Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre 9 ročného chlapca
Darčeky pre deti
Darčeky pre rodinu
Darčeky podľa veku

TOP 11x najlepší darček pre 9 ročného chlapca! Zaručené tipy čím ho prekvapiť a potešiť

Deti radi dostávajú darčeky a je jedno či im je 5 alebo 11 rokov. Hračky sú pre menšie deti stále tým najlepším darčekom ale nezabúdajte, že im môžete darovať aj niečo praktické a užitočné. Správnym výberom darčeka môže mať dieťa veľkú radosť aj z inak praktického daru. Ak práve rozmýšľate čo také darovať 9 ročnému chlapcovi stačí ak budete článok čítať ďalej. Prezradíme vám čím urobíte chlapcom v tomto veku najväčšiu radosť ale aj to, čo sa im zíde. 

Chlapci, ktorí majú práve 9 rokov sa už radia k starším deťom, aspoň sa tak vidia oni. Chodia už predsa do školy a vedia čítať, písať aj počítať. Stále ale dávajú prednosť hračkám, ktoré ich udržia v detskom svete, kde je všetko možné. Napriek tomu chlapci rastú a s tým aj ich nároky na hračky. Okrem hračiek im ale môžete podarovať aj niečo praktické a užitočné, čo využijú v škole alebo ich podporiť v ich koníčkoch a záujmoch. Čo teda darovať chlapcovi vo veku 9 rokov? Toto sú tie najlepšie darčeky pre 9 ročného chlapca.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE 9 ROČNÉHO CHLAPCA

Lego - ideálny darček pre 9 ročného chlapca, ktorý ho určite poteší!

LEGO stavebnice predstavujú ideálny darček pre 9-ročného chlapca, keďže podporujú jeho kreativitu a rozvoj logického myslenia. Táto zábavná a edukatívna hračka ponúka nekonečné možnosti stavania a hrania, čím stimuluje predstavivosť a inžinierske schopnosti

Navyše, LEGO kolekcie sú dostupné v rôznych tematikách, ako sú vesmír, superhrdinovia alebo historické dobrodružstvá, čo znamená, že si každý chlapec môže nájsť ten pravý set, ktorý najviac zodpovedá jeho záujmom. S LEGO stavebnicou si chlapec môže vytvoriť svoj vlastný svet plný dobrodružstiev, kde sa môže stať hrdinom svojho príbehu.

Aký darček dať 9 ročnému chlapcovi? Detské obliečky Harry Potter

Detské bavlnené obliečky s potlačou Harry Potter sú perfektným darčekom pre malých chlapcov. Bavlna je príjemný prírodný materiál vhodná aj pre deti s alergiou alebo astmou. Obľúbená postava Harryho Pottera robí s týchto obliečok ten najlepší darček aký môže 9 ročný chlapec dostať.

Nie každý chlapec má rád filmovú sériu o najznámejšom mladom čarodejníckom učňovi na svete. Ak sa to týka aj chlapca, ktorého chcete obdarovať obzrite sa po detských obliečkach s iným chlapčenským motívom.

Čo darovať 9 ročnému chlapcovi? Tenisky

Výborným, užitočným a aj praktickým darčekom pre 9 ročného chlapca sú tenisky. Môže v nich behať vonku, ale môže ich nosiť aj ako papučky v škole alebo doma. Tieto tenisky sa výborne prispôsobia detskej nohe, sú mäkké, priedušné, ľahké a so suchým zipsom. Moderný a štýlový dizajn ulahodí každému chlapcovi.

Ak sa rozhodnete kúpiť tenisky ako darček pre 9 ročného chlapca mali by ste poznať veľkosť jeho nohy. Nič sa nestane ak kúpite aj o číslo väčšie. Problém by bol keby ste kúpili topánky o číslo menšie. Pre každý prípad sa informujte u predajcu o možnosti výmeny obuvi. 

Najlepší darček pre chlapca vo veku 9 rokov: Futbalová lopta

Ak stále rozmýšľate čo darujete 9 ročnému chlapcovi na Vianoce alebo k narodeninám môžete sa obzrieť po futbalovej lopte. Každý chlapec si rád zahrá futbal či už s kamarátmi alebo si ide zakopať s otcom. Potrebuje na to ale perfektnú futbalovú loptu a práve tú mu môžete darovať.

Praktický aj milý darček pre 9 ročného chlapca: Peračník Ninjago

Výborným a aj užitočným darčekom, ktorý 9 ročného chlapca určite poteší je nový peračník. Ak ide o peračník Ninjago od spoločnosti Lego bude oslávencova radosť oveľa väčšia. Týmto darčekom určite zaboduje aj u spolužiakov v škole. 

Peračník môžete darovať svojmu bratovi, ide o perfektný darček pod stromček alebo k narodeninám. Môže ho dostať ako dar od starých rodičov ale aj krstných rodičov.

Výborný dar pre 9 ročného chlapca: Nákladné auto na diaľkové ovládanie

Autíčka na diaľkové ovládanie sú klasikou medzi darčekmi pre menších chlapcov. Pokiaľ ale chcete chlapcovi pripraviť veľké prekvapenie darujte mu nákladné auto na diaľkové ovládanie. Model, ktorý vám ponúkame sa jednoducho ovláda pomocou ovládača. Na aute sa dajú otvoriť zadné dvere kde si môže chlapec ukryť menšie hračky. Navyše, sám bude rozhodovať aký náklad bude kamión na diaľkové ovládanie prenášať

Autíčka na diaľkové ovládanie sú veľmi obľúbené nie len medzi malými chlapcami ale aj dospelými. Pokojne sa môže stať, že sa s ním budete hrať aj vy. 

Dar pre 9 ročného chlapca: Kniha

Pravdou je, že chlapci radšej behajú po vonku alebo sa hrajú než čítajú knižky. Ak im ale kúpite knihu, ktorá ich zaujme určite jej dajú prednosť. Takouto knihou môže byť aj titul Malý Mikuláš 9: Malý Mikuláš a nový školský rok. Hlavným hrdinom tejto knižky je malý obyčajný chlapec, ktorý chodí do obyčajnej školy ale spolu s priateľmi zažíva neobyčajné a zábavné príhody. Tieto príbehy bavia už 3 generácie čitateľov a určite zaujmú aj 9 ročného chlapca.

Táto kniha je veľmi obľúbená ako u detí tak aj u dospelých. Chlapec sa môže stotožniť s hlavným hrdinom a prežívať každú jednu príhodu s ním. Keď sa do tejto knihy začíta, bude ťažké ho od nej odtrhnúť. Navyše, chlapec sa vďaka knihe môže zlepšiť v čítaní. Ideálny darček pre 9 ročných chlapcov.

Milý darček pre chlapca: Držiak na perá

Stále rozmýšľate čo kúpiť 9 ročnému chlapcovi? Čo poviete na držiak na perá v tvare futbalovej lopty. Chlapci v tomto veku radi hrajú futbal, alebo aspoň majú vo futbalovom svete svoj idol, ktorému by sa chceli podobať. Aj týmto spôsobom ho môžete v jeho záľube podporiť. 

Držiak na perá je praktický darček, s ktorým bude mať na stole, kde si píše domáce úlohy poriadok. Všetky perá a ceruzky budú mať svoje miesto a to poteší aj jeho rodičov.

Perfektný darček pre 9 ročného chlapca: Lampa s nočnou oblohou

Dostať 9 ročného chlapca do postele môže byť niekedy dosť ťažké. Niektorým sa nechce spať, niektorí sa zas boja tmy. Ak bude mať ale vo svojej izbe projektor nočnej oblohy bude sa do postele ponáhľať. Táto lampa vytvorí v izbe príjemnú atmosféru a ak sa nebude chlapcovi chcieť spať môže pozorovať nočnú oblohu plnú hviezd priamo z postele

Lampa sa otáča, a aj mení farby, takže hviezdy na stenách sa pohybujú a vyzerajú stále inak. S touto lampou vyčarujete z každej detskej izby kúzelné miesto, kde bude bez obáv zaspávať. Každý večer, keď bude zaspávať bude sa pozerať práve na váš darček. Lampa je ideálnym darom pre brata, synovca ale aj vnuka. 

Darujte svet kúziel: Magická čarodejnícka kniha

Aj keď Harry Potter už nie je žiadnou novinkou stále je obľúbenou postavou medzi deťmi a preto môže byť Magická čarodejnícka kniha výborným darčekom pre 9 ročného chlapca. Kniha zaujme hneď na prvý pohľad. Červenohnedý obal so zlatým písmom a červenou stuhou (záložkou) vyvolá v chlapcovi tú správnu kúzelnú atmosféru. Hneď ako ju dostane prenesie sa do sveta kúziel a čarov.

Nebojte sa, v tejto knihe nenájdete žiadne recepty na čarovné lektvary či kúzelné nápoje. V knihe sú prázdne stránky, do ktorých si môže chlapec zapisovať všetko čo považuje za dôležité a pokojne do nej môže písať aj nápady na čarovné nápoje.

Praktický darček pre 9 ročného chlapca: Autosedačka

Deti do výšky 150 cm by mali v aute sedieť v autosedačke (podsedáku) – zákon hovorí jasne. Aj keď sa autosedačka na prvý pohľad nezdá ako vhodný darček pre 9 ročného chlapca opak je pravdou. Zabezpečiť dieťaťu čo najvyššiu bezpečnosť je dôležité. Pri jej výbere sa okrem bezpečnosti zamerajte aj na farbu aby bolo jasne vidieť, že ide o sedačku pre chlapca. Určite sa vyhnite červeným a ružovým farbám a zamerajte sa na modré, hnedé alebo čierne autosedačky.

Tento darček určite chlapec využije a nemusíte sa obávať, že mu bude malý alebo sa mu nebude páčiť. Vždy keď pôjde autom s rodičmi na výlet alebo len do mesta autom bude sedieť práve v autosedačke od vás. Keďže ide o pomerne drahší darček môžete sa naň poskladať viacerí s rodiny. Určite sa neschyľujte ku kúpe lacnejšej varianty, ktorá nemusí byť tak bezpečná.

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *