Domov » Najlepšie tipy na darček » Najlepšie darčeky pre 9 ročné dievča
Darčeky pre deti
Darčeky pre rodinu
Darčeky podľa veku

Najlepšie darčeky pre 9 ročné dievča pre rok 2024! Čo vybrať pre malú slečnu?

Márne si lámete hlavu nad darčekom pre 9 ročné dievčatko? Tieto malé slečny sú už školáčky a nejde tak o malé deti, ktoré sa uspokoja s akoukoľvek hračkou. Pritom ale stále ide o deti, ktoré sa vhodnej hračke potešia. Čo teda kúpiť dievčatku, ktoré má 9 rokov?

Čo darovať 9 ročnému dievčatku

Ako sme už vyššie spomínali, 9 ročné dievčatá sú stále deti ale cítia sa už ako veľké školáčky. Hračky, ktoré mali radi pred dvoma-troma rokmi už nie sú pre ne a dávajú prednosť iným hračkám. V tomto veku sa začínaj deti zaujímať aj o iné veci ako hračky. Oblečenie alebo nové sponky do vlasov sú tiež výborným prekvapením, ktorým môžete urobiť veľkú radosť. 

Stále hľadáte vhodný dar? Pripravili sme pre vás pár nápadov, ktoré vás môžu pri hľadaní toho najlepšieho darčeka inšpirovať. Či už hľadáte darček pre sestru, dcéru, alebo rozmýšľate čo dať 9 ročnému dievčatku pod stromček inšpirujte sa našim článkom.

NAJLEPŠIE DARČEKY PRE 9 ROČNÉ DIEVČA

Darček pre 9 ročné parádnice: Šaty

Ak hľadáte darček, ktorému by sa 9 ročné dievča potešilo kúpte mu šaty. Moderné a štýlové šaty z detskej kolekcie Guess s dlhým rukávom môže nosiť ako v zime tak aj na jeseň, jar alebo v chladnejších dňoch v lete. Pokojne ich môžete darovať dievčatku pod stromček, ale pri nástupe do školy na jeseň. Môže sa tak hneď pochváliť s novými šatami pred kamarátkami.

Pokiaľ chcete darovať 9 ročnému dievčatku šaty mali by ste poznať jej veľkosť oblečenia. Ak ste s dievčatkom pomerne často istotne to nebude pre vás problém. Dobré ale je ak sa pre istotu informujete u predajcu o možnosti výmeny.

Obrovský Plyšový Spoločník pre 9-ročné Dievčatá: Medveď Luďa

Rappa Veľký plyšový medveď, je ideálnym darčekom pre každé 9-ročné dievča, ktoré túži po veľkom plyšovom priateľovi. Tento obrovský medveď s láskavými očami a mäkkým hebučkým plyšom ponúka nekonečné objatia a stáva sa verným spoločníkom v každej detskej izbe.

Súčasťou medveďa je papierová visačka v tvare srdiečka, na ktorú môžete napísať osobné venovanie, čím sa tento darček stane ešte osobnejším a výnimočnejším. Či už ide o narodeniny, Vianoce alebo akúkoľvek inú špeciálnu príležitosť, macko je pripravený rozžiariť oči každej malej princeznej.

Perfektný darček pre 9 ročné dievčatá: Kolieskové korčule Zealton CONTOUR 2v1

Kolieskovými korčuľami môžete urobiť veľkú radosť všetkým deťom, starším aj mladším, sú perfektným darčekom pre chlapcov a samozrejme aj pre 9 ročné dievčatká. Výhodou tohto darčeka je aj fakt, že dievča bude tráviť viac času vonku pohybom, ktorý je pre deti dôležitý. Korčule, ktoré vám tu ponúkame Zealton COUNTON 2v1 sa dajú rýchlo a jednoducho zmeniť aj na ľadové korčule. Dievčatko sa tak môže korčulovať počas celého roka.

Pri kúpe kolieskových korčúľ by ste mali poznať veľkosť, ktorú dievča potrebuje. Kolieskové korčule 2v1 sú vhodným darčekom pod stromček ale môžete ich darovať aj ako dar k narodeninám.

Čo darovať na narodeniny 9 ročnému dievčatku? Knihu

9 ročné dievčatá už vedia čítať a stále si radi prečítajú aj nejakú rozprávku. Kniha 365 rozprávok z celého sveta je pre ne ideálnym darčekom. V tejto knihe nájdu na každý deň v roku novú rozprávku. V tejto knižke je z každého niečo. Nájdete tu rozprávky, bájky, príbehy z celého sveta. 

Knižka je výborným darčekom pre všetky deti, ktoré už vedia čítať. Čítaním zaujímavých príbehov sa môžu zlepšiť v čítaní a miesto počítačov a sociálnych sietí dajú prednosť príbehom v knihách.

Kreatívna Výroba Náramkov pre 9-ročné Dievčatá: Make It Real

Sada na výrobu náramkov od Make It Real je dokonalým darčekom pre každé 9-ročné dievča, ktoré miluje módu a kreatívne činnosti. Táto súprava obsahuje 317 kusov, vrátane farebných komponentov v dvoch veľkostiach, ktoré možno ľahko konfigurovať a kombinovať, aby vznikli jedinečné a štýlové náramky.

Vďaka tejto sade môže každá mladá dáma rozvíjať svoju fantáziu a motoriku, zatiaľ čo vytvára náramky pre seba, svoje priateľky alebo ako darčeky pre rodinu. Farebné komponenty ponúkajú nekonečné možnosti kombinácií, čo umožňuje dievčatám vyjadriť svoj osobný štýl a kreativitu.

Darček pre 9 ročnú parádnicu: Kvetinové balerínky

Detská noha stále rastie a vyvíja sa, preto je dobrá obuv dôležitá. Balerínky sú vhodnou obuvou ako pre dospelé ženy tak aj pre deti. Ak navyše majú aj kvetinový vzor pôjde o tie najobľúbenejšie topánky. Kvetinové balerínky môže dievčatko nosiť v lete vonku, ale aj v zime ako prezuvky doma alebo v škole. Takže sa nemusíte trápiť, že z nich vyrastie, kým si ich bude môcť zobrať von.

Ak chcete darovať topánky mali by ste poznať veľkosť obuvi malej oslávenkyne. Pokojne sa na ňu opýtajte rodičov. Pre každý prípad sa informujte v obchode o možnosti výmeny balerínok za inú veľkosť. 

Výborný darček pre dievčatá vo veku 9 rokov: Lampa do detskej izby

Lampa v podobe Mesiaca je perfektným darčekom pre menšie deti. Pri zaspávaní nebudú mať v izbe tmu a do postieľok sa budú ponáhľať hneď ako sa zotmie. Lampa Mesiac obsahuje svetelný senzor, takže sa rozsvieti len v tme. Nemusíte sa obávať. Lampa nebude svietiť celú noc a pomocou diaľkového ovládania ju môže dievčatko kedykoľvek vypnúť alebo zapnúť.

Praktický darček pre 9 ročné dievča: Fľaša na vodu

Fľaša na vodu do školy je perfektným praktickým a aj milým darčekom, ktorý vás nebude stáť veľa peňazí. Pitný režim je dôležitý a aj týmto spôsobom môžete prispieť k tomu, aby dievča malo dostatočný príjem tekutín. LEGO fľaša je u detí veľmi obľúbená a preto pôjde o darček, ktorý malú oslávenkyňu poteší, obzvlášť ak bude v peknej dievčenskej fialovej farbe.

Fľaša na vodu neobsahuje nebezpečné ftaláty, takže ju môžete bez obáv používať aj opakovane. Náustok je prekrytý viečkom, takže sa tak ľahko nezašpiní. Fľašku na vodu môže nosiť nie len do školy ale aj na rodinné výlety.

Darček pre 9 ročné dievča: Veľký set náramkov

9 ročné dievčatá sa už radi parádia, preto im môžete pokojne kúpiť veľký set na výrobu náramkov. V balení nájdu všetko čo na výrobu náramku potrebujú. A keďže ide o veľké balenie, môžu náramky vyrábať aj s kamarátkami. Každá z nich si urobí náramok podľa vlastných predstáv. Alebo si malá oslávenkyňa môže vyrobiť na každý deň iný náramok. 

Tento darček podporí kreativitu a fantáziu dievčatka, zlepší si aj jemnú motoriku prstov a hlavne, strávi pri tom množstvo veselých a zábavných chvíľ. Vždy keď si bude chcieť urobiť nový náramok spomenie si na osobu, ktorá jej tento perfektný darček darovala.

Užitočný darček pre 9 ročné dievčatko:Autosedačka

Autosedačka môže byť výborným darčekom pre 9 ročné dievčatko, hlavne ak vám záleží na jej bezpečnosti. Aj keď tento dar samotná oslávenkyňa asi veľmi neocení pochopí to časom. Týmto darčekom potešíte hlavne rodičov, ktorí sa nebudú musieť trápiť tým akú autosedačku kúpiť dcére. 

Skôr ako sa pre autosedačku ako darček rozhodnete mali by ste to prebrať s rodičmi. Ak sa rozhodli kúpiť novú autosedačku aj oni dve budú zbytočné. Taktiež sa môžete dozvedieť, či dievča nechce miesto autosedačky už radšej sedieť v podsedáku. V tom prípade sa obzrite miesto po autosedačke po vhodnom podsedáku. 

Výborný dar pre 9 ročné dievčatko: Pokladnička Mačička

Detská pokladnička je výborným darom pre deti a samozrejme aj pre 9 ročné dievčatá. Môžete im ju darovať ako na narodeniny tak aj na meniny ale ide aj o vhodný darček pod stromček. Deti vo veku 9 rokov už dostávajú vreckové. Týmto darčekom sa môžu naučiť odkladať si a šetriť peniaze. Nebude míňať peniaze na zbytočnosti a naučí sa aj zodpovednosti a správnemu hospodáreniu s financiami.

Pokladnička Mačička má tvar mačky. Ak sa ale dievčatku páči iné zvieratko môžete mu kúpiť pokladničku, ktorá sa naň bude podobať. Šetrenie tak bude oveľa príjemnejšie.

Instantná Magia pre Mladé Fotografky: Fujifilm Instax Mini 12

Fujifilm Instax Mini 12 je ideálnym darčekom pre 9-ročné dievčatá, ktoré milujú zachytávať okamihy plné radosti a zábavy. Tento hravý instantný fotoaparát je navrhnutý tak, aby bol jednoduchý na používanie, čo umožňuje mladým fotografkám okamžite sa pochváliť svojimi fotografiami.

S režimom na fotografovanie zblízka a zabudovaným zrkadielkom je Instax Mini 12 skutočným odborníkom na autoportréty a detailné zábery. Automatická expozícia a optický hľadáčik zabezpečujú, že aj bez zložitého nastavovania fotoaparátu môžu dievčatá ľahko vytvoriť dokonalé snímky. Výsledné fotografie s rozmermi 62 x 46 mm sú vytlačené v priebehu neuveriteľných 5 sekúnd, čo pridáva k zážitku z fotografovania okamžitú gratifikáciu.

Magický Svet Kostýmov pre 9-ročné Dievčatá

Pre každú 9-ročnú princeznú, ktorá sníva o tom, že sa na jeden večer stane svojou obľúbenou postavou, ponúka HeliumKing široký výber dievčenských karnevalových kostýmov. Či už ide o maškarný ples, tematickú párty alebo len o hru doma, tieto kostýmy sú dokonalým spôsobom, ako rozvíjať fantáziu a kreativitu mladých dám.

Od superhrdiniek, cez Disney princezné až po postavy z obľúbených animovaných rozprávok ako Paw Patrol, Minnie Mouse alebo lienka Miraculous, HeliumKing ponúka kostýmy, ktoré zaručene zaujmú každú malú dámu. Nechýbajú ani kostýmy inšpirované zvieratami, ovocím alebo dokonca populárnymi filmovými postavami ako sú tie z filmu Frozen.

Tieto kostýmy sú nielen krásne a detailne prepracované, ale sú aj pohodlné na nosenie, čo je dôležité pre dlhé hodiny zábavy a hrania. Materiály sú vybrané s ohľadom na pohodlie a bezpečnosť detí, aby si mohli užívať každú chvíľu strávenú v kostýme bez obáv.

Praktický a perfektný dar pre 9 ročné dievčatko: Helma na bicykel

Ak má 9 ročné dievča bicykel nová helma na bicykel v bielo ružovo fialovej farbe ju určite poteší. Týmto darčekom nie len že potešíte malú oslávenkyňu ale sa postaráte aj o jej bezpečnosť. Obsahuje aj bezpečnostné LED svetlá, vďaka ktorým bude viditeľná aj v šere alebo v noci. Ako budú LED diódy svietiť si môže dievčatko samé nastaviť. Môžu svietiť stále, alebo blikať. Okrem toho obsahuje prilba aj ďalšie bezpečnostné prvky.

Novou cyklistickou prilbou sa dievčatko určite rado pochváli aj pred kamarátkami a vždy keď pôjde von na bicykel bude mať darček od vás. Tento darček je ideálnym darom od uja, tety alebo aj od starých rodičov.

Vybrať správny darček pre 9 ročné dievčatko nie je problém. Ak viete o čo sa zaujíma, čo sa jej páči a čo uprednostňuje určite sa jej darček od vás bude veľmi páčiť. Pokiaľ je darček finančne hodnotnejší môžete sa naň poskladať spolu s rodinou. Drobné darčeky môžete darovať malej oslávenkyni ako k sviatku tak aj pod stromček, ako darček za dobré vysvedčenie či k Medzinárodnému dňu detí.

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *