Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre 7 ročné dievča
Darčeky pre deti
Darčeky pre rodinu
Darčeky podľa veku

Najlepšie darčeky pre 7 ročné dievča! Potešte a prekvapte ju zároveň

Márne si lámete hlavu čo darovať malej 7 ročnej slečne? Deti v tomto veku už chodia do školy, ale stále sa radi hrajú s hračkami, majú rôzne záujmy a koníčky. Skúšajú čo ich baví a každú chvíľu sa nadchnú pre niečo iné. Vybrať vhodný darček pre 7 ročné dievča tak nemusí byť vôbec jednoduché. Môžete siahnuť po praktických a užitočných darčekoch ale aj po daroch, ktoré ich zabavia.

7 ročné dievčatá sú stále deti, ktoré začínajú zisťovať, čo ich zaujíma a čo ich baví. Raz radi kreslia a o pár dní nedajú dopustiť na bicyklovanie. Raz chcú mať také isté topánky ako ich kamarátka a o pár dní už môžu chcieť bábiku. Čo darovať 7 ročným dievčatám? Môžete im vybrať niečo, čo sa im zíde v škole ale aj hračku, s ktorou sa budú hrať keď budú doma. 

Aký darček pre 7 ročné dievča vybrať?

Darčeky môžu byť naozaj rôzne. Praktické, užitočné a vzdelávacie darčeky zvýšia jej vedomosti a môžu jej hravou formou pomôcť v škole. Aj hračky a rôzne hry môžu rozvíjať fantáziu, kreativitu či jemnú motoriku dievčatka zábavnou formou. Pripravili sme pre vás pár nápadov na darčeky pre 7 ročné dievčatá, ktoré vám môžu poslúžiť ako inšpirácia.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE 7 ROČNÉ DIEVČA

Objatie plné lásky: veľký plyšový medveď pre 7ročné dievčatko

Rappa Veľký plyšový medveď Hugo sivý, vysoký 80 cm, je nádherným darčekom, ktorý zaručene rozžiari oči každej 7-ročnej princeznej. Tento obrovský plyšový priateľ je nielen nádherným doplnkom do detskej izby, ale stáva sa aj verným spoločníkom na hranie, objímanie a dokonca aj na spoločné tajomstvá.

Hugo je vyrobený z mäkkého, príjemného materiálu, ktorý je ideálny na objímanie a ponúka pohodlie počas nočného spánku. Jeho veľkosť je perfektná pre malé ruky, aby ho mohli objímať, a jeho šedá farba sa hodí do každej detskej izby. Hugo je nielen plyšovou hračkou, ale stáva sa súčasťou rodiny a spoločníkom cez všetky dobrodružstvá.

LEGO® Friends - ideálny darček pre 7 ročné dievča

Hračky ako LEGO Friends predstavujú ideálny darček pre 7-ročné dievčatko. Táto LEGO stavebnica je navrhnutá špeciálne pre deti od 7 rokov, čo znamená, že je dostatočne jednoduchá na to, aby ju dieťa v tomto veku dokázalo postaviť, ale zároveň ponúka dostatočnú výzvu a stimuláciu pre rozvoj jeho kreativity a motorických zručností.

Stavebnica obsahuje 2 dvojposchodové domy s detailne prepracovanými interiérmi a exteriérmi, ako aj domček na strome, kde môžu LEGO® Friends postavičky tráviť čas. Súčasťou sú aj 8 postáv z radu LEGO® Friends, vrátane 5 minibábik, mikrobábiky a 2 figúrky zvierat, čo umožňuje dievčatku vytvárať a rozprávať vlastné príbehy o priateľstve a dobrodružstvách.

Celkovo táto stavebnica LEGO® Friends ponúka bohaté možnosti hry a učenia sa prostredníctvom zábavy. Je to nielen zábavný, ale aj edukatívny darček, ktorý podporuje kreativitu, jemnú motoriku a schopnosť riešiť problémy. Vďaka veľkému počtu dielikov a postavičiek môže dievčatko stráviť hodiny stavbou a hrou, čo z neho robí darček, ktorý bude dlho využívaný a ocenený.

Praktický darček pre 7 ročné dievča: Funkčná Bunda

Funkčná bunda v príjemnej orgovánovej farbe je výborným darčekom pre malé 7 ročné školáčky. Teplá vetruodolná bunda ich ochráni pred nepriazňou počasia a reflexné prvky zas zvýšia ich bezpečnosť. Bunda má odopínateľnú kapucňu a zapína sa na zips. Dievča si túto bundu rýchlo obľúbi, hlavne pre jej peknú „dievčenskú“ farbu a rodičia sa nemusia obávať, že pri náhlej zmene počasia bude dievčatku zima.

Ak sa rozhodnete darovať 7 ročnému dievčatku bundu mali by ste poznať veľkosť, ktorú nosí. Pokojne sa na veľkosť oblečenia opýtajte rodičov alebo sa informujte v predajni na podmienky výmeny oblečenia. Keďže je táto bunda finančne drahšia môžete ju darovať ako spoločný darček od dedka a babky, rodičov pod stromček alebo k narodeninám

Inteligentné hodinky: praktický darček pre 7 ročné dievča

Smart hodinky sú ako stvorené pre každú 7-ročnú dievčatko, ktoré miluje technológie a zároveň si potrpí na štýl. Tieto detské smart hodinky s 1,54″ LCD displejom sú nielen krásne na pohľad vďaka svojej žiarivej ružovej farbe, ale sú aj plné užitočných funkcií, ktoré deti zaujmú a zabavia.

S maximálnou výdržou batérie až 96 hodín ponúkajú tieto hodinky dlhotrvajúci zážitok bez potreby neustáleho nabíjania. Sú ideálne pre aktívne deti, ktoré sú stále v pohybe, či už na školskom dvore alebo počas rodinných výletov.

Canyon Tony KW-31 nie sú len obyčajnými hodinkami; sú to inteligentní spoločníci, ktorí ponúkajú zábavu a bezpečnosť. Ich detský dizajn a jednoduché ovládanie sú prispôsobené tak, aby ich malé ruky mohli ľahko používať. Tieto hodinky môžu slúžiť ako prvý krok k zodpovednému používaniu technológií, učiac deti základom digitálnej gramotnosti a zároveň im poskytujú pocit nezávislosti.

Baletný sen pre malé princezné: barbie svietiaca magická baletka

Barbie je dokonalým darčekom pre každú 7-ročnú dievčatko, ktoré sníva o tanci a kúzelných príbehoch. Táto očarujúca bábika nie lenže prináša klasickú eleganciu a krásu, ktorú od Barbie očakávame, ale s jej svietiacimi prvky a ohybnými kĺbmi ponúka aj nekonečné možnosti pre kreatívnu hru.

Vďaka svietiacim efektom, ktoré sa aktivujú pri tanci, sa každé predstavenie s touto bábikou premení na magické divadlo. Ružová sukňa, ktorá jemne osvetľuje scénu, je ako stvorená pre baletné vystúpenia plné grácie a fantázie. Bábika je vybavená aj doplnkami do vlasov, ktoré pridávajú jej vystúpeniu ďalší rozmer elegancie.

Táto bábika je dokonalým spoločníkom pre každú malú princeznú, ktorá miluje tanec a príbehy plné kúziel a fantázie. Je to darček, ktorý zaručene vyčarí úsmev na tvári každej 7-ročnej dievčatky a stane sa jej obľúbeným spoločníkom v mnohých dobrodružstvách.

Disney darček pre 7 ročné dievča: Lampa Mickey Mouse

Kto by nepoznal postavičku Mickey Mousa? Lampa do detskej izby v podobe tejto obľúbenej Disney postavičky potaší každé dieťa. Ak teda hľadáte perfektné prekvapenie pre malú školáčku môžete jej darovať práve túto detskú lampičku. Nezabudnite k nej prikúpiť aj správne batérie, keďže nie sú súčasťou balenia. Hneď ako si dievča rozbalí darček môže ho ja použiť.

Milý darček pre dievčatá: Fotodeky

Spojte praktické s príjemným a darujte dievčatku fotodeku. Výber fotiek, ktoré budú na fotke je len na vás, určite ale bude dobré ak na nich bude malá oslávenkyňa. Výborné sú fotky z dovolenky, výletu alebo rodinného stretnutia, na ktorých budete spolu s dievčatkom. Vždy keď sa dievčatko dekou prikryje spomenie si na vás a aj na spoločné chvíle, ktoré ste spolu strávili.

Fotodeka je výborným darčekom ako od starých rodičov tak aj rodičov a blízkych príbuzných. Miesto deky môžete fotky umiestniť aj na vankúšik, obliečky alebo osušku. 

Hľadáte darček pre 7 ročné dievčatko? Čo tak originálna čokoláda

Sladké majú deti radi a preto jej pokojne môžete darovať čokoládu. Aby ale nešlo o bežnú čokoládu ale o niečo výnimočnejšie môžete jej čokoládu pripraviť presne podľa jej chuti. Na konfigurátore si vyberiete tvar čokolády, vyberiete si typ čokolády (mliečna, horká, biela alebo  ružová) a na koniec prísady ako oriešky, ovocie, sušienky či gumové medvedíky. Výber je naozaj veľký takže máte z čoho vyberať

Pokiaľ trpí dievčatko na alergiu určite by ste to mali pri výbere sladkostí brať do úvahy. Ak čokoláda obsahuje alergén obzrite sa po inom darčeku. Nechcete predsa aby bol váš darček, nech je akokoľvek úžasný a originálny, dôvodom vyhľadania lekára pre malú oslávenkyňu.

Čarovný darček pre sedemročné: BrainBox Harry Potter

Pre malé fanúšičky čarodejníckeho sveta prichádza ADC Blackfire BrainBox SK – Harry Potter, kartová hra, ktorá je ako stvorená na rozvoj pamäti a pozornosti mladých čarodejníkov a čarodejníc. Táto hra je perfektným darčekom pre 7-ročné dievčatá, ktoré milujú dobrodružstvá Harryho Pottera a sú pripravené ponoriť sa do jeho magického sveta.

S 55 hracími kartami plnými informácií o obľúbených postavách, kľúčových momentoch a dialógoch z filmov, ponúka BrainBox Harry Potter jedinečnú výzvu: čo všetko si dokážete zapamätať za 10 sekúnd? Hra podnecuje deti k sústredeniu a detailnému pozorovaniu, zatiaľ čo sa zábavnou formou učia nové informácie o svete, ktorý milujú.

Tento darček nie je len o zábave. Je to aj cesta, ako podporiť kognitívny rozvoj dievčat, zlepšiť ich pamäťové schopnosti a zároveň posilniť ich lásku k čítaniu a príbehom. BrainBox Harry Potter je ideálny pre sedemročné dievčatá, ktoré sú zvedavé, majú radi výzvy a chcú sa viac dozvedieť o svojich obľúbených čarodejníckych hrdinoch.

Najlepší darček pre 7 ročné dievča: Cool Maker náramkovač 3 v 1

7 ročné dievčatá sa už pomaly ale istotne začínajú zaujímať o módu a doplnky. Darujte im stroj, s ktorým si môžu vyrábať náramky podľa vlastného vkusu. Cool Maker náramkovač 3 v 1 obsahuje všetko, čo na výrobu náramkov alebo náhrdelníkov treba, od nitiek a cievok až po trblietavé kamienky priateľstva. Stačí len vložiť nitky do stroja a za chvíľu je náramok alebo náhrdelník hotový. V balení nájdete aj priložené vzory, ktoré dievčatku pomôžu v začiatkoch tvorenia náramkov. Neskôr si už môže vytvárať náramky a náhrdelníky podľa vlastných nápadov a fantázie.

Tento darček je vhodný pre krsniatko od krstných rodičov, ale môžete ho darovať aj neteri alebo vnučke k narodeninám alebo ako odmenu za dobré vysvedčenie.

Čo darovať 7 ročnému dievčatku? Umelecký kufrík pre deti

7 ročné dievčatá už začínajú mať rôzne záujmy a záľuby. Skúšajú čo ich baví, hľadajú si koníčky. Umelecký drevený kufrík pre deti obsahuje až 86 kusov rôznych umeleckých potrieb. Deti v nich nájdu ceruzky, voskovky, olejové pastelky, vodové farby, gumu, štetce, lepidlo,…. všetko čo na kreslenie a maľovanie potrebujú. 

Tento darček je vhodný pre rozvoj kreativity, zručnosti, fantázie a aj jemnej motoriky detí. Ide o výborný dar pre 7 ročné dievča, ktorým ju môžete podporiť v začiatkoch jej umeleckej kariéry. 

Perfektný darček pre 7 ročné dievčatá: Pokladnička Psík

Pokladničky sú všeobecne výborným darčekom pre deti a samozrejme aj pre dievčatá. Deti sa naučia vďaka nim hospodáriť s peniazmi a šetriť si. Aby boli viac motivované kúpte im pokladničku, ktorá za každú odloženú mincu „ožije“. Vždy keď do misky na pokladničke položí dievčatko mincu psík začne hýbať s ušami, očami, labkami,… a mincu jednoducho zje (minca padne do pokladničky). Táto pokladnička motivuje dievčatko aby si odkladalo peniažky každý deň

Pokladnička je napájaná dvoma batériami AA, ktoré musíte dokúpiť osobitne. Tento darček je vhodný pre deti, ktoré už dostávajú vreckové, preto sa informujte u rodičov, či už oslávenkyni vreckové dávajú.

Originálny darček pre 7 ročné dievčatá: Pero s neviditeľným atramentom

Nie je pero ako pero. Ak hľadáte zaujímavý a neobvyklý darček pre 7 ročné dievča môžete jej darovať pero s neviditeľným atramentom. Všetko čo týmto perom napíšete nie je počas dňa viditeľné. Aby ste zistili, čo je na papieri napísané potrebujete špeciálnu UV lampu, ktorá je súčasťou balenia. Ide určite o zaujímavý darček, ktorý dievčatko hneď zaujme a bude ho chcieť vyskúšať

V balení sa nachádza 12 pier v štyroch farbách. Dievčatko si tak môže písať tajné odkazy aj s kamarátkami. Čo ale je na papieri napísané zistí len tá, ktorá má UV lampu. 

Užitočný darček pre dievčatá: Detská prilba na bicykel

Ak sa dievča už vie bicyklovať a má aj vlastný bicykel môžete jej kúpiť prilbu. Aj keď je bezpečnosť detí dôležité, pre ne je dôležitejšie to, ako prilba vyzerá. Ružová detská prilba s milým obrázkom bude určite patriť medzi tie najobľúbenejšia a nikdy na ňu nezabudne, keď sa pôjde bicyklovať.

Detská prilba má vetracie otvory a aj otočný nastavovací mechanizmus veľkostí, takže sa nemusíte obávať, či bude dievčatku dobrá. Ide o výborný darček od starých rodičov alebo aj ujov a tety. 

Užitočný darček pre dievčatko: Ruksak Disney

Disney postavičky sú medzi deťmi veľmi obľúbené a aj preto ich nájdete asi všade. Keďže hľadáte darček pre 7 ročné dievča, ktoré už chodí do školy môžete jej darovať ruksak s Disney postavičkami. Určite sa ním rada pochváli pred spolužiačkami v škole a kamarátkami a aj príprava do školy bude určite veselšia.

Ruksak Disney sa jednoducho udržuje, stačí ho len utrieť vlhkou handričkou. Pokiaľ by sa malej slečne nepodarilo do neho zbaliť všetky školské potreby a pomôcky môže ho nosiť na školské alebo rodinné výlety. 

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *