Domov » Zdravie a krása » Fleximed – Ide o skvelú kĺbovú výživu? ZADARMO balenie

Fleximed - Kvalitná kĺbová výživa? (recenzia a skúsenosti) ZADARMO!

FlexiMed je prvotriedna kĺbová výživa od farmaceutickej spoločnosti NaturaMed. Produkt je určený pre každého, kto dbá o svoje kĺby, no takisto aj pre starších ľudí, ktorí majú s pribúdajúcim vekom čoraz viac problémov a ťažkostí s kĺbmi. 

Tabletky obsahujú vynikajúcu receptúru a napomáhajú zdraviu kĺbov, chrupaviek a kostí. Tento produkt sa taktiež nachádza v našom rebríčku o najlepších kĺbových výživách, ktoré nájdete na trhu.

V tejto recenzií sa pozrieme na to, ako tablety FlexiMed užívať, ako ich zloženie pôsobí na ľudský organizmus a taktiež na naše vlastné skúsenosti s týmto produktom.

Pozrite si aj náš test najlepších kĺbových výživ na našom trhu a rebríček najlepších kolagénov na kĺby.

Kľúčové informácie

icon FlexiMed je prvotriedna kĺbová výživa od farmaceutickej spoločnosti NaturaMed, určená pre každého, kto dbá o svoje kĺby.
icon Produkt FlexiMed obsahuje 8 látok, ktoré preukázateľne vplývajú na pohybový aparát, vrátane Glukozamínu, Kolagénu typu II a Vitamínu C.
icon FlexiMed je potrebné užívať pravidelne a dlhodobo, denná dávka je 3 tablety, ideálne po jedle.
icon FlexiMed je dostupný len na oficiálnej stránke výrobcu, prvé balenie je zadarmo, iba sa platí za poštovné.
icon Produkt je vhodný pre fyzicky aktívnych ľudí, ľudí s boľavými kĺbmi, obéznych alebo starších.

FLEXIMED RECENZIA - OBSAH ČLÁNKU

Fleximed - zloženie

Kĺbová výživa FlexiMed majú unikátne zloženie, ktoré je pri podobných produktoch kľúčové a zohráva veľkú rolu. V produkte nájdeme 8 látok, ktoré preukázateľne vplývajú na pohybový aparát

Základom zloženia sú látky Glukozamín, Kolagén typu II a Vitamín C. Tie najviac prispievajú k zdraviu našich kĺbov a kostí. Okrem toho vo FlexiMed majú svoje zastúpenie aj veľmi dôležité minerály vápnik, horčík a mangán, ďalej zázvor a Vitamín D.

Poďme si teraz predstaviť  najdôležitejšie látky, ktoré hrajú kľúčovú rolu v zložení FlexiMed-u.

Glukozamín sulfát

Objavuje sa vo väčšine kĺbových výživ, zvyčajne má veľmi dôležitú úlohu v zložení. Nachádza sa hlavne v kĺbnej chrupavke, kde tvorí reťazce (glykosaminoglykány), ktoré sú základným stavebným kameňom chrupavky. 

Účinok sa však zvyčajne dostaví až po pravidelnom a hlavne dlhodobom užívaní (4-6 týždňov). Po vysadení ale účinok pretrváva aj naďalej. V jednej dennej dávke (3 tablety) ho nájdete v množstve 800mg.

Kolagén typu II

Kolagén je vo vode nerozpustná bielkovina, ktorá je tvorená 3 prepojenými reťazcami proteínov. Nachádza sa najmä v chrupavke, no okrem toho udržiava našu pokožku pevnú a elastickú

Napriek tomu, že si ho telo dokáže syntetizovať samé, jeho produkcia klesá kvôli stúpajúcemu veku. Vďaka tomu sa môžu dostaviť prvé problémy s kĺbmi, zhoršená kvalita pokožky alebo lámajúce sa nechty. Vďaka suplementácií kolagénom pomáhame spevňovať aj naše cievy. Pripravili sme si pre vás aj test najlepších kolagénov – pozrite sa ktoré kolagény sú tie najlepšie.

Vitamín C

Vitamín C si nedokážeme produkovať sami, preto ho musíme získavať z externých zdrojov, napríklad z potravy. Je rozpustný vo vode a jeho nedostatok zapríčiňuje zníženú pevnosť cievnych stien vlásočníc a kapilár, zvýšenú únavu alebo malátnosť. 

Mimo iného sa priamo zúčastňuje na tvorbe kolagénu. Taktiež je účinný antioxidant a jeho dostatok má pozitívny vplyv na pohybový aparát

Horčík

Horčík je známy hlavne tým, že prispieva k normálnej funkcii nervovej sústavy a k elektrolytickej rovnováhe. Taktiež udržuje naše kosti a zuby zdravé. Ďalším benefitom je, že pomáha znižovať mieru únavy a vyčerpania.

Mangán

Ovplyvňuje metabolizmus cukrov a taktiež pôsobí na správnu funkciu pohlavných žliaz. Podporuje pamäť a činnosť mozgu, mimo toho chráni bunky pred oxidatívnym stresom

Zázvor

antibakteriálne a protizápalové účinky. Taktiež pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi, podporuje trávenie a imunitný systém.

Vápnik

Produkt FlexiMed získava vápnik z kostí nórskych lososov a má skvelú vstrebateľnosť. 

Vápnik je veľmi dôležitý stavebný prvok kostí a zubov, mimo toho hrá dôležitú úlohu v činnosti svalov, alebo pri prenose informácií medzi nervovými bunkami.

Vitamín D3

Patrí medzi 24 najdôležitejších mikroživín pre prežitie človeka. Jeho dlhodobý nedostatok predstavuje riziko vzniku chronických ochorení

Taktiež je potrebný pre správne vstrebávanie vápnika zo stravy a podporuje imunitu.

Fleximed - dávkovanie

Produkt FlexiMed je potrebné užívať pravidelne a dlhodobo. To znamená, že denne treba užiť 3 tablety, ideálne po jedle

Veľkou výhodou je, že pri užívaní neboli pozorované, ani hlásené žiadne nežiaduce účinky.

Moja skúsenosť s užívaním Fleximed

Pri mojom užívaní tohto doplnku výživy som zistil, že naozaj má preukázateľný účinok a podporuje kĺby, kosti a chrupavky. Ďalšou výhodou je, že FlexiMed je čisto prírodný produkt z Nórska a pri jeho výrobe bol dodržaný vysoký štandard kvality. 

Po pravidelnom a dlhodobom užívaní som sa cítil lepšie, môj pohybový aparát toľko netrpel a aj kĺby boli na tom lepšie. Po vysadení som pociťoval stále rovnaké benefity ako pri užívaní FlexiMed-u, avšak po pár týždňoch už účinky slabli a nakoniec zmizli

Napriek tomu tento produkt naozaj odporúčam, jeho zloženie je kvalitné a jednoducho Vás určite nesklame.

Aké som pocítil účinky?

Tablety FlexiMed majú preukázateľný účinok na zdravie kĺbov, chrupaviek, kostí a na celý pohybový aparát. Produkt obsahuje kombináciu viacerých účinných látok, vitamínov a minerálov.

Kde kúpiť Fleximed a koľko stojí?

Klbovú výživu FlexiMed si môžete kúpiť jedine na oficiálnej stránke výrobcu. Avšak má to jednu veľkú výhodu. 

Za prvé balenie totiž neplatíte nič, iba poštovné! Ak by ste však chceli FlexiMed užívať dlhodobo, potom Vás mesačné balenie vyjde na 20€. Čo je obrovská nevýhoda, je to že FlexiMed nenájdete v lekárni. 

Nákupom sa ničomu nezaväzujete a svoje predplatné môžete kedykoľvek zrušiť, takže ideálne vyskúšať zadarmo a potom sa až rozhnodnuť.

Pre koho je produkt určený?

FlexiMed je určený pre všetkých, ktorí trpia bolesťami kĺbov, poprípade artrózou. Produkt je taktiež vhodný pre fyzicky aktívnych ľudí, napríklad športovcov alebo ľudí s fyzicky náročným zamestnaním

Vhodný je aj na preventívne užívanie, taktiež ak ste starší človek alebo trpíte obezitou

  • Pre aktívnych športovcov
  • Aktívnych ľudí
  • Seniori a staršie osoby
  • Skvelý aj ako prevencia

Najlepšie kĺbové výživy na trhu

Alavis

Jednoznačne najlepšia alternatíva kĺbovej výživy namiesto Fleximedu. Zloženie a cena sú bezkonkurenčné. Víťaz viacerých testov. Alavis sme už testovali.

Kolagendrink

Čisto prírodné a kvalitné kolagény nájdete aj na stránke kolagendrink.sk. Najznámejším a najkvalitnejším je práve Pure Peptide Collagen. Pozrite si kompletnú recenziu na produkty od Kolagendrink.

Marine Collagen

V poradí ďalší prírodný morský kolagén Bionutrian, vďaka ktorému sme zaznamenali množstvo pozitívnych účinkov. Ak vás tento kolagén zaujal, pozrite si ako dopadol v našej kompletnej recenzii. Testovali sme ho niekoľko týždňov.

Často kladené otázky

Má Fleximed nežiadúce účinky?

Nie, ide o čisto prírodný produkt bez vedľajších nežiaducich účinkov. Je to doplnok stravy, nie liek, ktorý môže u niektorých osôb vyvolať vedľajšie účinky.

Je FlexiMed dostupný v lekárni?

Bohužiaľ, produkt momentálne nie je dostupný nikde, iba na oficiálnom webe spoločnosti. Na stránke taktiež nájdete balenie na rok, v ktorom sa nachádza 540 tabliet.

Aká je cena dopravy?

Medzi najväčšie benefity tohto produktu určite patrí to, že ho môžete dostať úplne zadarmo! Zaplatíte iba dopravu, ktorej cena je 2€.

Fleximed - celkové zhrnutie

Klbová výživa FlexiMed je na našom trhu relatívne krátko, no za tú dobu získal pomerne množstvo pozitívnych recenzií a ohlasov. Produkt naozaj pomáha s problémami kĺbov, kostí a pohybového aparátu

Je veľmi vhodný pre fyzicky aktívnych ľudí, taktiež pre ľudí s boľavými kĺbmi, obéznych alebo starších. Tento vysokokvalitný výživový doplnok pochádza z Nórska a má čisto prírodné zloženie, v ktorom nájdete len tie najkvalitnejšie látky. Môžeme teda zhrnúť, že ak máte problémy s kĺbmi alebo hľadáte účinnú prevenciu, tak Fleximed by mohol byť ta správna voľba.

Použité zdroje

  • https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/vitamin-d-and-your-health-breaking-old-rules-raising-new-hopes
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3392795/
  • https://ods.od.nih.gov/factsheets/Magnesium-HealthProfessional/
Norbert Skoupa
Norbert Skoupa

Volám sa Norbert Skoupa a mojou najväčšou vášňou je písanie a hudba. Venujem sa copywritingu, hudobnej žurnalistike a občas aj prekladám. Mimo písania tvorím vlastnú hudbu, aktívne športujem a čítam knihy. Som zakladateľom knižného Instagramu a online magazínu Moderný Čitateľ, kde píšem o knihách a literárnom svete.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *