Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky na 60. narodeniny

Najlepšie darčeky na 60 narodeniny pre muža a ženu 2024! TOP výber darčekov

Bude niekto z vašej rodiny alebo známych oslavovať 60. narodeniny a vy stále premýšľate čím oslávencov obdarovať a aké darčeky by ich potešili? Práve preto sme pre vás pripravili tie najlepšie darčeky na 60tku pre muža aj ženu. V článku nájdete rôzne typy darčekov od tých praktických až po vtipné darčeky. 

Každý z nich si zaslúži špecifický darček, preto v našom výbere nájdete nielen darčeky na 60 pre otca a mamu ale aj pre všetkých, kto oslavuje 60. narodeniny.

NAJLEPŠIE DARČEKY NA 60 PRE MUŽA ŽENU

Darček na 60 pre ženu

Darček na šesťdesiatku pre ženu – čokoládová fontána

Výborným darčekom pre ženu k 60. narodeninám je čokoládová fontána. Vďaka nej si pripravíte lahodné fondue v pohodlí domova. Na oslavu alebo aj v hocijaký iný všedný deň. 

Zariadenie je vybavené rotujúcou špirálou pre konštantné udržiavanie teploty, a tak bude môcť zábava s čokoládou trvať celé hodiny. Čokoládová fontána je určite lepším darčekom pre ženu ako sada hrncov či žehlička. Rozhodne prinesie potešenie všetkým milovníkom čokolády. 

Tip na darček pre ženu k šesťdesiatke. Kolagén drink na kĺby

Či chceme a či nie, s pribúdajúcim vekom klesá množstvo kolagénu v tele. S ubúdajúcim kolagénom pribúdajú starosti s kĺbmi a ohybnosťou vo všeobecnosti. Práve preto je ideálnym darčekom pre ženu k šesťdesiatke  KolagenDrink.  

Kolagén v tekutej forme spája kosti, umožňuje tkanivu znášať mechanické namáhanie, pôsobí ako tlmič nárazov a pôsobí ako mazací prostriedok, ktorý umožňuje kostiam pohyb bez trenia. Takýmto darčekom darujete zdravie, a to je predsa to najdôležitejšie. Najlepší darček na 60 ku pre mamu.

Posteľná bielizeň - darček, ktorým ženu k 60. narodeninám zaručene potešíte

Hľadáte darček pre ženu k 60.tke a chcete pritom staviť na overenú klasiku? Výborne, kúpte jej novú mäkkú posteľnú bielizeň! Kvetinové, s pásikmi, vianočné alebo jednoduché jednofarebné? 

Výber necháme na vás, neprehliadnite však postelné obliečky na 4home, kde nájdete široké množstvo motívov, ale najmä aj kvalitu a udržateľné materiály. Tak čo ešte stále váhate? Kúpte vašej blízkej žene posteľné obliečky, ktoré po vypratí nevyblednú!

Praktický darček na šesťdesiatku pre ženu – značková peňaženka

Praktickým darčekom pre ženu na 60. narodeniny  je určite peňaženka.  Možno ste si všimli, že jej stará peňaženka je už ošúchaná a zodratá. V takom prípade netreba nad darčekom príliš premýšľať. 

Treba jednoducho vybrať z pestrej ponuky značkových peňaženiek. Ak vyberiete dobre, takáto peňaženka zase vydrží roky. Je to určite praktický a skvelý darček, ktorý bude vhodný pre každú oslavujúcu ženu z vášho okolia – pre manželku, mamu i babku. 

Darček k 60. narodeninám pre ženu – kôš plný dobrôt

Výborným darčekom pre ženu k 60. narodeninám, ktorá nič nechce a nepotrebuje a vyberanie darčeka j pre ňu problémom je napríklad darčekový kôš plný dobrôt. V darčekovom sete v prútenom koši je keramický anjel, ručne robená čokoláda na drevenej paličke, čokoládový dezert a malé čajové sviečky prekrásnej vône. 

Darčekový kôš teda poteší nielen milovníčku čokolády, ale aj ženu, ktorá v svojej domácnosti miluje milé doplnky. 

Darček na šesťdesiatku pre ženu – kniha Joga pre seniorov

Ak neviete, čo kúpiť žne na 60. narodeniny, siahnite po veľmi úspešnej knihe Joga pre seniorov. Kniha podporuje a motivuje starších ľudí do aktívneho spôsobu života, ponúka im nápady na cviky, ktoré im zaistia ohybnosť, kondíciu a silu. Nie však len to! Ukáže aj možnosti ako viesť aktívny spôsob života aj v staršom veku. 

Kniha dôkladne popisuje  vybrané cviky, vhodné pre seniorov,  ktoré sú následne aj znázornene na obrázkoch. Cvičenie doma nebolo nikdy jednoduchšie. Ak teda už naozaj neviete, čo kúpiť žene k šesťdesiatke, kúpte túto knihu. Možno niekomu úplne zmeniť spôsob života. 

Darček k 60. narodeninám pre ženu – zateplené rukavice

Praktickým darčekom pre ženu k 60. narodeninám sú rukavice. Áno kúpa rukavíc má niekoľko výhod – zaručene trafíte veľkosť a aj štýl. Veľkosť preto, lebo sú univerzálnej veľkosti a štýl preto, lebo sa hodia naozaj ku každému oblečeniu. K bunde i ku kabátu.  

Tento elegantný doplnok do chladného počasia tak nebude krokom vedľa. Rukavice sú zateplené, ponúkané v rôznych farebných prevedeniach, s ozdobnou mašličkou. Rukavice majú množstvo výhod a sú teda výborným darčekom pre každú ženu k 60. narodeninám. 

Netradičný darček pre ženu k šesťdesiatke. Masážny prístroj na tvár

Ak chcete obdarovať k 60. narodeninám žene, ktorá stále vedie aktívny spôsob života a nemá čas na oddych v kozmetických salónoch, zaobstarajte jej inovatívny a jedinečný prístroj pre starostlivosť o pleť. Masážny prístroj s Led svetlom, galvanickými technológiami a vibráciami dokáže zjemniť aj hlboké vrásky, vyčistiť pokožku, póry, odstráni pigmentové škvrny a zjednotí tón pokožky. 

Jeho benefit spočíva tiež v tom, že napne a vyhladí vrásky, čím zredukuje znaky starnúcej pokožky. Takýto darček určite poteší každú ženu, ktorá oslavuje šesťdesiatku a chce stále ostať krásna. 

Vrchný matrac s aloe vera od Dormeo - darujte žene na 60-tku pohodlie

Niet pochýb, že kvalitný spánok je základ pre pohodové prežitie nasledujúceho dňa a navyše aj pevného zdravia. Preto je výborným darčekom pre vašu ženu na 60. narodeniny aj kvalitný vrchný matrac od Dormeo

Takýto matrac je hrubý len 4cm a aj napriek tomu dodá pri spánku vašej chrbtici potrebnú oporu a na druhej strane, vďaka aloe vera je povrch mäkký a veľmi jemný na dotyk. Navyše takýto vrchný matrac je aj cenovo dostupnou záležitosťou. Čo viac si priať, dokonalý tip na darček nielen pre ženu na 60. tku, čo poviete?

Sladký darček pre ženu k 60. narodeninám miesto čokolády

Ak nechcete byť obdarujúcim, ktorý darček k 60. narodeninám odbaví jednou bonboniérou, máme pre vás tip. Chrumkavo vysušené jahody s koncentrovanou vôňou, jemnou arómou a prirodzenou sladkosťou. 

A nielen jahody! Ale aj iné výborne ovocie, ktoré bude určite kreatívnejším tipom na darček ako obyčajná čokoláda a rozhodne aj zdravším, že? Namixujte obľúbené ovocie a prekvapte ženu sladkým prekvapením, z ktorého sa nepriberá. 

Darček pre ženu k šesťdesiatke s ktorým bude krajšia a krajšia

Dobrým tipom na darček pre ženu k šesťdesiatke je napríklad skvelá sada Malinna product, ktorá obsahuje samé skvelé produkty. V kozmetickom balíčku nájdete výživový doplnok pre vnútornú detoxikáciu organizmu a celkové posilnenie imunitného systému, najjemnejší vstrebateľný intenzívne vyživujúci a hydratujúci krém, čistiaca pena s obsahom organických antibakteriálnych olejov, organických olejov, esenciálnych olejov a morskej soli na rôzne typy pleti a malý pomocník – toner, pre vysoké nároky pokožky. Teda samé luxusné a certifikované produkty s overenými účinkami. 

Balík detox pre ženu k 60. narodeninám

Každá žena aspoň raz počas svojho života riešila svoju váhu alebo sa aspoň isté obdobie pokúšala zmeniť svoj životný štýl. V poslednej dobe je to naozaj moderné. A moderný je aj detox – očista organizmu.  

Vďaka certifikovaným produktom už detox nemusí zahŕňať len pitie žihľavového čaju. Môžete ísť na to o niečo sofistikovanejšie ale stále prírodne!  S balíkom detox od firmy Avita, ktorý obsahuje glutatión a kurkumín, dosiahnete naozaj výborné účinky. A tento balíček je vhodný aj ako darček. Napríklad pre ženu k šesťdesiatke! 

Darček na 60 pre muža

Praktický darček pre muža k šesťdesiatke. Pyžamo

Praktickým darčekom pre muža k šesťdesiatke je pyžamo. Tým naozaj nič nepokazíte. Hodí sa pre každého muža v každom veku. Áno aj pre šesťdesiatnika. My odporúčame flanelové pyžamo George s vtkávaným károvaným vzorom.

 Pyžamo je klasického strihu so zapínaním na gombíky. Elegantné a veľmi pekné, čo poviete? Páči sa vám? Určite sa bude aj vášmu mužovi či otcovi, pre ktorého hľadáte darček k 60. narodeninám. 

Darček pre muža k 60. narodeninám. Nestarnúci Hugo Boss

Áno, Hugo Boss je legenda vo svete parfumov. Je symbolom luxusu a elegancie. Úžasná a nadčasová vôňa podčiarkne osobnosť každého jej nositeľa. A je aj ideálnym darčekom. Aj pre muža k 60. narodeninám. Aj preto sa nachádza aj v našom teste najlepších pánskych vôní.

Touto sadou darujete  mužovi pocit výnimočnosti. Pretože tá vôňa naozaj výnimočná je. Tak porozmýšľajte, ale dlho neváhajte. Lepšiu voňavku pre muža už naozaj nikde nenájdete. A my vieme, že mu ju tak troška budete aj závidieť. 

Anatomický vankúš - darček pre komfortný spánok

Ďalším výborným tipom na darček pre otca k 60. narodeninám je anatomický vankúš od Dormeo. Anatomický vankúš zaručí najvyšší komfort pri spánku a bolestivá krčná chrbtica sa stane minulosťou. 

Jedná sa o produkt, ktorý obsahuje aloe vera a preto je veľmi jemný a okrem toho ho môžete celý jednoducho oprať v práčke pri 40 stupňoch. Vankúš je priedušný, antialergický a tak vytvára hygienické prostredie pre spánok. Takýto darček zaručene prinesie spokojnosť!

Darčekové balenie alkoholu pre muža k 60. narodeninám

Ak chcete na 60. narodeniny darovať mužovi alkohol, potom určite len v prekrásnom darčekovom balení. Napríklad v drevenej motorke s cisternou sa ukrýva chutná 40% slivovička. 

Darovanie alkoholu v takomto balení je určite efektnejšie ako podarovať len obyčajnú fľašu v darčekovej taštičke. A navyše  keď sa už alkohol vypije, drevená motorka môže byť pekným doplnkom v interiéri. Takže poteší aj milovníkov motoriek, ktoré možno nejaké podobné stroje v reálnom prevedení aj vlastnia. 

Praktický darček pre muža k 60. Set na manikúru

Upravené nechty nie sú len výsadou žien. Aj u mužov je mať pekne nechty veľmi dôležité. Preto bude praktickým darčekom pre muža šesťdesiatke set na manikúru

V odolnom čiernom obale nájdete  všetko potrebné pre úpravu nechtov či už doma alebo na cestách –  nožničky, klieštiky, pinzetu a pilník. Váš muž si už nikdy nebude musieť chodiť požičiavať tieto veci do vašej kozmetickej taštičky. Bude mať totiž svoju vlastnú super sadu, vďaka ktorej bude mať vždy pekne upravené nechty. 

Darček na šesťdesiatku pre muža – milovníka čajov

Výborným darčekom pre muža, ktorý sa vyhýba alkoholu a snaží sa žiť zdravo je sada na prípravu čajov Matcha. Súčasťou balíčka je Matcha čaj najvyššej ceremoniálnej kvality, variant Kasai , ktorý určite poteší každého milovníka zeleného čaju Matcha. 

Ďalej v ňom nájdete tradičnú bambusovú metličku a naberačku na čaj Matcha. Samozrejme, že v balíčku nesmie chýbať tradičná, ručné robená miska, ktorú si môžete nižšie sami navoliť z viacerých variantov. Touto súpravou čaju bude každý milovník čaju doslova nadšený. Bude to naozaj skvelý darček! 

Doplnok pre muža, ktorý poteší ako darček k 60. narodeninám

Mužom sa veľmi ťažko k sviatkom kupuje oblečenie, prečo teda potom radšej nesiahnuť po doplnku? Jedným takým skvelým doplnkom bude ľadvinka. Veď teraz sú zase v móde, videli ste? 

Je štýlová, moderná a vkusná. Oživí každý outfit. A je vhodná ako pre mladších mužov, tak aj pre starších a je skvelým darčekom pre muža k 60. narodeninám.  Takýmto darčekom nič nepokazíte. 

Štýlový darček pre muža k 60. narodeninám. Hodinky

Ak hľadáte darček pre muža k 60. narodeninám – či už pre muža alebo otca a už naozaj neviete, čo by ste mu mohli kúpiť, kúpte mu hodinky. To je naozaj výborný darček pre muža. Mať poriadne hodinky je naozaj dôležité. 

Je to nielen štýlový doplnok ale aj užitočný pomocník. Odporúčame klasický model, do ktorého sa muž zamiluje snáď na prvý pohľad. Bude to skvelý darček! Takže určite vyberajte! Nezabudnite, aby však hodinky spĺňali určité parametre, ako napríklad kvalitný materiál, z ktorého budú vyrobené. 

Tip na darček pre muža k 60. narodeninám

Kupovať darček pre muža naozaj nie je ľahké. Ani k narodeninám. Ani k meninám. Ak však váš ocko alebo manžel, za chvíľu oslavuje 60. narodeniny a vy neviete, čo by ste mu mali kúpiť, kúpte mu papuče

Pretože papúč nikdy nie je dosť a doma sa vždy hodia. Teplučké papuče budú vždy svojho majiteľa čakať doma ako symbol, že domov naozaj patrí.

Darček pre muža k 60. narodeninám. Masážny gél

Výborným tipom na darček pre muža k 60. narodeninám je skvelý chladivý gél s aloe vera. Pomáha upokojiť pokožku, ktorá bola celý deň vystavená slnka, ale je aj akýmsi prírodným elixírom. Je totiž zložený z výťažkov z bylín. 

Takže bude vhodným pomocníkom pri rôznych druhoch bolestiach. Určite je to produkt, ktorý je potrebný mať doma a poteší aj ako darček k sviatku. Áno aj muža! Len k tomu musíte ešte pridať ešte aj masáž. 

Darček pre mužov- kávičkárov k 60. narodeninám

Netradičným darčekom pre mužov –  kávičkárov k 60. narodeninám bude zmes kávy BIO s funkčnými hubami, škoricou a koreňom čokolády. Tento nápoj je zdrojom celodennej energie, vzbudia bdelosť, sústredenosť a výkon, posilní prirodzenú obranyschopnosť a imunitný systém, má výbornú chuť, prospievajú k rýchlemu tráveniu a má aj mnohé ďalších účinkov. 

Čiže nie je to len káva, ktorú bežne kúpite v obchode a zaručene stojí za to, aby ste ju vybrali ako darček. Bude to určite netradičné prekvapenie. 

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *