Domov » Zdravie a krása » Najlepšie tabletky na erekciu

Najlepšie tabletky na erekciu 2024! Naozaj fungujú? Recenzie a skúsenosti

Tieto najlepšie tabletky na potenciu odporúčame:

Víťaz testu

proerecta-klasik
5/5

Novinka na trhu

4.5/5

Overená kvalita

4.5/5

Väčšina mužov príde vo svojom živote do bodu, kedy majú problémy s erekciou. Páni, nebojte sa, je to prirodzený jav. Najjednoduchším riešením tohto problému je siahnuť po najlepších tabletkách na erekciu, najlepšie bez predpisu. Ale ktoré sú to?

Klasické lieky na erektilnú dysfunkciu musí predpísať jedine lekár – preto sú označované ako tabletky na erekciu na predpis, no na trhu nájdete mnoho voľne predajných tabletiek na sex, ktoré sú rýchlou a dostupnou voľbou. Je pravda, že mnohé z nich Vám skutočne dokážu pomôcť

Ak máte problémy s erekciou, určite to nechcete vešať nikomu na nos, preto je ideálnou voľbou siahnuť po prírodných tabletkách na erekciu, ktoré sú bez predpisu. Dokonca vám prídu v takom balení, že nikto z blízkych nebude mať ani tušenie čo je v zásielke. Aké sú najlepšie tabletky na potenciu dostupné na trhu? V tomto článku sa to dozviete. Tak isto sa dozviete ako dopadli tie najlepšie tabletky na erekciu v recenzii a aké máme s jednotlivými druhmi skúsenosti.

NAJLEPŠIE TABLETKY NA ERECKIU - OBSAH ČLÁNKU

Kľúčové informácie

icon Najlepšie tabletky na potenciu sú Proerecta Klasik, Amarex a Zerex.
icon Tabletky na erekciu sú dostupné bez predpisu a môžu pomôcť mužom s problémami s erekciou.
icon Mnohé z týchto produktov sú založené na prírodných zložkách a môžu byť rýchlym a dostupným riešením.
icon Niektoré z nich môžu tiež zlepšiť libido a predĺžiť pohlavný styk.
icon Erektilná dysfunkcia môže mať mnoho príčin, vrátane fyzických a psychologických faktorov.

Rebríček najlepších tabletiek na potenciu

Najlepšie tabletky na erekciu recenzie

Proerecta Klasik - zaslúžený víťaz

Proerecta klasik je výživový doplnok pre mužov, ktorých trápi erektilná dysfunkcia. Okrem toho môže podporiť mužské libido, taktiež aj nástup účinku prichádza do 60 minút.

Tento doplnok stravy obsahuje bylinné výťažky, ktoré pôsobia ako afrodiziakum, vďaka čomu budete mať kvalitnejší zážitok s vašou milovanou osobou. Taktiež stimuluje tvorbu testosterónu a pomáha Vám predlžiť výkon v posteli. 

Kotvičník zemný, známy aj ako Tribulus Terrestris, je najväčším zástupcom v Proerecte, až 300mg v jednej tablete. Prispieva k sexuálnej túžbe a udržiava hladinu testosterónu v norme. Preto Proerecta Klasik vyhrala prvé miesto v našom teste najlepších tabletiek na erekciu.

U mužov, ktorí užívali Proerectu, neboli objavené žiadne vedľajšie účinky, vďaka čomu sa nachádza na prvom mieste v našom rebríčku. Dávkovanie je veľmi jednoduché – stačí 1-2 tabletky zapiť dostatočným množstvom vody ideálne 60 minút pred pohlavným stykom.

Tento produkt sa však neodporúča pánom, ktorí majú problémy s kardiovaskulárnymi ochoreniami a s krvným tlakom. Cena za jedno balenie (12 tabliet) je 20€ – avšak ponúkajú množstvo zliav. Pozrite si kompletnú recenziu na Proerectu.

Proerecta Shot - najsilnejšia a najrýchlejšia voľba

Tekutý produkt s názvom Proerecta Shot patrí medzi najnovšie počiny od tejto značky. Nemusíte nič vymýšľať – zatrepete a vypijete 30 minút pre pohlavným stykom. 

Osobne tento nápoj považujem za rýchlu a efektívnu pomoc ak chcete zažiť kvalitný sex a nesklamať. Ako všetky tabletky na erekciu od Proerecta aj Proerecta Shot je čisto prírodný produkt, takže sa nemusíte obávať. 

Zerex - kvalitné zloženie

Zerex, taktiež ako Proerecta, dokáže zabezpečiť kvalitnú a pevnú erekciu, tiež pôsobí ako afrodiziakum. Pre pocítenie želaného účinku stačí len jedna tableta, pričom nástup príde do jednej hodiny.

Produkt je založený na prírodnom zložení a priaznivo vplýva na sexuálnu vitalitu a výkon. Ako bonus, je vhodný aj pre vegánov. Pozrite si ako všetky produkty na podporu erekcie od Zerexu dopadli v našej recenzii.

Značka Zerex ponúka 3 varianty produktov: Zerex Klasik na oslabenú erekciu, Zerex Extralong na pomoc s predčasnou ejakuláciou a Zerex Ultragold na dlhodobé užívanie pre podporu všetkých sexuálnych funkcií. 

Nezabúdajte, že sila účinkov bude u každého muža individuálna. To závisí od mnohých faktorov, ako napríklad vek, či zdravotný stav konkrétneho užívateľa. Avšak mnohé recenzia užívateľov dokazujú, že Zerex sa naozaj oplatí a zákazníci sú s nim naozaj spokojní. Za jedno klasické balenie zaplatíte 28,50 €.

Amarex

Výživový doplnok na podporu erekcie Amarex aktívne podporuje erekciu, má pozitívny vplyv na libido a predlžuje pohlavný styk

Produkt obsahuje čisto prírodné látky ako napríklad kotvičník zemný, L – Arginin alebo maca. Spokojní zákazníci okrem skvalitnenia erekcie referujú aj nárast energie, nie len v intímnom živote. 

Všetky tieto benefity sú však zaznamené pri dlhšom a pravidelnom užívaní Amarexu. Odporúča sa vziať 2-3 tablety na prázdny žalúdok, ideálne 30 až 60 minút pred pohlavným stykom. 

Výhoda tohto produktu je aj to, že pri jeho užívaní sa nemusíte báť žiadnych vedľajších účinkov. Cena klasického balenia s 30 tabletami je 36,50€. 

Primulus

Prírodný doplnok Primulus, ktorý podľa výrobcov podporuje sexuálny život, prirodzene zvyšuje hladinu testosterónu a podporuje libido

Okrem fyzických benefitov podporuje aj duševnú pohodu a to všetko bez vedľajších účinkov. V zložení nájdete aj extrakty rastlín, ktoré sa označujú ako prírodné afrodiziakum. Zo všetkého najdôležitejšie je pravidelné a dlhodobé užívanie, jedno balenie Vám teda vydrží celý mesiac. Produkt sa môže pýšiť naozaj výhodnou cenou, jedno balenie (60 tabliet) stojí 22,99€. Primulus sme taktiež už testovali.

Napriek všetkým benefitom, ktoré produkt ponúka, by sme ho neodporučili mužom po tridsiatke. Účinnosť týchto tabliet na erekciu je výborná, avšak viac ako na podporu sexuálneho života sa hodia skôr ako životabudič pre mužov. Ak potrebujete viac energie a vitality, Primulus je určite dobrou voľbou.

Proerecta Long

Medzi najlepšie tabletky na potenciu bezpodmienečne patrí Proerecta Long. Tento produkt pomáha mužom, ktorí majú problémy s erekciou a hladajú vhodné riešenie

Vďaka prírodnému zloženiu dokáže roztiahnuť cievy a zlepšiť prietok krvi do penisu. V zložení tabliet sa nachádzajú látky ako maca, L – Citrulín, horčík alebo extrakt hroznových jadierok. Produkt nie je vhodný na krátkodobé užívanie, je nutné brať dve kapsule denne po dobu aspoň dvoch mesiacov a želaný účinok sa dostaví. 

Odporúčanú dávku by ste určite nemali prekračovať. Proerecta Long jednoznačne pomáha riešiť problémy s erekciou. Tento produkt je naozaj kvalitný a mnohým mužom zlepšil ich sexuálny život. Ideálne doporučujeme tento prípravok na erekciu užívať chlapom starších než 35 rokov. Jedno balenie so 60 tabletami stojí 17,99€

Erexan

Erexan je rokmi overený prípravok na zlepšenie erekcie (naša recenzia tu), ktorý so sebou neprináša žiadne vedľajšie účinky. Zloženie je čisto prírodné a na získanie produktu nepotrebujete žiadny lekársky predpis. 

Jedna dávka predstavuje 1 až 2 tablety, avšak maximálne dve za deň, ideálne užívať dlhodobo. Najväčším benefitom Erexanu je teda pevnejšia erekcia, za čo môže kvalitné zloženie, ktoré zlepšuje priechodnosť drobných ciev

Oficiálne čísla od výrobcu hovoria, že predlženie pohlavného styku zaznamenal každý druhý muž. Cena Erexanu je jedna z najlepších na trhu, v jednom balení nájdete 15 tabliet, za ktoré zaplatíte 24,90€. Mnohí zákazníci taktiež vyzdvihujú rýchle doručenie

Vimax

Tabletky na potenciu Vimax Vám môžu pomôcť s problémami erekcie a zároveň ju podporiť. Značka sa opiera o osvedčenú kanadskú receptúru a v samotných tabletách sa nachádzajú čisto prírodné látky

Okrem zlepšenej erekcie a celkového zdravia, Vimax prispieva na zlepšenie prekrvenia a mikrocirkulácie, taktiež pozitívne vplýva na predlženie pohlavného styku

Ako sme už zvyknutí u tabletiek na podporu erekcie, aj tento produkt je založený na látke zvanej Tribulus Terrestris. Dávkovanie je veľmi jednoduché, stačí jedna tableta denne, polhodinku po jedle.

Na rozdiel od konkurencie, pri Vimaxe nie je potrebné plánovať dobu pohlavného styku dopredu. 30 tabliet Vás vyjde na 38€. Tento produkt patrí medzi najlepšie dostupné na trhu, avšak tabletky na podporu erekcie by nemali užívať muži so srdcovými problémami.

EJoy

Známy produkt od značky EJoy podporuje mužské libido, chuť na sex a predlžuje dobu pohlavného styku. Tieto tabletky na potenciu zaručujú pevnú erekciu vďaka svojmu čisto prírodnému zloženiu. 

Medzi hlavnú zložku patrí kotvičník zemný, známy aj ako tribulus terrestris. Muži, ktorí majú skúsenosti s užívaním EJoy-u, referujú predovšetkým zlepšený celkový sexuálny život a výkon v posteli

Ako väčšina dostupných tabletiek na erekciu, aj tento produkt je možné zakúpiť bez receptu. Jedno balenie, kde nájdete 20+4 tabliet, stojí 28€. Odporúčané dávkovanie hovorí, že maximálne môže užívateľ skonzumovať štyri tablety za deň. Ak to človek preženie, môžu sa uňho objaviť tráviace problémy. Avšak ak sa budete držať odporúčaného dávkovania, EJoy Vás určite nesklame.

Ako vybrať tabletky na erekciu?

Zaujíma Vás, ako vybrať najlepšie tabletky na erekciu, ktoré Vám hneď sadnú? V prvom rade je treba skúšať overené produkty. 

V našom rebríčku nájdete výber tých najlepších produktov na podporu potencie, takže kľudne môžete začať nimi. Medzi najkvalitnejšie patria Zerex, Proerecta Klasik alebo ich druhý variant Long. Každú jednu značku získate bez lekárskeho predpisu, pričom aj doručenie je diskrétne, takže sa o Vašom nákupe nemusí vôbec nikto dozvedieť. 

Tabletky-na-erekciu

Problémy s erekciou môžu mať mnoho príčin

Sexuálne vzrušenie vyvoláva u mužov erekciu, vďaka čomu môžu hormóny, svaly, krvné cievy a nervy. Keď sa krv dostane do penisu, krvné cievy v ňom sa uzavrú, aby sa erekcia udržala. 

Po vzrušení sa cievy opäť otvoria a umožnia krvi odísť. Avšak mnoho mužov príde do bodu, kedy majú ťažkosti alebo problémy s dosiahnutím erekcie. Vtedy ju nemôžu dosiahnuť alebo udržať, taktiež nie je dostatočne pevná na to, aby mohli mať pohlavný styk. 

Príčiny erektilnej dysfunkcie (ED) môžu byť fyzické, psychologické alebo kombinácia oboch.

Fyzické príčiny

Fyzické príčiny sú bežnejšie u starších mužov kvôli poruchám, ktoré vplývajú na nervy a cievy zodpovedné za vyvolanie erekcie.

Medzi fyzické príčiny patria: ochorenia srdca, vysoký krvný tlak/cholesterol, cukrovka, obezita, alkoholizmus.

Psychologické príčiny

Emocionálne problémy môžu taktiež vyvolať zdravotné ťažkosti. Medzi ne patria napríklad: depresia, problémy so vzťahom, starosti o samotnú erekciu, dlhotrvajúce ekonomické, sociálne alebo profesionálne problémy.

tabletky na erekciu v ruke muža

Problémy s erekciou majú aj mladý muži

Žiaľ, erektilná dysfunkcia (ED) sa môže objaviť aj u mladých mužov vo veku od 20 do 30 rokov. Časopis The Journal of Sexual Medicine v roku 2013 zverejnil správu o tom, že až 26% mužov vo veku od 17 do 40 rokov má ťažkosti s erekciou.

Tieto problémy často súvisia s ich životným štýlom a duševným zdravím, pretože mladší muži užívajú viac tabaku, alkoholu a drog.

Čo vyžaduje kvalitná erekcia?

Kvalitná erekcia vyžaduje niekoľko faktorov, aby sa mohla vyvinúť a udržať. Medzi hlavné faktory patria:

  1. Zdravie ciev: Zdravie ciev je kľúčové pre kvalitnú erekciu, pretože erekcia vyžaduje prísun krvi do penisu. Ak sú cievy poškodené alebo upchaté, môže dôjsť k problémom s erekciou.

  2. Zdravie nervov: Zdravie nervov je tiež dôležité pre kvalitnú erekciu, pretože nervy sú zodpovedné za prenos signálov medzi mozgom a penisom. Ak sú nervy poškodené, môže dôjsť k problémom s erekciou.

  3. Hormonálna rovnováha: Hormonálna rovnováha je dôležitá pre kvalitnú erekciu, pretože hormóny ako testosterón sú nevyhnutné pre normálnu funkciu erekcie. Ak sú hormonálne hladiny nízke, môže dôjsť k problémom s erekciou.

  4. Psychický stav: Psychický stav môže tiež ovplyvniť kvalitu erekcie, pretože stres, úzkosť a depresia môžu ovplyvniť sexuálne funkcie.

  5. Zdravý životný štýl: Zdravý životný štýl, ako je zdravá strava, cvičenie a dostatočný spánok, môže tiež prispieť k kvalitnej erekcii.

  6. Prípadné medicínske problémy: niektoré medicínske stavy ako cukrovka, vysoký krvný tlak, obezita, fajčenie, zneužívanie drog, môžu vyvolať problémy s erekciou.

Nie vždy je potrebná návšteva lekára

Pri každom zdravotnom probléme sa vždy odporúča navštíviť odborníka, avšak keď sa jedná o problémy s erekciou, nie každému je príjemné hovoriť o svojich ťažkostiach. 

Poruchy erekcie sa dajú riešiť aj inak ako liekmi na predpis. V našom hodnotení ste našli produkty, ktoré sú voľne dostupné a nežiadajú si predpis. Všetky tieto produkty sú doplnkami stravy na podporu erekcie.

Ich kúpa si síce nevyžaduje návštevu lekára, avšak vždy je dobré si to aspoň premyslieť a byť si istý, či je naozaj všetko v poriadku

tabletka na erekciu má muž v ruke a žena je za ním

Doplnky na podporu erekcie - cesta k skvelému sexu

Produkty, ktoré sme pre vás zmapovali, sú pomôckami pre lepší sex a ich spoločným účinkom je zlepšenie erekcie. Ich zloženie, ktoré často obsahuje kotvičník, podporuje mužský organizmus tak, že sa erekcia dostaví v požadovanej chvíli. 

Tieto doplnky však ponúkajú aj viac než len riešenie problémov s erekciou, ako napríklad zvýšenie mužského libida a predĺženie výkonu s intenzívnejšou ejakuláciou, čím sa zlepší kvalita pohlavného styku a zážitok pre muža aj partnerku. Okrem toho môžu mať niektoré z týchto produktov pozitívne účinky aj na zdravie mužov, vrátane činnosti prostaty.

Ako predchádzať problémom s erekciou?

V prvom rade je treba zmeniť celkový spôsob života. To znamená pravidelné cvičenie a pohyb spojený s kvalitnou a výživnou stravou

Problémy s erekciou úzko súvisia s nedostatkom prietoku krvi a spôsob, ako ho zlepšiť, je celkom jednoduchý. Stačí vykonávať aeróbne cvičenia, to znamená beh, bicykel alebo plávanie

Taktiež je dôležité nekonzumovať príliš veľa cukru a jesť mastné jedlá. Pacienti, ktorí trpia cukrovkou alebo srdcovými chorobami, môžu taktiež mať problémy s erekciou. Pri liečbe duševného zdravia sa v každom prípade obráťte na odborníka. Ak trpíte chronickým ochorením, spýtajte sa svojho lekára, aký postup je pre Vás najvhodnejší.

Základ je prírodné zloženie

Lieky na potenciu obsahujú často chemické látky, ktoré môžu mať negatívne vedľajšie účinky a zároveň zbytočne zaťažujú telo.

Doplnky stravy na podporu erekciu s prírodným zložením, ako je napríklad kotvičník, sú výnimočné tým, že podporujú erekciu a zároveň sú spojené s minimom vedľajších účinkov a kontraindikácií. Tieto doplnky sú vhodné pre zdravých mužov trpiacich občasnými poruchami erekcie a nemusia byť užívané pod dohľadom lekára ani na predpis.

Vyberte si doplnok, ktorý vám bude vyhovovať

Ako môžete vidieť v našom teste tabletiek na erekciu, je výber možností veľký. Medzi najznámejšie produkty patria Vimax, Erexan, Proerecta, eJoy a Zerex. Všetky sú dostupné bez lekárskeho predpisu, takže sa nemusíte báť, že by sa o vašom probléme dozvedel niekto iný, ako je lekár alebo partnerka. Diskrétne balenie a doručenie tiež zabezpečuje, že o vašej záležitosti sa nikto z vašej okolia nedozvie.

Často kladené otázky

Čo sú voľnopredajné lieky na erekciu?

Voľnopredajné sú len doplnky stravy na podporu erekcie. Tie majú čisto prírodné zloženie a fungujú skôr na menej vážne problémy s penisom. Lieky sú prípravky s účinnou látkou a hlavne klinicky overené (napr. Viagra).

Ako vznikajú problémy s erekciou?

Na erekciu vplýva mnoho faktorov: nervové, psychologické a endokrinné. Ak jeden z nich zlyhá, môžu sa objaviť ťažkosti s erekciou.

Ako fungujú prípravky na erekciu?

Všetky prípravky, ktoré sme v tomto článku spomenuli, fungujú na čisto prírodnej báze. Tieto prírodné látky pozitívne vplývajú na nervovú sústavu a podporujú prekrvenie.

Použité zdroje

  • https://www.health.harvard.edu/mens-health/which-drug-for-erectile-dysfunction
  • https://www.healthline.com/health/erectile-dysfunction/ed-pills
  • https://www.urologyhealth.org/urology-a-z/e/erectile-dysfunction-(ed)
Norbert Skoupa
Norbert Skoupa

Volám sa Norbert Skoupa a mojou najväčšou vášňou je písanie a hudba. Venujem sa copywritingu, hudobnej žurnalistike a občas aj prekladám. Mimo písania tvorím vlastnú hudbu, aktívne športujem a čítam knihy. Som zakladateľom knižného Instagramu a online magazínu Moderný Čitateľ, kde píšem o knihách a literárnom svete.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *