Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre 12 ročné dievča
Darčeky pre deti
Darčeky pre rodinu
Darčeky podľa veku

12 najlepších darčekov pre 12 ročné dievča, nad ktorými len nemávne rukou!

Vybrať vhodný darček pre 12 ročné dievča a vykúzliť jej tak úsmev na tvári nemusí byť ťažké. Dievčatá v tomto veku majú rôzne záujmy a záľuby, ak viete o čo sa oslávenkyňa zaujíma výber je jednoduchší. Problém ale môže nastať ak vami vybraný darček jej už daroval niekto iný alebo ho nepotrebuje. 

12 ročné dievčatá sú stále deťmi a tento fakt by ste mali pri výbere darčeka brať do úvahy. Aj keď sa už cítia ako veľké stále je v nich kus dieťaťa. Dievčence v tomto veku sa už začínajú zaujímať o oblečenie a účesy ale stále u nich môžete zabodovať vhodnou hračkou. Čo teda kúpiť 12 ročnému dievčaťu? Ak vás práve nič nenapadá a hľadáte inšpiráciu čítajte ďalej. Pripravili sme pre vás zoznam vhodných darčekov pre malé slečny.

Pri výbere darčeka nezabúdajte, že ide o dar pre dievča, preto by bolo dobré ak sa na to zameriate pri výbere farby a motívu darčeka. Vzory kvetín, mačiatok a psíkov sú ideálne. Farba daru môže byť červená alebo ružová ale pokojne sa obzrite aj po iných farbách. Typicky chlapčenskou farbou je modrá, ale ak je to obľúbená farba oslávenkyne môže mať dar aj túto farbu.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE 12 ROČNÉ DIEVČA

Šperky pre mladé parádnice: Náramok z chirurgickej ocele

Pre malé parádnice je ideálnym darčekom šperk. Jednoduchý náramok z chirurgickej ocele v peknej krabičke môže byť perfektným darčekom pod stromček alebo na narodeniny. Pri výbere vhodného šperku sa pozerajte po produktoch, ktoré nie sú z drahých kovov. Šperky z chirurgickej ocele sú pre 12 ročné dievčatá výborným darom. Veľa nestoja a ak ho náhodou stratia nebude to veľká škoda.

Ak sa rozhodnete kúpiť dievčaťu k sviatku šperk zamerajte sa skôr na také, ktoré bude dievča určite nosiť. Kúpiť jej náušnice ak nemá prepichnuté uší by asi nebolo vhodné. Zamerajte sa preto na iné typy šperkov ako náramok alebo jednoduchá retiazka.

Ideálny darček pre mladé kreatívne duše: Sada kozmetických štetcov

Pre 12-ročné dievča, ktoré sa začína zaujímať o svet kozmetiky a líčenia, je sada kozmetických štetcov Everyday Essential perfektným darčekom. Táto komplexná sada obsahuje všetko potrebné pre dokonalý vzhľad make-upu, vrátane štetca na lícenku, púder, make-up a očné tiene, ako aj hubku na make-up. S týmito nástrojmi môže každé mladé dievča experimentovať a zdokonaliť svoje líčenie, či už ide o denný alebo večerný look.

Štetce sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jemné a presné nanášanie líčidiel. Ich praktické a elegantné prevedenie robí z tejto sady nielen užitočný, ale aj atraktívny doplnok. Sada je ideálna pre dievčatá, ktoré chcú objavovať svoj štýl a učiť sa nové techniky líčenia.

Užitočný darček pre 12 ročné dievča: Detské obliečky

Ak si myslíte, že obliečky s detský motívom sú len pre malé deti mýlite sa. Detské obliečky sú vynikajúcim darčekom aj pre 12 ročné dievčatá, ktoré sa stále cítia ako malé princezné. Pri výbere vhodných posteľných obliečok sa môžete orientovať podľa toho, čo sa malej oslávenkyni páči. Motívov je naozaj neúrekom.

Ak si nie ste istý aké obliečky vybrať vyberte niečo roztomilé. Ak darujete obliečky s obrázkom psíka a/alebo mačičky určite pôjde o najlepší darček. Navyše, dievčatko sa bude každý večer tešiť do postele a vždy si spomenie kto jej obliečky daroval.

Ideálny darček pre 12 ročné dievča: Šaty

12 ročné dievčatá si už potrpia na oblečenie a každý nový kúsok s radosťou vo svojom šatníku uvítajú. Elegantné ružové šaty s dlhým rukávom sú vhodné na nosenie aj v chladnejších mesiacoch roka, preto ich môžete pokojne darovať aj pod stromček. 

Ak chcete darovať dievčaťu šaty mali by ste poznať jej veľkosť. Deti rýchlo rastú a ak ste ju nejaký čas nevideli môže sa stať, že veľkosť netrafíte. Z tohto dôvodu bude najlepšie ak sa pri kúpe šiat spýtate predavača na možnosť výmeny sa inú veľkosť.

Čo darovať 12 ročnému dievčaťu? Kožené tenisky

Teniskám sa dievčatá vždy potešia. Ak vsadíte na kvalitné kožené tenisky s veselým vzorom budú tým najlepším darčekom aký dostanú. Elegantné, nadčasové a nápadité tenisky si mála oslávenkyňa určite obľúbi. 

Tento dar môžete dať dievčaťu na začiatku školského roka alebo aj ako dar pod stromček. Keďže deti v tomto veku ešte stále rastú počítajte s tým a ak nekupujete topánky v čase, kedy sa budú nosiť je lepšie kúpiť o číslo väčšie. Prípadne sa opýtajte rodičov akú veľkosť dievča potrebuje.

Čo na narodeniny pre 12 ročnú? Diamantová mozaika Barbie

Film Barbie ovládol tento rok svet, nechajte sa ním inšpirovať a kúpte pre 12 ročné dievča diamantovú mozaiku s touto tematikou. Tento darček si bude musieť oslávenkyňa poskladať, ale všetko čo na to bude potrebovať nájde v balení. Keďže je už dievčatko staršie nemusíte sa obávať, že drobné dieliky mozaiky stratí alebo prehltne.

Ukladanie jedného diamantu vedľa druhého si vyžaduje trpezlivosť a sústredenie ale výsledok určite stojí za to. Výsledný obrázok si môže vystaviť kdekoľvek v izbe.  V ponuke nájdete aj iné motívy.

Make-up: Perfektný darček pre 12-ročné dievča

Makeup Trading Schmink Set Alu Case je ideálnym darčekom pre každé 12-ročné dievča, ktoré sa začína zaujímať o dekoratívnu kozmetiku. Tento kozmetický kufrík obsahuje všetko, čo mladé dievča potrebuje na experimentovanie s líčením a objavovanie svojho štýlu. S 46 kusmi líčidiel, vrátane očných tieňov, tváreniek, rúžov, lakov na nechty a kontúrovacích ceruziek, ponúka tento set nekonečné možnosti pre kreatívne líčenie.

Kufrík je navrhnutý tak, aby bol praktický a ľahko prenosný, čo umožňuje dievčatám vziať si svoje líčidlá kamkoľvek idú. Jeho elegantný strieborný dizajn a kompaktné rozmery robia z neho nielen užitočný, ale aj atraktívny doplnok. Tento set je skvelým spôsobom, ako povzbudiť kreativitu a sebavedomie mladých dievčat, a zároveň im poskytnúť zábavu a možnosť vyjadriť svoju osobnosť.

Makeup Trading Schmink Set Alu Case je teda nielen praktickým, ale aj vzrušujúcim darčekom, ktorý zaručene poteší každé mladé dievča, ktoré sa chce naučiť viac o svete kozmetiky a líčenia.

Podporte kreativitu oslávenkyne: Sada na výrobu náramkov

Podporte fantáziu a kreativitu malej oslávenkyne a nechajte ju urobiť si náramok podľa vlastných predstáv. Sada na výrobu náramkov obsahuje všetko čo na ich výrobu treba. S týmto perfektným darčekom sa určite pochváli aj pred kamarátkami a môžu si zhotovovať náramky spolu.

Pri troche fantázie je možné s touto sadou vytvoriť aj vianočné ozdoby, prívesky na kľúče alebo prstienky. Ide o výborný darček, ktorý môžete darovať svojej sestre alebo veľmi dobrej kamarátke.

Milý a praktický darček: Pokladnička

12 ročné deti už bežne dostávajú vreckové. Nová pokladnička tak môže byť skvelým darčekom pre 12 ročné dievča. Pokladnička neslúži len na odkladanie vreckového, ktoré dostane ale aj naučí dievčatko šetriť peniaze. Sama bude rozhodovať koľko si odloží a koľko minie.

Ak chcete dať pokladničku ako darček sestre alebo dcére pokojne jej môžete na začiatok do nej aj pár drobných vložiť. Budete ju takto motivovať k šetreniu. Klasická pokladnička má tvar prasiatka, ale nemusíte sa obmedzovať len na tento tvar. Ak má dievča rado psíkov alebo mačiatka môžete jej kúpiť pokladničku s touto podobou.

Čo na Vianoce pre 12 ročné dievča: Školskú tašku

Pokiaľ rozmýšľate čo dať na Vianoce 12 ročnému dievčati môžete sa poobzerať po niečom praktickom, elegantnom a užitočnom zároveň, ako napríklad školská taška. Ak sa obzriete po naozaj kvalitnom kúsku môže ju dievčatko používať aj viac rokov. Ľahká, vystužená školská aktovka s nožičkami a nepremokavým dnom je perfektným darom pre 12 ročné dievčatá. 

Keďže ide o drahší darček môžete sa naň poskladať viac členov rodiny a darujete jej ho ako spoločný darček. Rovnako to môže byť aj vhodný dar pod stromček.

Chcete aby bol váš darček užitočný? Darujte desiatový box

Praktický, užitočný a aj pekný dar pre 12 ročné dievča je desiatový box, ktorý môže ukázať aj kamarátkam a spolužiakom v škole. Keďže ho kupujete pre dievča vyvarujte sa boxom s obrázkami autíčok a dinosaurov, ktoré sú vhodné ako dar pre chlapcov. Zamerajte sa na desiatové boxy ružovej, červenej alebo fialovej farby s dievčenským motívom.

Desiatový box je výborným darčekom ako na narodeniny tak aj na meniny či ako darček na začiatku školského roka. Pokojne ho môžete darovať svojej vnučke ale aj mladšej sestre.

Pre malé parádnice niečo na skrášlenie: Kozmetický set

Možno si hovoríte, že kozmetika pre mladé slečny nie je vhodná. Opak ale môže byť pravdou. Kozmetický set Minnie Mouse Backpack Set obsahuje lesk na pery a toaletnú vodu v cestovnom puzdre. Takže, ak chcete dať oslávenkyni perfektný darček, ktorý jej trochu pootvorí dvere do sveta dospelých darujte jej tento kozmetický set.

Tento darček je vhodný ako na narodeniny tak aj pod stromček. Pokojne ho môžete darovať svojej neteri alebo vnučke. 

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *