Domov » Zdravie a krása » Tummytox recenzia a skúsenosti

Tummytox - (Ne)fungujúce prírodné produkty? Recenzia a skúsenosti!

Opäť som hľadala niečo na pomoc s nadbytočnými kilami a tento raz som sa rozhodla vyskúšať produkty od Tummytox.

Tummytox som si vybrala pretože mi ho odporučila kamarátka, ktorá si neobjednala len produkty na chudnutie, ale aj nejaké ďalšie beauty produkty. Navyše produkty sú rovnako od spoločnosti Sensilab, od ktorej som už vyskúšala aj Slimjoy a s jeho účinkom som bola veľmi spokojná.

Teraz som však chcela vyskúšať niečo nové a rovnako sa podeliť aj o ďalšiu recenziu na základe mojej osobnej skúsenosti. Ako teda dopadli produkty TummyTox v našej recenzii?

Ak vás teda zaujíma či mi Tummytox schudnúť pomohol alebo nie, aké ďalšie produkty okrem tých na chudnutie vlastne ponúka a či je ich zloženie skutočne kvalitné čítajte ďalej.

Pozrite si recenziu na Chia Shake. Tak isto skvelé produkty sú Ketomix – ktoré vyhrali aj prvé miesto v najlepších keto diétach. Produkty založené na keto diéte, ktorá vám môže pomôcť chudnúť.

Kľúčové informácie

icon Tummytox je značka produktov na chudnutie a krásu od spoločnosti Sensilab.
icon Produkty Tummytox sú založené na prírodných ingredienciách, bez GMO a umelých farbív.
icon Okrem produktov na chudnutie, Tummytox ponúka aj rôzne beauty produkty, ako sú kolagény, produkty na výživu vlasov a nechtov a iné.
icon Tummytox ponúka aj rôzne balenia a sady produktov, ktoré sú zamerané na rôzne ciele, ako je napríklad chudnutie, detoxikácia alebo krása.
icon Spoločnosť Sensilab ponúka svojim zákazníkom aj ďalšie služby, ako je profesionálne poradenstvo v oblasti výživy a vlastnú bezplatnú aplikáciu.

Už v úvode musím pripomenúť, že v prípade ak plánujete „zhodiť“ nejaké to kilo vždy dbajte aj na vyváženú stravu, pitný režim, spánok a áno bez cvičenia to tiež úplne nepôjde. 

Nikdy žiaden produkt za nás neurobí všetko a v prípade ak by sme aj niečo málo schudli vráti sa to s „jojo“ efektom za chvíľu naspäť a navyše s pravidelným cvičením si viete telo aj formovaťspevniť, ale vráťme sa späť k Tummytox.

Základné informácie o Tummytox

Ako som aj v úvode povedala, Tummytox produkty má pod palcom firma Sensilab. Ide o slovinskú firmu s dlhoročnom tradíciou, ktorá dnes má už vlastných vyškolených špecialistov na zdravie a výživu.

O spoločnosti Sensilab som vám už viac hovorila pri mojej recenzii produktov Slimjoy, avšak nemôžem aj teraz nespomenúť, že svojim zákazníkom ponúkajú výborné ďalšie služby ako je profesionálne poradenstvo v oblasti výživy, profesionálne meraniediétny program na mieru a dokonca aj vlastnú bezplatnú aplikáciu, kde si svoj plán viete vyskladať dokonca samy, na základe vlastných preferencií. 

Spoločnosť Sensilab poukazuje pri svojich produktoch na ich prírodné ingrediencie a vyzdvihuje, že vnútorný pocit kľudu a pohody tkvie predovšetkým v harmónii tela a mysle. Sensilab dnes predáva svoje produkty v rôznych krajinách a ponúka tak na svojom webe recenzie z rôznych kútov Európy. Ako sa však hovorí nevyskúšaš nevieš, preto som si produkty Tummytox vyskúšala na vlastnej koži.

Čo nám Tummytox ponúka

V eshope Tummytox sa stretneme s produktami, ktoré sú predovšetkým určené na stratu hmotnosti, ale aj detox organizmu a v neposlednom rade je tu aj veľa produktov v kategórii krása

Práve značné množstvo beauty produktov ako napríklad dnes veľmi populárne kolagény alebo gumové medvedíky na výživu vlasov a nechtov, sérum na riasy, krém na celulitídu či dokonca vákuový čistič pórov a iné.

Najmä touto pestrou škálou tzv. beauty produktov sa Tummytox líši od iných webov, ktoré ponúkajú len niekoľko produktov na podporu chudnutia. Oceňujem preto, že za jedno poštovné tu nájdem rad produktov, ktoré mi pomôžu schudnúť a viem si ku tomu napríklad zobrať aj krém na celulitídu tej istej značky.

Okrem toho na Tummytox nájdeme a bestsellery ako:

  • Hormone balance
  • My Skinny Tea
  • Tummyccino
  • Skinny Bikinni
  • Craving Blocker
  • Fat Burner Drink INTENSE 
  • Night Burner Drink INTENSE 
  • Flat Tummy kapsuly 
  • Booty Tone 
  • Draining Drink INTENSE 
  • Fat Burner Shots 2000 

Tummytox má v ponuke aj zvýhodnené baleniasady napríklad Daily kick & Sleep Tight tea (ide o čaové duo, ktoré prebudí lenivý metabolizmus a naštartuje spaľovanie tukov), ďalej balíček Expresné formovanie postavy (ide o sadu na 30 dní, ktorá napomáha odbúrať prebytočnú vodu, vyrovnáva hladinu hormónov a pomáha k rýchlejšiemu spaľovaniu tukov), potom momentálne veľmi žiadaný balíček Letné telo (ten nielen odbúrava prebytočný tuk, ale pomôže aj pri riešení problémov s celulitídou a to zvonku zvnútra) a spomenúť musím aj balíček Bohyňa krásy (ten obsahuje gumené medvedíky shine bright a multivitamínové gumené medvedíky na podporu krásnych vlasov nechtov, pleti, a navyše dodajú telu potrebné živiny a antioxidanty). 

Okrem týchto balíčkov nájdete na Tumytox aj mnoho ďalších, ktoré okrem prípravkov obsahujú napríklad aj posilňovaciu gumu, shejker masážnu kefu a iné pomôcky pre vysnívanú postavu.

Typ balíčku

Názov

Cena

Dokonalá premena

Expresné formovanie postavy 

Postava presýpacích hodín

S.O.S. balíček

Zbohom bruško!

Detox balíček

Balíček na chudnutie & krásu

Balíček Letné telo

Zloženie produktov Tummytox

Čo sa týka zloženia produktov Tummytox to je predovšetkým vždy postavené na prírodných prísadách, bez GMO, umelých farbív a podobne. Všetky produkty Tummytox majú svoju unikátnu kombináciu podporných látok vitamínov, minerálov a vždy pri každom jednom produkte nájdete podrobne rozpísané o čo ide, čo obsahuje.

Collagen Fit & Pretty

Mojim prvým tipom je Collagen Fit & Pretty od Tummytox. Na produkte ma asi najviac zaujal jeho antijojoefekt, veď povedzme si pravdu kto by chcel schudnúť a hneď to pribrať naspäť. 

Tento efekt spočíva v tom, že naše telo pokračuje v zvýšenom spaľovaní tukov ešte 4 týždne po tom ako dojeme celé balenie. Veľkým beneftom Collagen Fit & Pretty je aj to, že nie len schudnete, ale vaša pokožkavlasy budú žiarivejšiehodvábnejšie. Produkt Collagen Fit & Pretty obsahuje zmes guarany a citrusových plodov pre lepšie spaľovanie tukov, ďalej vegánsky kolagén typu I, zelený čaj, ktorý rovnako napomáha k zvýšenej redukcii tukov, bieotín nazývaným aj vitamín krásy a extrakt z čierneho korenia na podporu lepšieho vstrebávania účinných látok. Collagen Fit & Pretty sa užíva v kapsľovej forme, 1 kapsula 2x denne (ja som užívala vždy ráno po jedle a poobede rovnako po jedle druhú). 

Collagen Fit & Pretty nájdete medzi produktami v sekcii krása, tu ma rovnako zaujali aj Tummytox produkt na vlasy Shine bright – gumové medvedíky pre rast vlasov, žiarivejšiu pleť a silnejšie nechty. 

Už ich spomínam pri výhodných balíčkoch Tummytox, samozrejme som neodolala a vyskúšala som aj Shine bright. Sú vyrobené bez umelých sladidiel a farbív a majú skutočne výbornú chuť po malinách a čučoriedkach. Shine bright je kvalitný vegánsky produkt nabitý vitamínmi a minerálmi (C, E, B6, B12, zinok, biotín, kyselina listová, kyselina pantoténová a jód). Užíva sa jeden gumený medvedík Shine bright raz za deň a úprimne mala som problém toto dávkovanie dodržať pretože sú skutočne veľmi chutné.

My Skinny Tea

My Skinny Tea (predtým Skinny Me Tea) od Tummytox je čaj, s ktorým schudnete a zároveň zbavíte telo nežiadúcich toxínov čo je pre samotný proces chudnutia a naštartovanie metabolizmu veľmi dôležité. Malý čajový zázrak My Skinny Tea obsahuje fenikel, ktorý potláča chuť do jedla, koreň lopúcha, ktorý zas podporuje metabolizmus, lucernu a plody čiernej bazy, ktoré majú výrazné detoxikačné účinky a v neposlednom rade Pu-Erh, ktorý funguje ako prírodný spaľovač tukov a výborne pôsobí na správnu funkciu čriev. My Skinny Tea je skutočne výborný pomocník pri chudnutí, je veľmi chutný a hlavne aj cenovo dostupný.

Pri čajíkoch od Tummytox ešte ostanem, za zmienku určite stojí aj Pure Me Tea. Pure Me Tea je čaj so špeciálne namiešanou bylinnou zmesou, ktorá zbavuje telo toxínov, preto je tento produkt výborný na prírodný detox organizmu.

Fat Burner Drink Intense

Tummytox so svojím Fat Burner Drink Intense priniesol na trh skutočne silného pomocníka v boji proti nadbytočným kilám. Fat Burner Drink Intense obsahuje najčistejšiu formu L-karnitínu, ktorý doslova rozpúšťa tuk a mení ho na energiu, preto sa po tréningu či cvičení necítite tak vyčerpane.

Okrem toho obsahuje Fat Burner Drink Intense aj guaranu, ktorá je považovaná za prírodný spaľovač tukov, ďalej tu nájdeme yerba maté, ktoré zrýchľuje aj veľmi pomalý metabolizmus, extrakt z papáje, ktorý napomáha, aby boli bielkoviny pre telo lepšie vstrebateľné a napokon je tu aj vitamín B3. Skutočne vyzdvihujem účinok tohto fat burnera, v prípade ak ste už toho vyskúšali viac a hľadáte niečo silnejšie, mohol by práve Fat Burner Drink Intense naplniť vaše očakávania.

Je vopred naporciovaný vo vrecúškach a preto je užívanie opäť veľmi jednoduché. Stačí len jedno vrecúško jeden raz denne, ja som ho rozrábala približne v 250ml vody. Rozpustnosť produktu je priemerná, treba pár razy premiešať a produkt sa pekne sám rozpustí. Čo sa týka chuti tá je uvádzaná mango, priznám sa, že nie som fanúšik manga preferujem skôr lesné plody, ale táto príchuť bola príjemná pripomínala mi letný koktejl.

V prípade, že máte záujem skôr o nočný spaľovač Tummytox pre vás aj nočný variant Night Burner Drink Intense, tento raz v limetovej príchuti. Night Burner Drink Intense neobsahuje stimulanty a okrem chudnutia podporuje aj kvalitný spánok, regeneráciu celého tela a správnu funkciu našej pečene.

Hormone Balance

Viete o tom, že keď nemáme pod kontrolou hormóny tak je veľmi pravdepodobné, že sa nám schudnúť nepodarí? V prípade, že sa v našom tele nachádza napríklad príliš veľa estrogénu spôsobuje to vznik celulitídy či priberanie a iné. 

Práve na pomoc s týmto problémom predstavuje Tummytox Hormone Balance. Hormone Balance na základe svojho prírodného zloženia bez hormónov či stimulantov vyrovnáva hladinu estrogénu, umožní rýchlejšie odbúrať prebytočný tuk, zlepší spánok či naše sústredenie. 

V obsahu Hormone Balance nájdeme riasu chaluhu bublinatú, tá vyrovnáva hladinu estrogénu a podporuje chudnutie, ďalšiu riasu chlorelu a rozmarín, čo spoločne detoxikujú naše telo, ďalej medovku lekársku, ktorá podporuje hormonálnu rovnováhu a pomáha pri relaxácii, okrem toho aj vitamín B6 a čierne korenie to posilňuje účinok ostatných zložiek. 

Balenie obsahuje 60 kapsúl a vystačí na približne jeden mesiac. Vhodné je užívať 1 kapsulu 2x denne po jedle, ja osobne som užívala Hormone Balance po raňajkách a po večeri.

Thyrolux

V tejto recenzii sa pozrieme aj na ďalšie veľmi zaujímavé doplnky z dielne Sensilab. Ide napríklad o doplnok Thyrolux, ktorý primárne slúži na podporu štítnej žľazy – zmierňuje príznaky pomalej činnosti.

To že máte problémy so štítnou žľazou najlepšie spozorujete na sebe tak, že sa budete dlhší čas cítiť unavene, budú sa vám lámať vlasy a samozrejme neočakávane priberiete pomerne dosť kilogramov. Toto sú také základné príznaky nedostatočnej činnosti štítnej žľazy.

Preto môže byť pre vás tým ideálnym riešením Thyrolux. Tento doplnok výživy urýchľuje metabolizmus, zlepšuje detoxikáciu a trávenie a to všetko má vplyv na fungovanie štítnej žľazy.

Thyrolux vám pomôže nielen pri správnom fungovaní štítnej žľazy, ale zároveň vám naštartuje metabolizmus a vy môžete začať rýchlejšie chudnúť. Tak isto vám obnoví zdravie vlasov a pokožky. Thyrolux obsahuje zmes 9 skvelých ingrediencií pre podporu štítnej žľazy a dávkuje sa veľmi jednoducho – len dve tabletky denne.

Získajte produkt zadarmo!

Pokiaľ pošlete svoje fotografie pred a po, spolu s vaším príbehom o tom, ako vám TummyTox pomohol, na adresu info@tummytox.sk, získate jeden produkt zdarma.

Je nevyhnutné, aby produkty TummyTox boli viditeľné aspoň na jednej fotografii. Dôležité sú informácie o množstve kilogramov a centimetrov, ktoré ste schopní zbaviť sa vďaka používaniu TummyTox. Ak pošlete aj video, získate jeden produkt ZADARMO. Zasielaním fotografií a recenzií zároveň súhlasíte s ich zverejnením na webových stránkach TummyTox.

Recenzie užívateľov Tummytox

Aby sme neboli subjektívny a nebrali sme do úvahy len moje skúsenosti a postrehy, pozrime sa na to čo hovoria reálni užívatelia TummyTox produktov.

Súhrn mojej Tummytox skúsenosti

Po dôkladnom testovaní a analýze informácií o Tummytox som dospela k záveru, že Tummytox produkty skutočne ponúkajú mnoho výhod pre nás ženy, ale aj pre mužov

Nie len že podporuje detoxikáciu tela, ale aj chudnutie, čo je v dnešnej dobe veľmi žiadané. Samozrejme, ako pri každom produkte, je dôležité dbať na správne dávkovanie a pristupovať k nemu s realistickými očakávaniami.

Z môjho pohľadu je Tummytox skvelým spoločníkom pre všetky dámy a pánov, ktorí hľadajú efektívne riešenie pre svoje telo a zdravie. Tummytox dopadol v recenzii na výbornú tak ako bola aj moja skúsenosť s produktami od tejto značky.

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *