Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre svokru

Najlepšie darčeky pre svokru! Potešia aj maličkosti! Viac ako 20 tipov na darček!

Lámete si hlavu nad vhodným darčekom pre svokru? Čas sa vám neúprosne kráti a vy stále nemáte žiaden nápad? Nevadí, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi na top darček pre svokru, ktorý jej spraví radosť. Náš výber darčekov je opäť zostavený tak, aby jednotlivé darčeky boli na jednej strane originálne, no na druhej strane v ňom nájdete aj overené klasické tipy.

Vybrať pre svokru ten správny darček nie je jednoduchou záležitosťou, niekedy je dobré nechať to na vašu intuíciu, ale vždy treba mať na pamäti čo má rada a čo nie je tak úplne pre ňu. Aj keď sa vám môže zdať, že má už vaša svokra všetko verte, že vždy sa ešte niečo nájde čo jej urobí radosť. Veríme, že vám v tom náš výber darčekov pomôže. V našom článku nájdete najlepšie tipy na darček pre svokru nielen na Vianoce a narodeniny.

Ak chcete načerpať viac inšpirácie a beriete svokru za svoju takmer mamu – pozrite si naše najlepšie darčeky pre mamu a ženu.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE SVOKRU

Flextor - darček pre svokru v podobe zdravia

Darujte  svokre zdravie. Flextor je kĺbový prípravok, v ktorý obsahuje  látky  ako glukozamín, chondroitín, MSM, bromelain, kolagén, extrakt  z Boswellie a vitamín C. Tento výživový doplnok sa postará o boľavé kĺby vašej svokry a vďaka nemu bude môcť zase svokra veselo behať za vnúčatkami. 

Niečo praktické do kuchyne - darček pre svokru, ktorá rada pečie

Na pečených dobrotách si človek rád pochutí nielen na Vianoce, ale aj kedykoľvek počas roka. Ak je vaša svokra gazdinka, ktorá vás vždy privíta práve takouto domácou dobrotou, darček viac nehľadajte! 

Kúpte vašej svokre ako darček k jej sviatku niečo praktické, čo rada využije pri pečení. Odporučiť určite môžeme čoraz viac obľúbené silikónové formy na pečenie, sadu multifunkčných mís, ručný šľahač alebo nový plech na pečenie. Prekvapte vašu svokru darčekom, ktorý si nebude vedieť vynachváliť!

Perlové náušnice – darček pre pravú dámu

Teraz prinášame tip na darček z iného súdka, čo tak šperk? Možno si nie ste istý či sa úplne trafíte do svokrinho vkusu, ale nebojte sa skúste niečo nadčasové, napríklad v podobe pravých perlových náušníc

Tieto luxusné strieborné náušnice obsahujú pravú perlu a jemné kamienky ešte podčiarkujú ich elegantný vzhľad. Neváhajte a vyberte vašej svokre jedinečný šperk, z ktorého bude mať rozhodne radosť.

Fotokniha – darček plný krásnych spomienok

Vaša svokra si rada zaspomína pri prezeraní rodinných fotografií? V takom prípade je výbornou voľbou ako ju obdarovať vytvorenie vlastnej originálnej fotoknihy! Takýto krásny darček pre ňu vytvoríte priamo na mieru z vašich spoločných rodinných záberov, pričom dizajn samotnej fotoknihy si zvolíte podľa vlastných preferencií

Môžete si vybrať z už navrhnutých grafických dizajnov alebo si ju navrhnúť úplne samy a rovnako na výber máte aj niekoľko formátov! Tak čo stále váhate?

Posteľné obliečky - výborný darček pre každú svokru

Hľadáte darček pre svokru a chcete pritom staviť na overenú klasiku? Výborne, kúpte jej novú mäkkú posteľnú bielizeň! Kvetinové, s pásikmi, vianočné alebo jednoduché jednofarebné? 

Výber necháme na vás, neprehliadnite však posteľné obliečky na 4home, kde nájdete široké množstvo motívov, ale najmä aj kvalitu a udržateľné materiály. Tak čo ešte stále váhate? Kúpte vašej svokre posteľné obliečky, ktoré po vypratí nevyblednú a udržia si svoj tvar. Ich kvalitu rozhodne ocení!

Pomocník do kuchyne – darček pre svokru, ktorá rada pripraví pochúťku

Darujte vašej svokre k sviatku originálneho pomocníka do kuchyne. Značka Tescoma nie je na trhu žiadnym nováčikom a dnes patrí medzi overenú kvalitu, okrem toho ponúka skutočne rôznorodý sortiment, ktorý uľahčí prípravu jedla v kuchyni

Ak je vaša svokra stále v kuchyni veľmi obratná vyberte jej napríklad univerzálny krájač či sadu kvalitných nožov alebo radšej spoľahlivú digitálnu váhu? Ide o darček, ktorým svokra určite nepohrdne a naopak rada ho využije!

Chutné ovocné víno – darček pre svokru, ktorý pohladí jej chuťové kanáliky

Nie je žiadnou neznámou, že výborným darčekom môže byť aj fľaša kvalitného alkoholu, no a to aj v prípade, že sa jedná o ženu. Ak stále hľadáte inšpiráciu na darček pre vašu svokru možno vás zaujme niektoré z ochutených vín, čo tak napríklad jahodové? 

Takéto výnimočné víno pohladí chuťové zmysly a dokonale dotvorí atmosféru akejkoľvek príležitosti pri ktorej sa otvorí. Navyše sa jedná o finančne nenáročný dar, ktorým môžete doplniť už kúpený darček alebo ho kľudne darovať vašej svokre aj samostatne. Ak budete mať šťastie možno vás vínom rovno aj ponúkne a skvelú chuť si vychutnáte spoločne.

Predplatné obľúbeného časopisu – pre svokru pohodárku

Má vaša svokra obľúbený časopis, ktorý u nej vždy vidíte položený na stole? V tom prípade nemusíte ďalej hľadať a o skvelý darček máte postarané

Predplaťte jej ho! Či sa už rozhodnete predplatiť jej ho na celý rok alebo inú dobu, to necháme na vás, v každom prípade sa týmto darčekom postaráte o skvelé prekvapenie, ktoré rozhodne ocení.

Hrejivý župan – darček pre svokru, ktorá má rada byť v teple a pohodlí

Ak je vaša svokra rada vždy pekne v teplúčku, rozhodne by ju potešil nový mäkký hrejivý župan. Ide o darček, ktorý zahreje a okrem toho jej dodá pocit komfortu, ako keby práve bola v luxusných kúpeľoch. 

Župan je pritom nenáročný na údržby a kľudne ho môže vyprať v práčke s ostatným prádlom. Takýto darček si vaša svokra zamiluje doslova na prvý dotyk, nakoľko je župan vďaka vláknam z mikroplyšu extra hebký.

Aroma difuzér – darček pre vytvorenie domácej pohody

Čo tak kvalitný aroma difuzér? Nie len, že do vzduchu v interiéry vypúšťajú príjemnú vôňu, vedia ho aj dezinfikovať a zvlhčiť, majú jemné upokojujúce svetielka a navyše sú aj výborným bytovým doplnkom

Navyše, závislosti od vášho výberu môžu mať aj rad ďalších funkcií. Vašu svokru môžete prekvapiť dokonca aroma difuzérom s himalájskou soľou, ktorý funguje dokonca aj ako soľná lampa a pritom sa ovláda veľmi jednoducho, po vyprázdnení zásobníka s vodou a esenciou sa automaticky sám vypne.

Relaxačné kreslo – darček pre domáci relax

V prípade ak sa blížia napríklad svokrine okrúhle narodeniny a vy plánujete do jej darčeka investovať aj vyššiu sumu, skvelou voľbou môže byť aj pohodlné relaxačné kreslo z pevného dreva

Práve relaxačné kreslo s podložkou na nohy v príjemnej farbe, ktorá sa hodí do každého interiéru môže byť to pravé orechové pre svokru, ktorá si rada dopraje domáci relax. Ak má za sebou ťažký deň, proste si len zapne obľúbený televízny program či prečíta knihu a zrelaxuje v novučkom kresle.

Remoska – darček pre svokru gazdinku

Počuli ste už o remoske? Ak aj nie verte, že vaša svokra áno, ide o obľúbenú elektrickú misu na pečenie, na ktorú staršia generácia nedá dopustiť. Remoska je vhodná na prípravu širokého množstva rôznych jedál a navyše je veľmi spratná na základe toho, že ju môžete veľmi ľahko rozobrať na menšie diely, z ktorých sa skladá. 

Remosku nájdete v rôznych prevedeniach a variantoch obsahujúcich viac či menej príslušenstva, stačí tak už len vybrať a obdarovať vašu svokru darčekom, ktorý si zamiluje.

Časozberná kronika našej rodiny – darček pre pripomenutie krásnych chvíľ

Teraz prejdeme k darčeku, ktorý je veľmi originálny a vašej svokre pripomenie krásne spoločné chvíle strávené s rodinou. Ide o časozbernú knihu, kde budú zachytené tie najcennejšie momenty z roku. 

Vaša svokra si do nej môže vlepiť fotografie a napísať stručný popis, potom sa z toho stane taká milá rodinná kronika, pri ktorej si vždy všetci radi zaspomínate. Táto kniha je vo formáte 30x30cm a umožní zdokumentovať až 10 rokov života rodiny, pričom každému roku je venovaných 14 strán.

Milé drobnosti – darček pre svokru minimalistku

V prípade, že má vaša svokra rada milé malé, možno aj voňavé darčeky alebo ste jej už niečo kúpili a hľadáte ešte možno niečo menšie k tomu, obdarujte ju napríklad voňavým sypaným čajom alebo krásnou hracou krabičkou, magnetickými záložkami do knihy či čokoládovými pralinkami v originálnom balení? 

To už necháme na vás, ale zaručujeme, že na stránke Albi si určite niečo vyberiete a nájdete tam aj mnoho ďalších originálnych vecičiek, nechajte sa inšpirovať!

Trekingové palice – darček pre aktívnu svokru

Ďalším tipom na darček pre svokru sú stále viac obľúbené trekingové palice. Podporte svokru pri zdravom pobyte v prírode trekingovými palicami, ktoré pri chôdzi napomáhajú zapájať celé telo a udržať dobrú stabilitu a na druhej strane znižujú záťaž vyvíjanú na kĺby. Ide o kvalitný výrobok vyrobený z nehrdzavejúceho hliníka, ktorý je navyše veľmi ľahký. Okrem toho sa palice dajú zložiť a zmestia sa tak aj do batohu!

Čistička vzduchu – darček pre zdravie vašej svokry

Ak hľadáte niečo do domácnosti, možno vás zaujme čistička vzduchu. Táto v súčasnosti veľmi obľúbená vecička je určená na filtráciu vzduchu v interiéry. Dnes, keď sme ohrozovaný novými vírusmi, baktériami a alergénmi je o to dôležitejšie mať ovzdušie, kde sa nachádzame čisté a práve na to je potrebná čistička vzduchu

Čističky sa pohybujú v rôznych cenách, dôležitým parametrom je vedieť aký veľký priestor bude potrebné filtrovať a potom si už stačí len vybrať. Čistička vzduchu sa tak môže stať dokonalým darčekom aj pre vašu svokru.

Vrchný matrac s aloe vera od Dormeo - darujte svokre pohodlie

Niet pochýb, že kvalitný spánok je základ pre pohodové prežitie nasledujúceho dňa a navyše aj pevného zdravia. Preto je výborným darčekom pre vašu svokru aj kvalitný vrchný matrac od Dormeo

Takýto matrac je hrubý len 4cm a aj napriek tomu dodá pri spánku vašej chrbtici potrebnú oporu a na druhej strane, vďaka aloe vera je povrch mäkký a veľmi jemný na dotyk. Navyše takýto vrchný matrac je aj cenovo dostupnou záležitosťou. Čo viac si priať, dokonalý tip na darček nielen pre vašu svokru, čo poviete?

Dámska peňaženka – pre svokru, ktorá má vkus

Darujte vašej svokre k sviatku klasiku v podobe elegantnej dámskej peňaženky. Ide o kvalitnú českú značku, ktorá svoje produkty sama designuje a vyrába ich z kože

Dnes majú už za sebou rady spokojných zákazníkov, ich štýl je osobitý, moderný, ale zároveň elegantný s prepracovanými detailmi. Rozhodne u nich nájdete kúsok, ktorý nezaujme len vás, ale bude sa páčiť aj vašej svokre.

Tyčový vysávač – pre svokru milovníčku poriadku

Ak máte záujem zainvestovať viac určite by ste mali pouvažovať o tyčovom aku vysávači! S ním naberie vysávanie úplne iný rozmer. Nie len, že bude jednoduchšie, nakoľko sa vaša svokra už nebude musieť naťahovať s ťažkým vysávačom a hľadať po dome či byte voľnú zásuvku, ale kedykoľvek bude potrebovať si ho proste zoberie a začne vysávať

V prípade, že potrebuje povysávať napríklad gauč jednoducho si z vysávača odpojí malý ručný vysávač, pretože ide o produkt dva v jednom a to všetko s výborným sacím výkonom.

Záhradné náradie – darček pre milovníčku záhrady

Ak vaša svokra nedopustí na svoju záhradu, prípadne si niečo dopestuje aj na svojom balkóne, kúpte jej mini sadu náradia vhodnú pre dom, terasu či balkón. Takáto sada jej uľahčí presádzanie kvetín a iných rastlín či celkovú ich údržbu

V prípade, že je vaša svokra milovníčkou záhrady môže byť pre ňu takáto sada dokonalým darčekom, prípadne aj akékoľvek iné pomôcky,  ktoré jej pri tomto koníčku pomôžu. 

TIP: Zapojte vašu kreativitu a zručnosť a pomôžte svokre pri rekonštrukcii a revitalizácii záhrady. Vašu snahu iste ocení.

Naparovač odevov – kompaktný darček pre svokru

Ďalším skvelým a hlavne využiteľným darčekom pre svokru je rozhodne naparovač odevov! Práve s ním bude mať oblečenie vždy dokonale pripravené na akúkoľvek príležitosť. 

Naparovač odevov je kompaktný a jeho ovládanie je veľmi jednoduché. Navyše je vhodný aj na veľmi jemné materiály, kde nie je vhodné využívať žehličku, preto si nájde svoje miesto v každej domácnosti. Ďalšou výhodou naparovania odevov je aj to, že privysokej teplote, ktorú dosahuje para pri naparovaní, zbavíte vaše oblečenie nie len baktérií, ale aj roztočov či iných alergénov.

Anatomický vankúš - darček pre komfortný spánok

Ďalším výborným tipom na darček pre vašu svokru je anatomický vankúš od Dormeo. Anatomický vankúš zaručí najvyšší komfort pri spánku a bolestivá krčná chrbtica sa stane minulosťou. 

Opäť sa jedná o produkt, ktorý obsahuje aloe vera a preto je veľmi jemný aj k pokožke a okrem toho ho môžete celý jednoducho oprať v práčke pri 40 stupňoch. Vankúš je priedušný, antialergický a vytvára hygienické prostredie pre spánok. Takýto darček zaručene prinesie spokojnosť!

Thajská masáž aloe vera - darček v podobe oddychu pre svokru

Trápi vašu svokru ekzém, citlivá, suchá alebo spálená pokožka? Darujte jej úžasnú celotelovú masáž z aloe vera. Aleo vera všetci poznajú. 

Aloe má výborné antioxidačné, hydratačné a upokojujúce účinky, a tak sa vaša svokra bude cítiť ako v luxusných kúpeľoch alebo po desaťdňovej dovolenke. 

Digitálny fotorámik – darček, ktorý pri každom pohľade naň vyčarí úsmev

Našim prvým tipom na darček pre vašu svokru je jedinečný a originálny digitálny fotorámik! Prečo nepodarovať svojej svokre šikovnú vecičku, ktorá jej vždy pripomenie pekné spoločné chvíle a rodinu

Takýto digitálny fotorámik zobrazí obľubené fotografie a prehrá dokonca aj vaše videá  z dovolenky. Fotorámik má zabudovanú čítačku kariet a balenie obsahuje aj diaľkový ovládač preto je celá manipulácia s ním veľmi jednoduchá. Vaša svokra si ho potom môže umiestniť, kde sa jej bude najviac hodiť, napríklad aj pripevniť na stenu.

Bavlnené obliečky

Kúpiť darček pre svokru nie je jednoduché. Ak stále neviete čo, kúpte jej kvalitné bavlnené obliečky de luxe. Sada obsahuje obliečku na vankúš a obliečku na prikrývku v rôznych rozmeroch. 

Vybrať môžete pre svokru rôzne potlače. My odporúčame napríklad peknú potlač jarných kvetín a motýľov. V takýchto obliečkach sa bude vašej svokre spať ako v siedmom nebi!

Kabelka - originálny darček pre svokru

Ak vaša svokra ešte pracuje či rada chodí do mesta alebo na iné aktivity, zíde sa jej určite pekná kabelka. Nie však len taká hocijaká – ale v peknom farebnom prevedení, z kvalitného materiálu a s ozdobnou šatkou, ktorá dotvorí celý outfit. V kabelke je zadné zipsové vrecko, vnútorné zipsové vrecko a voľné vrecko na drobnosti. Takto bude mať vaša svokra veci krásne zorganizované. 

Vrchný matrac s aloe vera

Ak má vaša svokra problém s boľavými krížami alebo sa neustále sťažuje na to, že sa nemôže dobre vyspať, kúpte jej sviatku nový vrchný matrac. Vrchný matrac však nemusí byť len v posteli. 

Pokojne ho môžete položiť aj na pohovku v obývačke. Poťah má povrchovú úpravu s aleo vera, preto je mäkký a jemný. Je taktiež chránený pred mikróbmi, baktériami a prachovými roztočmi. Jednoducho zdravý, tvrdý spánok. To je dobrý darček nie? 

Ostrovčekový digestor

Kúpte vašej svokre niečo praktické Ak rada vyvára ale jej kuchyňa je spojená s obývačkou a nemá v nej digestor, možno by ju potešil ostrovčekový odsávač pár. Tento digestor zbaví vzduch pár a výparov, a tak bude môcť vaša svokra ďalej vyvárať obľúbené jedlá pre všetky svoje milované vnúčatá.

Kniha – Jeme zdravo v meste aj na vidieku

Je vaša svokra výborná kuchárka? Rada varí a sťažuje sa na to, že už nemá čo. Darujte jej kuchárku. Nie však takú obyčajnú. Kniha Jeme zdravo v meste aj na vidieku obsahuje veľmi veľké množstvo receptov, ktoré sú prehľadne zoradené do rôznych kategórií ako napríklad: pomalé raňajky, rýchlovky, do krabičky, v hlavnej úlohe zelenina, zaostrené na mäso, sladké radosti, posedenie s priateľmi, na návšteve u babičky a víkend v kuchyni

Takto svokra vyskúša aj niečo nové a vy si pritom pochutíte. Užitočné nie?

Nákupná taška - praktický darček pre svokru

Dobrým darčekom pre svokru je aj nákupná taška na kolieskach. Je priestranná, pevná, no zároveň má aj skladaciu konštrukciu. Kolieska sú kvalitné, a preto s nimi môže svokra chodiť aj po nerovných povrchoch. 

Taška je vyrobení z textílie s vodeodolnou úpravou, a vreckom so zipsovým uzáverom. Taška sa dá aj zložiť a používať bez kovovej konštrukcie. 

Box ruží s Raffaellom

Ak už naozaj neviete, čo by vašu svokru potešilo, kúpte jej kvety. Ideálnym je napríklad krásny box z červených ruží a sladkými čokoládkami Raffaello. Nielenže si svokra zamaškrtí, ale ešte si aj užije nádhernú vôňu tých najkrajších kvetov. Takýto darček vám svokra veru neofrfle! 

Parný hrniec - praktický darček pre svokru čo sa stravuje zdravo

Ak vaša svokra dobre varí, môžete jej darovať napríklad aj parný hrniec. Vďaka nemu pripraví chrumkavú, zdravú zeleninu – mrkvu, fazuľu, ružičkový kel. Dajú sa v ňom variť aj vajcia, mäso, ryby. Vďaka tomuto parnému hrncu sa v jedlách vašej svokry zachovajú vitamíny a stopové prvky potrebné pre organizmu. 

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *