Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky na 30. narodeniny

30 tipov na najlepší darček k 30. narodeninám pre muža a ženu! Top výber

Vybrať vhodný darček k sviatku je náročné a je pritom jedno či vyberáte darček pre niekoho blízkeho, kamaráta alebo kolegyňu v práci. Ďalším problémom je vybrať vhodný darček k okrúhlim narodeninám. Predsa len ide o výnimočnejšiu udalosť, ktorá si zaslúži niečo originálnejšie. V tomto článku vám poradíme vhodné darčeky k 30 narodeninám a nie len to. 

Darček k 30 môže veľa povedať preto by ste si na jeho výbere mali dať záležať. Výberom nevhodného daru môžete pokaziť celú oslavu alebo vzbudiť zbytočné nádeje. Pomôžeme vám týmto problémom sa vyhnúť. Poradíme vám, ktoré darčeky sú vhodné pre ženu od ženy, pre muža od ženy, od muža pre kolegyňu alebo aký vybrať darček pre brata na 30. 

Hľadáte ten najlepší darček k 30. narodeninám pre vášho blízkeho? Rozmýšľate nad niečím originálnym, ale ešte nemáte vybraný darček? Pripravili sme pre vás 30 tipov na najlepšie darčeky na 30 pre ženu aj muža. 

NAJLEPŠIE DARČEKY NA 30 PRE MUŽA ŽENU

Darček k 30. narodeninám pre ženu

Pripravili sme si pre vás tie najlepšie tipy na darčeky pre ženu na 30-tku. Nájdete tam široký výber od kreatívnych až po výnimočných darčekoch pre ženu na 30. narodeniny.

Kolagén pre zdravú pleť pre ženu na 30.tku

Chcete kúpiť žene k 30. narodeninám darček, ktorý ju určite poteší? Siahnite po kvalitnom kolagéne. Jedným z nich je určite Oslo Skin Lab kolagén – pozrite si aj kompletnú recenziu na Oslo Skin Lab, ktorý je najpredávanejší u nás. Dokonca sa umiestnil aj v porovnaní najlepších kolagénov

Doprajte jej kvalitný doplnok, ktorý jej posilní nielen pohybový aparát, ale aj nechty a vlasy. Je vedecky dokázané, že sa od 27 roku života znižuje kolagén v tele, takže určite je vodné ho dopĺňať. Oslávenkyňa sa vám určite poďakuje. 

Kvalitný šperk - ideálny darček pre ženu oslavujúcu tridsiatku

Klenoty majú tú magickú schopnosť, že dokážu vyčarovať úsmev na tvári každej ženy. A aký by to bol narodeninový deň, keby nebol spestrený o nádherný darček, ktorý by bol nielen krásny, ale aj plný významu? Na 30 narodeniny pre ženu je ako stvorený zlatý prsteň, ktorý sa stane nielen elegantným doplnkom, ale aj večnou spomienkou na tento výnimočný deň.

Nie je to však len o prsteňoch. Existuje celý svet nádherných klenotov, ktoré môžu byť tou pravou voľbou. Čo tak náušnice alebo náramok vyrobený z najkvalitnejších materiálov, ktorý podčiarkne jedinečnosť a krásu obdarovanej?

Tip na darček k 30. narodeninám pre ženu – elegantná kabelka

Kabeliek nie je nikdy dosť a preto ide o výborný darček pre manželku, družku alebo blízku priateľku. Stačí len nájsť kabelku, ktorá by sa mohla obdarovávanej osobe páčiť. 

Pri výbere vhodnej kabelky máte v podstate voľné ruky. Ženy už vedia k čomu sa im nová kabelka hodí a s akým oblečením ju skombinovať aby všetko spolu perfektne ladilo. Výhodou je ak viete aký štýl alebo farbu oslávenkyňa preferuje a máte výborný darček k 30 narodeninám.

Ak chcete ešte preskúmať viacero darčekov, pozrite si aj naše najlepšie darčeky pre ženy.

Kvety – najlepší dar pre každú ženu

Kyticou kvetov nikdy nič nepokazíte. Kvety sú vhodným darom pre ženu na akýkoľvek sviatok a preto sú vhodné aj ako darček k 30tke. Keďže ide o okrúhle narodeniny môžete kúpiť väčšiu kyticu. Pri výbere kvetov môžete zobrať do úvahy aj symboliku jednotlivých kvetín. Ak je vám žena, ktorú chcete obdarovať blízka môžete siahnuť po ružiach, ak ide o kolegyňu v práci môže ísť o kyticu zloženú z rôznych kvetín.

V súčasnosti môžete využiť aj službu donášky kvetov. Táto služba sa oplatí hlavne ľuďom, ktorí sa z nejakého dôvodu nemôžu osobne zúčastniť oslavy. Kyticu si objednáte cez internet, vyplníte potrebné údaje a zaplatíte. 

Kabát praktický a štýlový dar pre ženu k 30. narodeninám

Oblečenie je perfektný darček pre ženu na 30-tku pokiaľ poznáte akú veľkosť nosí a aký je jej štýl. Keďže ide o okrúhle narodeniny poobzerajte sa po štýlovom a luxusnejšom oblečení ako napríklad kabát, ktorý sa hodí ako k nohaviciam tak aj sukni.

Kabát s opaskom je štýlový a elegantný. Istotne bude luxusným kúskom šatníka každej obdarovanej osoby. 

Kvalitný parfém - exkluzívny parfém pre ženu oslavujúcu tridsiatku

Vôňa má neopakovateľnú schopnosť odhaliť osobnosť a štýl jednotlivca. Pre ženu, ktorá vstupuje do nového životného obdobia, je ideálnym darčekom parfém, ktorý odzrkadľuje jej jedinečnosť a zrelosť. Každá žena si zaslúži pocítiť tú magickú silu vône, ktorá dokáže podčiarknuť jej krásu a sebavedomie.

Nie všetky parfémy sú však rovnaké. Existujú vône, ktoré sú ako stvorené pre výnimočné príležitosti a oslavy. A tridsiate narodeniny sú bezpochyby jednou z nich.

Či už je obdarovaná žena milovníčkou kvetinových, ovocných alebo drevitých tónov, správne zvolený parfém bude pre ňu nielen symbolom 30. narodenín, ale aj odrazom jej vlastnej neopakovateľnej esencie.

Praktický darček pre ženu na 30- fén

Fén na vlasy môže byť ideálny darček na 30tku pre najlepšiu priateľku. Každá žena si potrpí na perfektný účes a preto je fén výborným darom . Výhodou je, že máte istotu, že tento dar využije a aj sa mu poteší. Vždy keď si bude sušiť vlasy spomenie si na vás.

Luxusný a elegantný dar pre ženu k narodeninám – zlatý náramok

Výborný darček na 30 narodeniny pre ženu je šperk. Každá žena má rada šperky a rada ich aj dostáva. Náramok z drahého kovu je vhodný darček pre manželku, priateľku alebo aj dcéru. Výber šperkov je naozaj široký. Výhodou náramku je, že nepotrebujete poznať veľkosť ako napríklad pri prsteni. Ak siahnete po klasickom retiazkovom náramku môžete si byť istí, že ste sa trafili aj do vkusu, keďže ide o klasiku, ktorá je stále in.

Ak poznáte štýl obdarovanej osoby môžete siahnuť aj po štýlovom a originálnom náramku.

Fľaša kvalitného vína - výnimočný darček pre ženu oslavujúcu tridsiatku

Víno je viac než len nápoj; je to zážitok, spomienka a potešenie. Pre ženu, ktorá oslavuje tridsiate narodeniny, môže byť fľaša výnimočného vína symbolom zrelosti, elegance a vkusu. A keď hovoríme o výnimočnom víne, nemôžeme nespomenúť Moët & Chandon Ice Impérial.

Toto šampanské je prvé a jediné, ktoré bolo špeciálne vytvorené na požívanie s ľadom. Predstavuje nový, osviežujúci prístup k tradičnému šampanskému, kde sa snúbia sloboda, sviežosť a zábava, a pritom ostáva verné štýlu Moët & Chandon. Svieža ovocnosť, zvodná chuť a elegantná zrelosť sú zosobnením tohto nápoja.

Biela, atraktívna fľaša je nielen vizuálne príťažlivá, ale aj odrazom intenzívnej sviežosti, ktorú toto šampanské ponúka. Je to darček, ktorý prekračuje hranice obvyklého a stáva sa nezabudnuteľným spoločníkom pri oslave tridsiatich narodenín.

Relaxačný dar k 30tke pre ženu – masáž so zlatom

Práca a starostlivosť o rodinu dajú zabrať každej žene. Ak chcete svojej priateľke, partnerke alebo manželke dopriať oddych od každodenných starostí môžete jej darovať masáž. Odbremeníte ju tak od každodenných povinností a doprajete jej čas, ktorý môže venovať len a len sebe.

Masážne salóny ponúkajú množstvo rozličných masáží. Ak túžite dopriať manželke alebo priateľke niečo luxusné doprajte jej thajskú masáž s 24 karátovým zlatom. 

Originálne hodinky - nezabudnuteľný darček pre ženu oslavujúcu tridsiatku

Hodinky sú viac než len nástrojom na meranie času. Sú symbolom elegance, štýlu a osobnej identity. Pre ženu, ktorá oslavuje 30. narodeniny, môžu byť elegantné hodinky darčekom, ktorý prekročí hranice obyčajného a stane sa trvalou spomienkou na tento výnimočný okamih.

Hodinky sú unikátnym darčekom, pretože kombinujú funkčnosť s estetikou. Nie sú len praktickým pomocníkom v každodennom živote, ale aj nádherným šperkom, ktorý zdobí ženino zápästie a odzrkadľuje jej vkus a štýl. Na rozdiel od technologických gadgetov, ktoré časom strácajú svoju hodnotu a aktuálnosť, hodinky sú trvalým a časom obohacujúcim darčekom.

Kuchynský robot ako výborný dar pre ženu k 30. narodeninám

Kuchynský robot je výborným pomocníkom v domácnosti. Ušetrí veľa času pri varení a aj výrazne zjednoduší prácu pri príprave obedov, rodinných večerí či občerstvenia na párty. Tento spotrebič sa zíde v každej rodine a práve preto je to ideálny darček pre ženu nielen na 30.ku 

Výber kuchynského robota nie je jednoduchý. Ide o multifunkčné zariadenie, ktoré dokáže šľahať, miešať, mixovať, strúhať či odšťavovať a nahradí naozaj množstvo menších domácich pomocníkov. Navyše, jedlo je skôr hotové a voľný čas môžete tráviť trebárs na rodinnom výlete.

Termo ponožky - ideálny darček pre kamarátku k 30. narodeninám

Aký darček na 30 pre kamarátku, ktorá má rada outdoorové aktivity? Darček na okrúhle narodeniny nemusí byť drahý, dôležité je aby bol od srdca a obdarovaného potešil. Jedným z takýchto darčekov môžu byť aj termo ponožky alebo termo prádlo. 

Ak sa rozhodnete pre tento typ darčeka určite by ste mali vyberať kvalitné produkty najlepšie z prírodných materiálov. Aj keď zaň zaplatíte viac, určite vás poteší, že vašej priateľke pri behu v chladnom jesennom ráne nebude zima.

Darček k 30tke pre ženu - knihy

Ak vaša priateľka rada číta knihy určite sa pri výbere darčeka zamerajte týmto smerom. Ak ide o darček k 30tke mali by ste vedieť aký žáner uprednostňuje vaša priateľka. Detektívky, sci-fi alebo dáva prednosť romantickým knihám? Ak si nie ste istí prezrite si aké knihy má doma. 

Jedinou nevýhodou knihy ako darčeka je fakt, že môžete kúpiť knihu, ktorú už priateľka má alebo ju už čítala. Aj v tomto smere môžete v niektorých kníhkupectvách kúpiť darčekové poukážky a výber knihy nechať na obdarovávanej osobe.

Darček k narodeninám, ktorý nič neprekoná - darujte zážitok

Na netradičné zážitky sa nedá zabudnúť Takýto zážitok môžete aj darovať, či už ide o romantický výlet balónom alebo adrenalínový zoskok padákom určite pôjde o nezabudnuteľný dar. Skôr ako sa pre niektorý zážitkový darček rozhodnete mali by ste dobre poznať obdarovávanú osobu. 

Ak rozmýšľate nad darčekom k 30 narodeninám pre manželku určite urobíte dobre ak siahnete po romantickom výlete balónom. 

Darček k 30. narodeninám pre muža

Vybrať vhodný darček na 30 pre ženy nie je náročné. Čo ale vybrať pre muža, ktorý oslavuje 30te narodeniny? Nemusíte mať obavy. Aj v tomto smere sme pre vás pripravili výber tých najlepších darčekov k 30 narodeninám pre muža.

Luxusná košeľa ideálny dar pre muža k narodeninám

Oblečenie je vhodným darom pre muža. Výber máte v tomto smere pomerne široký. Od tričiek, košieľ až po rôzne mikiny. V závislosti od toho v akom vzťahu ste s oslávencom môžete sa obzrieť po konkrétnom produkte. Keďže ide o okrúhle narodeniny chce to aj štýlovejší dar. Značková košeľa Boss je vhodným darom pre muža k 30 narodeninám. Keďže ide o okrúhle narodeniny chce to aj štýlovejší dar.

Kožená taška cez rameno ako ideálny darček pre muža na tridsiatku

Muži, ktorí hľadajú kombináciu štýlu a funkčnosti, sa čoraz častejšie obracajú k taškám cez rameno.

Pre muža, ktorý bude oslavovať 30.tku, môže byť takáto taška symbolom jeho prechodu do novej etapy života, kde elegancia a funkčnosť idú ruka v ruke. Do práce, na stretnutia alebo pri spoločenských príležitostiach – kožená taška cez rameno je vždy vhodným spoločníkom. Je to miesto, kde muž môže bezpečne uschovať svoje osobné predmety, od mobilu a peňaženky až po kľúče a dokumenty.

Ak hľadáte darček, ktorý bude nielen užitočný, ale aj štýlový, kožená taška cez rameno je vynikajúcou voľbou. Je to darček, ktorý podčiarkne mužovu osobnosť, zvýrazní jeho štýl a poskytne mu komfort v každodennom živote.

Výborný dar pre grilmajstrov - záhradný gril

Na grile sa dá urobiť množstvo pochúťok, ktorým nik neodolá. Ak je to aj prípad oslávenca doprajte mu ich kedykoľvek bude mať na ne chuť a kúpte mu gril. Nie len že ide o vhodný a užitočný darček ale zároveň aj o dar, pri ktorom zažije množstvo príjemných chvíľ. Vždy keď budete grilovať môžete pozvať rodinu, priateľov či susedov a prežiť nezabudnuteľné chvíle. 

V ponuke nájdete záhradné grily na pevné palivo v rôznych veľkostiach a tvaroch. Vyberte ten, ktorý by sa oslávencovi hodil. Vždy keď bude robiť grilovačku spomenie si na vás.

Praktický darček pre muža záhradkára - nožnice na živý plot

Sú ľudia, ktorým urobíte najväčšiu radosť ak im kúpite niečo praktické. Ak oslávenec rád stále niečo opravuje a vylepšuje v domácnosti alebo na záhrade môžete mu kúpiť náradie, napríklad nožnice na živý plot, Ide o praktický a užitočný darček, ktorý určite využije, zjednoduší mu prácu na záhrade a zvyšný čas môže venovať rodine alebo svojim ďalším koníčkom.

Pri výbere tohto typu darčeka si dajte pozor aby ste nekúpili náradie, ktoré už oslávenec vlastní. Pokiaľ neviete, čo všetko už má môžete ho miesto konkrétneho náradia obdarovať darčekovou poukážkou a výber náradia nechať na ňom.

Elegantná peňaženka - praktický a štýlový darček pre muža na 30.tku

Peňaženka je viac než len úložný priestor pre hotovosť a karty. Je to osobný predmet, ktorý muž nosí so sebou každý deň, a preto by mal byť nielen funkčný, ale aj esteticky príťažlivý. Ak ste si všimli, že peňaženka vášho oslávenca už videla lepšie časy, príležitosť osláv tridsiatich narodenín je ideálnym momentom na jej výmenu.

Vyberte peňaženku, ktorá kombinuje kvalitu, štýl a dlhú životnosť. Kožená, značková peňaženka je nielen praktickým, ale aj elegantným riešením. Je to predmet, ktorý muž používa denne, a preto by mal byť odolný a zároveň vizuálne atraktívny. Každé jej otvorenie bude pripomienkou toho, ako sa stal jeho život bohatší a farebnejší.

Darujte oddych a pohodu – víkendový pobyt

Ak rozmýšľate čo dať bratovi alebo synovi k narodeninám vyberte mu pobyt v niektorej krajine Európy alebo na Slovensku . Ak viete kam by sa rád pozrel, ktoré miesto by rád navštívil máte o problém menej. Stačí len vybrať vhodnú destináciu a máte to. Výborným darom môže byť aj víkendový pobyt  spojený s degustáciou vín.

Krátkodobé, alebo víkendové pobyty sú veľmi obľúbené u všetkých cestovateľov a dobrodruhov, ktorí radi spoznávajú nové krajiny. Keďže ide o drahší a osobnejší darček plný zážitkov môže sa naň poskladať najbližšia rodina.

Exkluzívna vôňa - osobitý darček pre muža na 30-tku

Parfém nie je len o vôni, je to aj odkaz, osobný podpis, ktorý zanechávame v spomienkach ostatných. Pre muža vstupujúceho do tridsiatky by mohol byť kvalitný parfém prechodom k sofistikovanejšiemu a vyzretejšiemu štýlu

Výber parfému je osobná záležitosť, kde každý muž má svoje preferencie. 30. narodeniny sú výnimočnou príležitosťou na objavovanie nových esencií a aromát. Je to príležitosť vybrať vôňu, ktorá odráža jeho jedinečnú osobnosť, charizmu a štýl. Tento osobný dotyk, kombinovaný s kvalitou a eleganciou, robí z parfému darček, ktorý zostane v pamäti na dlhé roky.

Dar k 30tke pre muža - alkoholtester

Každý muž sa o svoje auto rád stará. Pri výbere ideálneho darčeka sa môžete obzrieť po niečom, čo sa mu v tomto smere zíde. Dobrým darčekom môže byť aj alkoholtester. Vďaka nemu bude oslávenec vedieť, či si môže bezpečne sadnúť za volant na druhý deň po oslavách. Dáte tak najavo, že vám na bezpečnosti obdarovaného záleží.

Vhodný dar pre muža k 30tke

Ak oslávenec rád číta knihy môžete mu jednu kúpiť. Dôležité ale je aby ste poznali žáner kníh ktorým dáva prednosť alebo jeho obľúbeného spisovateľa. Tento darček je vhodný pre kolegu, priateľa ale aj brata, ktorý oslavuje narodeniny. 

Pri výbere si dajte pozor aby ste neobdarovali oslávenca knihou, ktorú už má. Výbornou voľbou môže byť literatúra faktu alebo detektívky – práve tieto žánre majú páni v obľube.

Praktický dar pre muža - holiaci strojček

Holiaci strojček sa zíde každému mužovi. Pri jeho výbere sa ale orientujte podľa toho ako chodí oslávenec upravený. Tvaruje si briadku? Nosí fúzy alebo sa holí dohladka? Ak sa v holiacich strojčekoch nevyznáte dajte si poradiť.

Pánom, ktorí si na dôkladné oholenie do hladka potrpia môžete darovať holiaci strojček alebo britvu s gravírovaním, kde bude ich meno. 

Darček pre muža k 30. narodeninám – kozmetická sada pre pánov

Kozmetika nie je len doménou žien. Pánska kozmetika môže byť vhodným darčekom pre muža k 30 narodeninám. Keďže ide o okrúhle narodeniny je lepšie vybrať kozmetickú sadu pre pánov, ktorá obsahuje napríklad deodorant, vodu po holení, sprchový gél a parfum. Výbornou značkou bude pánska kozmetika Hugo Boss, ktorá je vhodná aj na každodenné nosenie.

Moderný a štýlový dar pre muža k 30 tke - inteligentné hodinky

Inteligentné hodinky alebo smart náramky sú ideálnym darčekom pre mužov, ktorí radi športujú. V kombinácii s vhodnou aplikáciou v mobilnom telefóne budú vedieť koľko km zabehli, koľko kalórií spálili prípadne budú vedieť, kto im volá keď práve cvičia. 

Smart hodinky sú praktickým darčekom, ktorý využije každý muž. Rozhodne nesiahnete vedľa ak sa ich rozhodnete darovať priateľovi, manželovi alebo aj bratovi. Smart hodinky v elegantnom dizajne sa hodia ako podnikateľom tak aj športovo založeným mužom.

Dar k 30. narodeninám pre mužov – darčekové balenie značkového alkoholu

Darčekové balenie kvalitného alkoholu je dobrým darom k 30 narodeninám pre muža. Tento dar môžete pokojne darovať ako priateľovi, manželovi či kolegovi v práci tak aj nadriadenému. Výber je naozaj široký, od rôznych druhov whisky, cez brandy až po archívne vína. Je len na vás či vyberiete darčekové balenie s pohármi alebo bez nich. 

Značková spodná bielizeň - praktický darček k 30 narodeninám pre muža

Ak váš muž nosí stále len jeden druh spodného prádla a vy by ste mu radi dopriali aj niečo lepšie, určite skvelý nápad na darček k jeho 30 ke je luxusná spodná bielizeň. 

Na trhu je viacero variant, stačí si len vybrať tie, ktoré sa páčia práve vám. Bude aj muž spokojný, ale aj vy, keďže ho budete vidieť v tom čo sa páči aj vám. Kto vie, možno tento darček vám ešte okorení aj partnerský život.

Kvalitný opasok - darček k 30-tke pre brata

Opaskov nie je nikdy dostatok. Preto si myslím, že nie je zlé k tridsiatym narodeninám darovať skutočne kvalitný opasok. Pri opaskoch vôbec nevadí, že už nejaký muž má.

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *