Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre 11 ročného chlapca
Darčeky pre deti
Darčeky pre rodinu
Darčeky podľa veku

TOP 10x najlepší darček pre 11 ročného chlapca!

Máte v rodine chlapca, ktorý má 11 rokov a chcete mu urobiť radosť? Či už ide o vášho syna, synovca alebo vnuka môžete ho potešiť rôznymi darčekmi. Ak viete, čo sa mu páči, čo preferuje a čomu by sa potešil máte o problém menej. Pokiaľ ale má ísť o prekvapenie a veľmi sa v záujmoch chlapca nevyznáte môžete sa nechať inšpirovať našim článkom, kde sa zameriavame na najlepšie darčeky pre 11 ročného chlapca.

Vo veku 11 rokov je chlapec stále dieťaťom, ktoré sa poteší hlavne hračkám. Chlapci v tomto veku už ale začínajú mať rôzne záujmy a záľuby. Či už ide o šport, umenie alebo radi niečo majstrujú môžete ich vhodným darčekom podporiť aj v tomto smere. Výborným darčekom môže byť aj niečo praktické, čo potrebujú do školy. 

Dar, ktorý chcete darovať by mal spĺňať ohľadom farby isté podmienky, hlavne ak kupujete oblečenie alebo topánky. Pri výbere darčeka sa zamerajte na modrú alebo zelenú farbu. Určite sa vyhnite ružovej a červenej farbe (pokiaľ nejde o hasičské auto). Chlapci v tomto veku sú stále deti, ale už sa občas cítia ako dospeláci. Radosť im urobíte hračkou ale aj oblečením, ktoré už nosia veľké deti. 

Ak je darček drahší môžete ho dať chlapcovi pod stromček, ale môže to byť aj perfektný darček na narodeniny. Pokiaľ chcete malému oslávencovi kúpiť oblečenie alebo obuv pokojne sa na správnu veľkosť opýtajte jeho rodičov. Nie je nič horšie ako perfektná mikiny, ktorú chlapec nemôže nosiť, lebo mu je malá. 

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE 11 ROČNÉHO CHLAPCA

Perfektný darček pre 11 ročného chlapca: Detská lampička

Stále rozmýšľate aký darček pre 11 ročného chlapca je vhodný? Detská lampička napríklad v tvare zajačika je výborným darom pre každé dieťa. Chlapec môže pri nej zaspávať každý večer a vždy si pritom spomenie na osobu, ktorá mu ho darovala.

Pekná lampa v izbe môže mať priaznivý vplyv aj na spánok chlapca. Chlapec sa bude tešiť večer do postele, naučí sa zaspávať približne v rovnakom čase, čo sa priaznivo odrazí na kvalite spánku.

Užitočný dar, ktorý poteší: Detské obliečky

Praktickým a užitočným darčekom pre 11 ročného chlapca sú aj obliečky. Klasickými obliečkami ho ale nepotešíte. Preto vyberte detské obliečky s motívom autíčok. Tieto obliečky si rýchlo obľúbi každý chlapec a určite sa bude každý večer ponáhľať do postele.

Pri výbere chlapčenských detských obliečok sa zamerajte na obrázky, ktoré sa môžu oslávencovi páčiť. Ak obliečky s autíčkami už má môžete sa poobzerať po obliečkach so zvieratkami. Tento darček je vhodný pod stromček alebo ho môžete darovať chlapcovi aj na narodeniny

Užitočný dar pre 11 ročného chlapca: Školská taška

Nová školská aktovka sa zíde chlapcom vždy. Ešte ich pár rokov v škole čaká a ak hľadáte darček, ktorý by bol pekný, praktický a aj užitočný určite to bude práve školský batoh. Pri jeho výbere sa zamerajte na ergonomicky tvarovanú chrbtovú časť, vďaka ktorej sa bude ľahko nosiť. Tento batoh má aj polstrované ramenné popruhy a je vhodný  nie len ako školský batoh ale využije ho nosiť aj na výlety.

Výhodou školského batohu je fakt, že nepotrebujete poznať veľkosť. Stačí len vedieť aká je oslávencova obľúbená farba a vybrať batoh v tej farbe. Keďže je tento darček pomerne drahší môžete ho chlapcovi darovať ako darček na narodeniny alebo pod stromček.

Darček, ktorý určite poteší: Svietiace šnúrky do topánok

Malý, milý a zároveň perfektný darček pre 11 ročného chlapca môžu byť aj svietiace šnúrky do topánok. Akú farbu vyberiete záleží len od vás, vyhnite sa ale ružovej či červenej farbe. V opačnom prípade ich chlapec nosiť nebude. 

Svietiace šnúrky do topánok sú darčekom, ktorý môžete darovať kamarátovi alebo aj malým darčekom pre synovca. Nebojte sa, chlapec sa im určite poteší a nebude sa vedieť dočkať, kedy sa bude môcť s nimi pochváliť pred kamarátmi.

Praktický darček: Školský peračník

Nový peračník s motívom futbalu je perfektným darčekom pre všetkých chlapcov. Každý chlapec hrá rád futbal a má istotne aj svoje veľké idoly. Týmto malým darčekom ho môžete v jeho záľube podporiť a keďže do školy si futbalovú loptu nemôže zobrať môže mať futbal aspoň na peračníku.

Ak má chlapec rád iný šport, alebo má iné záujmy (zvieratá, vesmír,…) poobzerajte sa po peračníku, ktorý bude tematicky ladení so záujmami chlapca.

Čo darovať 11 ročnému chlapcovi? Spoločenskú hru Harry Potter

Kto by už nepoznal príbeh mladého kúzelníka Harryho Pottera a určite o ňom počul aj malý oslávenec. Všetko čo sa týka Harryho Pottera tak bude perfektným darom pre 11 ročných chlapcov. Spoločenská hra Harry Potter – Chyťte zlatú strelu je výborná kartová hra, ktorú si spolu s chlapcom zahrá celá rodina alebo priatelia.

Štýlový dar pre 11 ročného chlapca: Mikina Disney

Mikina je pekným kúskom oblečenia, ktorý využije každý. Je ideálnym darom pre manžela, partnera, a samozrejme aj pre malého 11 ročného chlapca. Zeleno béžová mikina s disney postavičkami poteší každého chlapca.  

Je dobré ak viete akú veľkosť oblečenia chlapec nosí. Mikina má voľný strih, takže ak aj kúpite o číslo väčšiu nič sa nestane, chlapec ju môže nosiť dlhšie ako len jednu sezónu. Problém ale môže nastať ak kúpite o číslo menšiu. Pre tieto prípady sa informujte v predajni na možnosť výmeny tovaru.

Praktický darček pre 11 ročných chlapcov: Nepremokavý kabát

Praktickým a užitočným darčekom pre 11 ročných chlapcov môže bt aj nepremokavý kabát. Vďaka nemu zostanú v suchu aj pri premenlivom jarnom alebo jesennom období. Kabát s kapucňou má jednoduché zapínanie na zips. 

Tento darček malý oslávenec určite využije. Môže ho nosiť do školy, na výlety ale aj von, keď sa bude hrať s kamarátmi. Aj v tomto prípade je dobré ak poznáte chlapcovu veľkosť. 

Aký darček dať 11 ročnému chlapcovi? Topánky Starwars

Topánky ako dar môžu znieť dosť nudne, ak sa ale obzriete po topánkach Starwars bude to ten najlepší darček pre chlapca, ktorý sa nimi rád pochváli pred kamarátmi. Sivé topánky s potlačou sú vhodne na každodenné nosenie a obsahujú aj ortopedickú vložku, ktorá podporuje správny vývoj nohy dieťaťa. 

Chlapec si tieto topánky zamiluje, nie len vďaka ich vzhľadu ale aj vďaka zapínaniu na suchý zips. Nemusí sa trápiť so zaväzovaním mašličiek, jednoducho si ich len rýchlo obuje a môže ísť von s kamarátmi.

Ideálny darček pre malých prírodovedcov: Hmyzí hotel

11 roční chlapci už radi skúmajú svet. Na rozdiel od dievčat sa neboja hmyzu, pavúkov ani dážďoviek. Pomôžte im lepšie porozumieť prírode okolo a darujte im hmyzí hotel. Tento „hotel“ hmyz využíva ako útočisko, miesto na odpočinok alebo na prezimovanie. Chlapec môže jednoduchým pozorovaním zistiť, aký hmyz sa v ich záhrade a okolí nachádza, ako vyzerá a aj ako prezimuje alebo sa zahniezďuje.

Hmyzí hotel je vhodný ako darček pre chlapcov, ktorí bývajú v rodinnom dome so záhradou a môžu tento hotel umiestniť do pokojného kúta záhrady. Môžete ho ale pokojne darovať aj chlapcovi, ktorý býva v paneláku. Cestou do a zo školy môže sledovať ako sa do jeho „hotela“ prisťahuje každý deň nový hmyzí podnájomník.

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *