšie hračky pre deti 

Adventné kalendáre pre deti

Darčeky pre rodinu
Darčeky podľa veku

Najlepšie darčeky pre teenagerov a pubertiakov 2024! Z tohto budú nadšení!

Veríme, že nájsť originálny darček pre pubertiaka dá poriadne zabrať! Pozrite si naše tipy a rozhodne vyberiete darček, ktorý mu urobí radosť. Vhodný darček pre teenagera vyberajte najmä podľa jeho záujmov a záľub, ale určite je potrebné poznať aj nové trendy a darček tomu prispôsobiť. Presne takéto darčeky nájdete aj v našom výbere, nechajte sa inšpirovať.

Ak chcete načerpať viac inšpirácie na darčeky, odporúčame si pozrieť naše tipy na darček k 18. narodeninám.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE TEENAGEROV

Darček pre teenagera? Žuvacie vitamíny na vlasy

Darcek pre teenegera - zuvacie vitamíny na vlasy Hairburst

Ak hľadáte dobrý darček pre teenagera skúste mu kúpiť žuvacie vitamíny na vlasy Hairburst. Práve tieto vitamíny však nechutia a ani nevyzerajú ako vitamíny, hoci účinky majú veľmi dobré. Preto ich budú teenageri užívať veľmi radi. 

Chutia a vyzerajú skvele – a k tomu tie účinky! Vlasy budú zdravšie, pevnejšie a budú rýchlejšie rásť! A je úplne jedno, či kupujete darček pre chlapca či pre dievča. Aj chlapci majú občas depky so svojich vlasov, ktoré im rýchlo vypadávajú alebo pomaly rastú. Preto jednoducho vyriešite ich problém a urobíte im radosť. Bude to super darček pre každého pubertiaka. 

Sladký darček pre teenagera

Sladkým darčekom pre teenagera, ktorý si tínedžer vychutná namiesto čokolády môže byť sada špeciálnych kakaových chia pudingov od ChiaShake, ktoré sú ako stvorené na raňajky či na chvíle, keď rodičia odídu z domu a teenagerovi sa nechcú vyvárať zložité jedlá. 

Puding sa spraví za minútku. Stačí ho len zaliať mliekom a nechať odstáť. Je výborným zdrojom vlákniny a omega 3 mastných kyselín a hodí sa snáď ku každému ovociu. Takto si teenager rýchlo prípravy výborne a chutné raňajky, čo ocenia najmä tí, ktorí bývajú na internáte alebo sa doma často míňajú s rodičmi. 

Proteín vhodný ako darček pre teenagerov

Áno, proteín je vhodným darčekom pre teenagerov. Či už je to dievča a či chlapec. Či sa venuje gymnastike, cvičeniu alebo futbalu. Užívať ho môže každý teenager nad 15 rokov. Zíde sa každému športovcovi. Navyše tento proteín je v BIO kvalite a tak sa nemusíte báť, že by ste mladému organizmu pchali nejaké chemikálie plné éčok! 

Proteín je navyše bez obsahu pridaných aróm, farbív, sladidiel, konzervačných látok, syntetických vitamínov a GMO. Z 80% ho tvorí srvátkový proteínový koncentrát – mliečna bielkovina. Super darček pre každého pubertiaka. 

Preč s akné! Takýto darček budú teenageri milovať!

Výborným darčekom, ktorý sa bude hodiť každému teenagerovi je prípravok proti akné. Práve v tomto veku je vysoká pravdepodobnosť tvorby akné na tvári alebo na chrbte. Preto je dobré kúpiť mu STOP AKNÉ, prípravok, ktorý redukuje akné, čistí a sťahuje póry. Pomáha uvoľňovať kožný maz, ničiť mikróby, spôsobujúce akné a zastavovať už vytvorený zápal. 

Nielenže lieči už vzniknuté ale pomáha k tomu, aby ďalšie akné nevznikalo. Verte pre teenagerov je to veľmi dôležité. Mnohí sa kvôli „poďobaniu“ tváre trápia, klesá im sebavedomie a vyhýbajú sa kolektívom. Ak sa však akné podchytí hneď na začiatku alebo začne skoro liečiť, nič takéto teenagerov nebude trápiť. Tento darček sa zíde každému pubertiakovi. 

Magnetická fólia ako darček pre teenagera

Netradičným darčekom pre teenagera k sviatku môže byť magnetická fólia. Že ste o nej ešte nepočuli: Tak čítajte ďalej. Magnetická fólia je alternatívou k magnetickým tabuliam. Je ideálnym doplnkom každej študentskej izby

Teenager si na ňu bude môcť uchytiť fotky, odkazy a dokonca sa dá po nej aj písať kriedou či popisovačom. Napísané sa dá potom jednoducho zotrieť vlhčenou handričkou. Praktická a štýlová fólia dodá študentskej izbe novú dimenziu. Vďaka nej si môže teenager vytvoriť svoj vlastný kreatívny priestor a prejaviť svoju osobnosť. Aj takéto praktické darčeky sú vhodné pre pubertiakov. 

Puzdro na mobil sa vždy zíde. Je to vhodný darček pre teenagera

Super darček pre teenagera je napríklad puzdro na mobil. Sami dobre vieme, že mobily nosíme skoro všade a vždy ich máme v rukách. No niekedy nám z rúk padnú a potom je problém. Rozbitá obrazovka, poškriabaný kryt… Tomuto zabránite ak teenagerovi kúpite ako darček puzdro na mobil

Nejaké zaujímavé a s peknou potlačou. Prípadne môžete doplniť aj tvrdené sklo na obrazovku, aby bolo naozaj všetko v poriadku a mobil prežil aj stanovačky, opekačky, šport a podobné veci, ktoré teenageri robia s priateľmi a pri ktorých nie vždy je všetko bezpečné pre ich vlastný mobilný telefón. Puzdro na mobil je jedným z naj darčekov pre pubertiakov. 

Ponožky s parádnou potlačou – originálny darček pre teenagera

Originálnym darčekom pre teenagera môžu byť aj ponožky. Nie však obyčajné. Ale s potlačou jeho obľúbeného domáceho miláčika. Ak má teenager doma psa alebo aj mačku, prípadne iné zvieratko, môžete mu dať vyrobiť super ponožky, ktoré budú originálne. 

Garantujeme vám, že nikto iný nebude mať podobné. Stačí len jednoducho nahrať vybranú fotku a domov vám už prídu hotové ponožky. Ak je teenager milovníkom zvierat, alebo má rád originálne veci a rád troška vytŕča z davu, určite sa takémuto darčeku poteší. Ponožky sú super darček pre darček pre teenagerov napríklad aj na Vianoce. 

Party je dobrým darčekom pre teenagera

Ak stále neviete aký darček  dať teenagerovi vo vašej rodine, skúste mu zorganizovať veselú oslavu. Všetko potrebné, čo budete k zorganizovaniu oslavy potrebovať nájdete v jednom obchode. Sviečky, ozdoby, taniere a poháre – ale predovšetkým balóny! Veľmi veľa balónov! 

Jednoducho balónovú kyticu, ktorá oslávencovi zostane aj dlho po narodeninách a ktorá mu bude túto oslavu pripomínať. Tým, že teenagerovi zorganizujete party mu doprajete čas a zábavu so svojimi kamarátmi a príjemné spomienky. Nikdy doposiaľ nebolo zorganizovať niečo takéto jednoduchšie. Lebo teraz všetko kúpite na jednom mieste! Nezabudnite! Darčeky pre teenagerov nemusia byť len nudné! 

Keď batoh pre teenagera ako darček, tak parádny

Výborným darčekom pre tínedžera je školský batoh. Nie však hocijaký. Vyberte mu naozaj kvalitný batoh, ktorý bude aj v štýlovom prevedení. Pre teenagerov už odporúčame kožené batohy. Tie využijú tak ako chlapci, tak aj dievčatá. A nielen do školy, ale aj na voľný čas. 

A toto je navyše batoh, ktorý môže byť využívaný ako taška na notebook alebo taška do ruky. Praktický a viacúčelový. Presne tak ako si študenti pre svoje fungovanie predstavujú. Vďaka takému batohu si budú môcť vytiahnuť notebook hocikde a pracovať na ňom či zabávať kedy si len spomenú. Je vhodný aj na cestovanie na internáty či na výlety. Vďaka kvalitnej koži, z ktorého je vyrobený, sa len tak ľahko nezničí.  Batoh môže byť super darčekom pre teenagerov aj na Vianoce. 

Kto by nechcel PlayStation? Pre každého pubertiaka to bude super darček!

Výborným darčekom pre každého pubertiaka bude napríklad PlayStation! Keby len pre pubertiaka. Určite sa na ňom zahrá aj starší brat, otec a možno dokonca i starí rodičia. PlayStation by mala mať doma každá rodina. Keď prší alebo je škaredé počasie, zvyčajne každý zalezie do svojej izby.  

Keď sa však vytiahne PlayStation, všetci sa nahrnú k telke. Keďže je to darček drahší, bude to super darček pre teenagerov na Vianoce. V takomto prípade bude Ježiško naozaj štedrý. Kúpi darček, ktorý bude pre každého teenagera bombou! A ak máte doma viac teenagerov, zabaví ich všetkých rovnako! Niekedy si naozaj netreba lámať hlavu nad tým, aký darček kúpiť pre pubertiakov, niekedy treba jednoducho siahnuť po klasike.

Štýlová bunda bude skvelým darčekom pre každého teenagera

Štýlovým darčekom pre teenagera, z kategórie oblečenia, bude napríklad trendová bunda. Baseballová bunda, ktorá je naozaj populárnym oblečením nielen pre chlapcov ale aj pre dievčatá. Je dostupná v rôznych farebných prevedeniach – vo farbách čiernej, zelenej i fialovej. A je teplá, takže sa bude dať nosiť aj v chladnejších dňoch skoro počas celého roka. 

Touto bundou sa teenager odlíši od svojich vrstovníkov a nastolí si svoj vlastný štýl. Preto ak chcete kupovať oblečenie, kupujte naozaj také, ktoré sa páči teenagerovi a nie vám. Takéto bundy sú štýlové darčeky pre pubertiakov. 

Tričko s nápisom? Dnes už klasickým darčekom pre teenagera

Teenageri sa milujú odlišovať a veľmi často na to využívajú práve svoje oblečenie. Snáď nie je teenagera, ktorý by nemal doma aspoň jedno tričko s nápisom. Ak aj ten váš teenager takéto trička obľubuje, kúpte mu jedno do zbierky. Bude to originálny darček pre teenagera napríklad k narodeninám. S nejakým parádnym nápisom ako „Legendy sa rodia v …“ pre chlapcov a „ Princezné sa rodia v …“.  

Jednoducho už len stačí doplniť mesiac narodenia. V ponuke je samozrejme aj veľa ďalších tričiek, ale tieto konkrétne sa hodia na narodeniny. Takýto darček nie je ani drahý a predsa je kreatívny a originálny. Je len na vás akú potlač zvolíte. Prípadne si môžete vymyslieť aj vlastnú. Tento darček sa bude pubertiakovi určite páčiť. 

Vankúš s fotkou ako darček pre teenagera

Zaujímavým darčekom pre teenagera je fotodarček. Čo si pod pojmom fotodarček môžeme predstaviť? Rôzne predmety. Magnetky, hrnčeky, prívesky s vlastnou vybranou fotkou. My ale odporúčame napríklad vankúš. Je to jednoduché. Vybranú fotku len zašlete a vankúš vám o pár dni príde poštou. 

Teenager tak bude mať výborný doplnok svojej izby, ktorý mu bude pripomínať  nejakú špeciálnu udalosť. takéto osobné kreatívne darčeky my jednoducho odporúčame. A čo vy? Vám sa páčia? Pamätajte! Darčeky pre teenagerov nemusia byť len drahé. A hlavne by ani nemali byť. Mali by byť hlavne kreatívne!

Tenisky. To je super darček pre teenagera

Áno je to tak. Oblečenia plná skriňa. Ani to nenosia. Ale tenisky musia vždy top. Moderné. Nové. Čisté. Značkové. Preto ak chcete kúpiť teenagerovi nejaký darček typu odev/obuv, siahnite radšej po obuvi. Po teniskách. Po parádnych teniskách. 

Medzi takéto tenisky jednoznačne patria Conversy. Kto ich nemá, akoby ani nebol. Sú síce troška drahšie, ale veď to má byť darček nie? Tak nech stojí zato. Tieto tenisky sa jednoducho hodia ku všetkému a pre teenagerov sú univerzálnou obuvou na každú príležitosť. Tenisky budú dobrým darčekom pre pubertiakov na Vianoce. 

Ak šperk tak prívesok. Bude to dobrý darček pre teenagera

Máte doma teenagera? A zháňate pre neho darček? Ak je to tak a vy rozmýšľate nad tým aký darček teenagerovi kúpiť tak, aby mu vás pripomínal na dlhšie obdobie, môžete siahnuť napríklad po nejakom peknom prívesku. Ten si môže teenager zavesiť hocikde. Na kľúče, na tašku…  

Môžete to urobiť aj tak, že jednu časť budete mať vy a druhú on. A preto je takýto prívesok vhodný aj zaľúbené dvojice, rodičov a deti, súrodencov, či najlepších priateľov. Dva prívesky, ktoré sa navzájom spoja, dva ľudia, ktorí sa majú radi. 

Nealkoholický darček pre teenagera

Teenageri ešte nemajú 18 rokov, takže ak aj chcete kúpiť darček teenagerovi tekutého charakteru, dávajte si pozor na to, čo to bude. Nie, zabudnite na detské šampanské! To už sa nehodí ani z recesie! My vám odporúčame skvelý gin Tanqueray bez alkoholu

Chute borievky, koreňa angeliky, koriandrových semienok a sladkého drievka si najlepšie vychutnáte s ľadom a s tonikom. Ideálne na oslavu, stanovačku, chatovačku …. Je to naozaj dobré! A pritom tam nie je ani kvapka alkoholu, takže sa rodičia nemusia báť! Tento darček bude pre teenagerov jednoducho nečakaný!

Darček pre teenagera, ktorý musí byť! Smart hodinky

Že ten váš teenager ešte nemá smart hodinky? A teraz pre neho hľadáte darček? Tak dobrým darčekom pre teenagera budú práve smart hodinky, ktoré poskytujú rôzne funkcie – gps, meranie tepu, monitoring spánku, oxymeter… Sú vhodné pre každého teenagera, ktorý sa venuje športu, ale aj pre toho, ktorý si maximálne zahrá na telesnej hádzanú. 

Hodinky sú trendy a štýlové. Určite budú výborným doplnkom každého outfitu a sú také užitočné! jednoducho dokonalý darček. Ak sa hodinky dajú ešte spárovať s mobilom, potom už neváhajte ani chvíľu. Určite ich využije každý teenager. Smart hodinky sú vhodné ako darček pre pubertiakov na Vianoce, ale aj na narodeniny či meniny. 

Tapeta ako darček pre teenagera? Ale áno! Bude mať krajšiu izbu

Výborným darčekom pre teenagera je možnosť prerobiť si vlastnú izbu podľa svojich predstáv – a k tomu ako darček – mu vyberiete nejaké parádne tapety s vhodným motívom

Keďže teenager trávi v svojej izbe väčšinu času, určite si dá záležať na tom, aby sa v nej cítil super. Ak si vyberie parádnu tapetu, ktorá bude originálna a bude navyše vyjadrovať aj jeho osobnosť, už sa viacej nebude chcieť túlať po vonku ale radšej si bude hovieť doma vo svojom kráľovstve. Doprajte mu trochu voľnosti a nechajte na ňom ako si svoju izbu zariadi. Bude to super! 

Darček pre milovníkov fotenia – darček pre teenagerov

Skoro všetci teenageri dnes chodia s mobilom prilepeným k rukám. A fotia. Veľmi veľa fotia. Na Facebook, na Instagram… Ba dokonca už mixujú rôzne druhy videí. A nielen dievčatá! Ale aj chlapci! Preto bude dobrým darčekom pre teenagera selfie tyč so statívom. 2 v 1.

Nielenže bude môcť vytvárať super selfie z dovolenky či z cestovania ale bude si môcť mobil dať aj do statívu. S takýmto vybavením budú jeho videa a fotky ešte lepšie. A to určite ocenia aj všetci jeho sledovatelia na sociálnych sieťach. Takže ak hľadáte darček pre teenagera porozmýšľajte nad selfie tyčou so statívom. Teda ak ho už váš teenager doma nemá. Ak ho nemá, tak to jednoducho musí mať. 

Vrchný matrac - darček pre teenagera, ktorý miluje pohodlie

Hľadáte darček pre teenagera? Teraz vám ponúkneme inšpiráciu z iného súdka! Čo tak mu kúpiť vrchný matrac Dormeo? Možno to nie je úplne klasický darček čo by mohol teenager očakávať, ale nie je neznámou, že kvalitný spánok je základ pre pohodové prežitie nasledujúceho dňa. Tak už žiadna predčasná únava počas dňa alebo zlé vyspatie sa! 

Kvalitný vrchný matrac od Dormeo je ľahko prenosný a tak je výborný aj pre teenagera, ktorý žije na internáte, okrem toho vydrží doslova roky. Matrac je hrubý len 4cm a aj napriek tomu dodá pri spánku chrbtici potrebnú oporu a na druhej strane, vďaka aloe vera je povrch mäkký a jemný na dotyk. Navyše vrchný matrac je aj cenovo dostupnou záležitosťou. Čo viac si priať, dokonalý tip na darček nielen pre teenagera, čo poviete?

Slúchadla sú potrebné pre každého teenagera. Kúpte ich pre teenagera ako darček

Top darčekom pre teenagera sú slúchadlá. Tie teenager využije pri práci s mobilom, notebookom, pri počúvaní hudby, podcastov, pri cestovaní, jazde do školy, športe, prechádzke a možno aj pri práci. Slúchadlá sú jednoducho must have!  

Tieto slúchadlá sú navyše bez kábla a tak je manipulácia s nimi omnoho jednoduchšia. Navyše k nim dostanete nabíjacie puzdro – ktoré je  2v1. Nielenže v ňom máte slúchadla perfektne uložené, ale ich v ňom aj rýchlo dobijete. Výdrž baterky je super! Celých 24 hodín neprerušeného počúvanie, takže ak teenager bude počúvať tak dve hodiny denne, vydrží mu batéria vyše týždeň! 

Ako vybrať darček pre teenagera?

Výber darčeka pre teenagera môže byť niekedy náročný, pretože teenageri sa vyvíjajú a menia sa ich záujmy. Avšak, existuje niekoľko tipov, ako vybrať darček, ktorý im urobí radosť.

  1. Zohľadnite ich záujmy: Skúste zistiť, čo ich zaujíma, ako napríklad šport, hudba, veda alebo technológie. Potom hľadajte darčeky, ktoré súvisia s ich záujmami.

  2. Skúste byť kreatívni: Môžete vybrať darček, ktorý im umožní rozvíjať ich kreativitu, ako napríklad knihu o kreslení alebo maľovaní, hudobný nástroj alebo kreatívne dielne.

  3. Dajte im niečo praktické: Teenageri môžu byť nároční, ale tiež potrebujú praktické veci, ako napríklad batoh, slúchadlá alebo dobíjateľnú batériu.

  4. Darujte im skúsenosť: Namiesto hmotného darčeka im môžete darovať nezabudnuteľnú skúsenosť, ako napríklad vstupenky na koncert, výlet do mesta alebo výlet do parku s dinosaury.

  5. Venujte im niečo, čo ich motivuje: Ak chcete teenagera motivovať, môžete im dať darček, ktorý im pomôže dosiahnuť ich ciele, ako napríklad diár na plánovanie alebo knihu o sebarealizácii.

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *