Domov » Zdravie a krása » Najlepšie BB krémy

Najlepšie BB krémy - recenzie a skúsenosti, ako vybrať?

Tieto najlepšie BB krémy odporúčame:

Víťaz testu

5/5

Overená kvalita

4.5/5

Stredná cesta

4.5/5

BB krémy zaujali svet krásy a ponúkajú všestranné riešenie pre nadšencov starostlivosti o pleť aj líčenia. Vďaka svojim multifunkčným výhodám, od hydratácie a zjednotenia tónu pleti až po ľahké krytie a ochranu SPF, sa BB krémy stali základom mnohých líčidiel. 

 

V tomto komplexnom článku sa ponoríme do sveta BB krémov a zistíme, ktorý krém si zaslúži označenie „najlepší BB krém”. Pozrite si našu recenziu a skúsenosti s BB krémami.

Najlepšie BB krémy na základe testu

Najlepší BB krém na trhu

Hodnotenie

Najlepšia cena

Bioderma Sensibio AR BB Cream

BB krém ALMOND

Erborian BB Creme Dore

Nobilis Tilia BB krém s aloe vera

Dermacol BB Cannabis Beauty​

Hoika Hydratačný BB krém

Nivea Essentials BB Denný krém

Avene Hydrance BB

Garnier Skin Naturals BB Cream

Missha M Perfect Cover

Clinique Anti-Blemish Solutions™

NAJLEPŠÍ BB KRÉMY RECENZIE - OBSAH ČLÁNKU

Bioderma Sensibio AR BB Cream

Bioderma Sensibio AR BB Cream je univerzálny produkt starostlivosti o pleť určený špeciálne pre osoby s problémami citlivej pleti, ktorý poskytuje komplexné riešenie na boj proti začervenaniu a upokojenie podráždenia pleti. 

Tento krém sa vyznačuje schopnosťou riešiť začervenanie priamo pri jeho zdroji. Zloženie BB krému s patentom Rosactiv™ sa zameriava na hlavné faktory spôsobujúce rozšírenie ciev, čím účinne redukuje začervenanie a časom zabraňuje jeho opakovanému výskytu. Bez ohľadu na to, či sa u vás vyskytujú príležitostné vzplanutia alebo pretrvávajúce začervenanie, tento výrobok ponúka proaktívny prístup k riešeniu problémov s citlivou pleťou.

Citlivá pleť je často sprevádzaná podráždením a nepríjemnými pocitmi. Vďaka obsahu alantoínu, silnej upokojujúcej látky, tento BB krém poskytuje okamžitú úľavu podráždenej pleti, pomáha upokojiť zápal a obnoviť komfort. Jemné zloženie je vhodné na každodenné použitie, poskytuje nepretržitú hydratáciu a úľavu citlivej pleti.

Ľahké krytie, ktoré poskytuje tento BB krém, uľahčuje dosiahnutie bezchybnej pleti. Či už máte problémy so začervenaním, nerovnomerným tónom pleti alebo tmavými škvrnami, výrobok ponúka krytie, ktoré účinne zakrýva nedokonalosti a zároveň umožňuje pleti dýchať. Výsledkom je prirodzene vyzerajúci povrch, ktorý zvýrazní vzhľad vašej pleti bez pocitu ťažkosti.

Jeden krém má objem 40 ml, a zakúpiť si ho môžete už za 21,70 €.

BB krém Almond od ANNEMARIE BÖRLIND predstavuje revolučný prístup v starostlivosti o pleť, ktorý spája výhody hydratačného krému s efektívnym krytím make-upu. Tento inovatívny produkt je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám všetkých typov pleti, poskytoval intenzívnu hydratáciu a zároveň chránil pleť pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia vrátane UV žiarenia. Jeho unikátne zloženie, obohatené o botanickú kyselinu hyalurónovú a karotenoidy zo zelenej riasy, zabezpečuje dlhotrvajúcu hydratáciu, zatiaľ čo prírodné pigmenty zaisťujú rovnomerný a žiarivý tón pleti.

Vďaka svojej multifunkčnosti BB krém Almond nielenže intenzívne hydratuje a tónuje pleť, ale tiež pôsobí proti starnutiu, upokojuje a zjemňuje pokožku. Je ideálnym riešením pre každodennú starostlivosť, pretože eliminuje potrebu používať viacero rôznych produktov. Tento BB krém je dokonalým spoločníkom pre ženy, ktoré hľadajú jednoduché, ale efektívne riešenie pre svoju pleť, umožňujúce im udržať ju zdravú, hydratovanú a vizuálne bezchybnú.

Erborian BB Creme Dore

Základom produktu Erborian BB Creme Dore je využitie originálnej kórejskej receptúry. Toto zloženie predstavuje vyvrcholenie desaťročí výskumu a vývoja v oblasti kórejskej starostlivosti o pleť a sľubuje vynikajúce výsledky podporené pokročilou technológiou a dôkladným spracovaním.

Výraznou vlastnosťou tohto BB krému je jeho multifunkčnosť. Okrem toho, že poskytuje krytie, pôsobí aj ako ošetrenie pleti a ponúka komplexný prístup k starostlivosti o pleť. Spojenie kozmetických a terapeutických výhod z neho robí cenný doplnok každej rutinnej starostlivosti o pleť, ktorý zjednodušuje režim bez zníženia účinnosti.

Skvelou správou je, že Erborian BB Creme Dore je obohatený o ženšen a fermentovaný ženšenový kvet, pričom presahuje rámec povrchového vylepšenia a preniká hlboko do oblasti výživy pleti. Ženšen, uctievaný pre svoje revitalizačné vlastnosti, sa spája s rastlinnými výťažkami, aby pleť naplnil antioxidantmi, vitamínmi a minerálmi a podporil celkové zdravie a odolnosť pleti.

Rozlúčte sa s ťažkosťami pri hľadaní dokonalého odtieňa. Erborian BB krém sa môže pochváliť pozoruhodnou schopnosťou bezproblémovo sa prispôsobiť prirodzenému tónu pleti, čím zabezpečuje harmonickú zmes, ktorá bez námahy kopíruje jej odtieň.

Jedno balenie obsahuje 15 ml krému a zakúpiť si ho môžete už za 13,69 €.

Nobilis Tilia BB krém s Aloe vera, svetlý

Nobilis Tilia BB krém s Aloe vera je multifunkčný kozmetický prípravok, ktorý spája výhody starostlivosti o pleť a make-upu v jednom. Tento BB krém je navrhnutý tak, aby poskytoval hydratáciu, výživu a prirodzene vyzerajúce krytie, a jeho cieľom je zlepšiť celkové zdravie a vzhľad pleti. 

Jednou z najvýraznejších vlastností BB krému Nobilis Tilia je jeho schopnosť hĺbkovo hydratovať a vyživovať pleť. Tento BB krém s obsahom aloe vera, známeho svojimi hydratačnými vlastnosťami, pomáha dopĺňať hydratačnú bariéru pleti a zanecháva ju jemnú a pružnú počas celého dňa.

Na rozdiel od tradičných odličovacích prípravkov, ktoré môžu obsahovať drsné chemikálie, BB krém Nobilis Tilia sa môže pochváliť krémovým základom bez vody, ktorý je plný prospešných aktívnych zložiek. Od šťavy a gélu z aloe až po olej z pestreca mariánskeho, arganový a jojobový olej – každá zložka pôsobí synergicky, upokojuje podráždenie, zabraňuje predčasnému starnutiu a chráni pleť pred nepriaznivými vplyvmi prostredia.

Tento BB krém taktiež ponúka nízku úroveň ochrany pred slnkom s fyzikálnym ochranným faktorom SPF 9, hoci nie je určený ako náhrada špeciálneho opaľovacieho krému.

Jedno balenie obsahuje 30 ml, zakúpiť si ho môžete už za 25,90 €.

Dermacol BB Cannabis Beauty Cream

BB Cannabis Beauty Cream od spoločnosti Dermacol ponúka jedinečnú kombináciu starostlivosti o pleť a make-upu, ktorá využíva silu prírodných zložiek, ako je kanabidiol (CBD) a konopný olej, na zabezpečenie hydratácie, regenerácie a upokojujúcich vlastností.

Jednou z hlavných výhod používania tohto BB krému je jeho schopnosť zjednotiť tón a štruktúru pleti. Či už ide o zmenu farby alebo nerovnosti, Cannabis BB krém pomáha vytvoriť vyváženejší a žiarivejší vzhľad. To môže byť obzvlášť výhodné pre osoby, ktoré chcú dosiahnuť prirodzený, zdravý lesk bez ťažkého make-upu.

Vďaka obsahu CBD, konopného oleja a kyseliny hyalurónovej je tento BB krém vhodný pre citlivú alebo podráždenú pleť. Tieto zložky majú upokojujúce vlastnosti, ktoré pomáhajú upokojiť začervenanie, zápaly a nepríjemné pocity, čím podporujú celkový komfort pleti. Ľudia s reaktívnymi typmi pleti môžu pri pravidelnom používaní tohto výrobku nájsť účinnú úľavu.

Napriek hydratačným a vyživujúcim vlastnostiam sa BB Cannabis Beauty Cream od Dermacolu môže pochváliť ľahkým zložením, ktoré je na pleti príjemné. Bez námahy sa rozotrie a priľne k pleti bez toho, aby ju zaťažoval alebo zanechával mastné stopy. Vďaka tomu je ideálny na každodenné nosenie a poskytuje priedušný a prirodzene vyzerajúci vzhľad.

Jedno balenie BB krému obsahuje 30 ml, pričom si ho môžete zakúpiť už za 6,49 €.

Hoika Hydratačný BB krém

Hydratačný BB krém od značky Holika predstavuje svetielko nádeje pre tých, ktorí sa denne boria so suchou pleťou. Zahrnutie kyseliny hyalurónovej do zloženia tohto BB krému je veľkou výhodou. Kyselina hyalurónová je známa svojou schopnosťou priťahovať a udržiavať vlhkosť, čím zabezpečuje vyprahnutej pleti hydratáciu, ktorú zúfalo potrebuje. Môžete sa rozlúčiť so suchými šupinkami a nepríjemným svrbením, pretože tento BB krém neúnavne pracuje na udržiavaní hydratácie pleti počas celého dňa.

Tento krém s dôležitým ochranným faktorom SPF 30 ponúka viac než len kozmetické krytie; slúži ako ochrana pred škodlivými účinkami UV žiarenia. Hydratačný BB krém s dvojitým účinkom nielen skrášľuje pleť, ale ju aj chráni pred predčasným starnutím a možným poškodením slnkom.

Starnúca pleť často bojuje so stratou pružnosti, čo vedie k jej ochabovaniu a jemným vráskam. Hydratačný BB krém od značky Holika navyše aktívne pôsobí na zlepšenie štruktúry a pevnosti pleti. Pri dôslednom používaní môžete očakávať výrazné zvýšenie elasticity pleti, čo vedie k jej mladistvejšiemu a omladenému vzhľadu.

Jeden krém má objem 30 ml a zakúpiť si ho môžete už za 7 €.

Nivea Essentials BB Denný krém

Nivea Essentials BB denný krém vyniká zjednotením tónu pleti a poskytuje jej hladký a jednotný vzhľad. Či už máte problém s nerovnomernou pigmentáciou alebo prílišnou belosťou, tento krém bez námahy zmaže nedokonalosti pre bezchybný vzhľad.

Jednou z ďalších vlastností tohto BB krému je jeho schopnosť účinne zakryť rôzne nedokonalosti, ako sú pigmentové škvrny, začervenanie a známky únavy. Stačí malé množstvo a dosiahnete viditeľne lepšiu pleť, ktorá vyzerá prirodzene žiarivo. Nivea BB denný krém je tiež obohatený o hydratačné zložky, ktoré prenikajú hlboko do pokožky a poskytujú jej dlhotrvajúcu hydratáciu. Rozlúčte sa so suchými miestami a pnutím, pretože tento krém zanechá vašu pleť jemnú, hladkú a pružnú po celý deň.

Skvelou správou je, že tento BB krém je obohatený o minerály vrátane organického jojobového oleja a provitamínu B5, ktoré vyživujú pleť zvnútra a podporujú celkové zdravie a odolnosť pleti. Tieto prospešné zložky pôsobia synergicky a podporujú prirodzené funkcie pleti, výsledkom čoho je pleť, ktorá vyzerá čo najlepšie.

Nivea Essentials BB krém môžete používať rôznymi spôsobmi podľa svojich preferencií a potrieb. Či už ho radšej nosíte samostatne pre minimálny vzhľad líčenia, alebo ho používate ako podkladový krém pre väčšie krytie, jeho univerzálne zloženie sa bez problémov prispôsobí vašej starostlivosti o pleť a líčeniu.

Jedno balenie Nivea Essentials BB denného krému obsahuje 50 ml a zakúpiť si ho môžete už za 8,90 €.

Avene Hydrance BB-ľahká tónovacia hydratačná emulzia

Avene Hydrance BB krém s ochranným faktorom SPF 30 ponúka pohodlné riešenie starostlivosti o pleť typu „všetko v jednom”, ktoré poskytuje hydratáciu a ochranu pred vonkajšími vplyvmi, ako je slnečné žiarenie a voľné radikály. Jeho patentovaný komplex COHEDERM zaisťuje 24-hodinovú hydratáciu a udržuje pleť hydratovanú počas celého dňa.

Vďaka tónovaciemu efektu účinne zjednocuje tón pleti, zakrýva nedokonalosti a zanecháva pleť sviežu. Kombinácia perleťových a minerálnych pigmentov rozjasňuje pleť a dodáva jej prirodzený, žiarivý vzhľad. Avene Hydrance krém tiež poskytuje ochranný faktor SPF 30 – vďaka nemu zabezpečuje spoľahlivú ochranu pred slnkom a chráni pleť pred škodlivým UV žiarením. To je nevyhnutné na udržanie zdravia pokožky a predchádzanie jej predčasnému starnutiu spôsobenému slnečným žiarením.

Ľahká tónovaná hydratačná emulzia má nemastnú textúru, ktorá zaručuje príjemný pocit počas celého dňa. Vďaka tomu je vhodná pre normálne až zmiešané typy pleti, ktorým poskytuje hydratáciu bez zanechania ťažkých alebo mastných zvyškov. Dobrou správou je, že BB krém je všestranne použiteľný, vhodný na použitie samostatne alebo po aplikácii séra.

Jedno balenie výrobku vám poskytuje 40 ml krému, pričom si ho môžete zakúpiť už za 16,43 €.

Garnier Skin Naturals BB Cream Medium Miracle Skin Perfector 5v1

Jednou z výrazných vlastností tohto BB krému Garnier Skin Naturals je jeho schopnosť poskytovať hydratáciu aj krytie súčasne. Kombinuje výhody hydratačného krému s výhodami ľahkého make-upu, čím vychádza v ústrety ľuďom, ktorí hľadajú výrobok, ktorý ponúka viac než len povrchové krytie.

Okrem toho obsahuje vitamín C, ktorý je známy svojimi antioxidačnými vlastnosťami, a tak presahuje rámec kozmetického krytia a podporuje zdravie pleti. Obsah vitamínu C prispieva k zdravému a žiarivému vzhľadu pleti, čo z neho robí atraktívnu voľbu pre tých, ktorí sa zaujímajú o dlhodobú starostlivosť o pleť. Dermatologické testovanie zaručuje, že tento výrobok je vhodný pre normálne typy pleti, čo poskytuje pokoj ľuďom, ktorí sa obávajú možných nežiaducich reakcií. 

Garnier Skin Naturals BB Cream je nekomedogénny, takže neupcháva póry a nezhoršuje aknóznu pleť. Umožňuje pleti dýchať a zároveň jej poskytuje krytie a hydratáciu, takže je vhodný pre osoby s citlivou alebo ľahko prekrvenou pleťou.

V jednom balení nájdete 50 ml kvalitného BB krému a zakúpiť si ho môžete už za 10 €.

Missha M Perfect Cover

Missha M Perfect Cover BB krém predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú vysokokvalitný BB krém s vynikajúcimi krycími schopnosťami a ochranou pred slnečným žiarením. Tento produkt je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám všetkých typov pleti, poskytoval vysokú ochranu (SPF 30 – SPF 50) a zároveň pleť hydratoval, chránil pred vonkajšími vplyvmi a bojoval proti starnutiu. Jeho unikátne zloženie, bohaté na vyživujúce botanické esencie, zvláčňujúce rastlinné oleje a morské extrakty, udržuje pleť hydratovanú, zlepšuje jej štruktúru a zaisťuje perfektný mladistvý vzhľad.

BB krém Missha M Perfect Cover sa vyznačuje vynikajúcou krycou schopnosťou, ktorá prirodzene maskuje nedokonalosti, tmavé kruhy a nejednotnosť pleti. Viditeľne minimalizuje jemné linky a začervenanie, zatiaľ čo hydratuje, zjemňuje a zjednocuje farebný tón pleti. Jeho ľahká a svieža textúra umožňuje príjemnú aplikáciu, zanechávajúc pleť prejasnenú a plnú sviežosti. Aktívne látky ako kyselina hyalurónová, extrakty z rumančeka a rozmarínu, Gatuline® RC, ceramidy, olej z makadámie a kolagén prispievajú k celkovej kondícii a zdraviu pleti.

Clinique Anti-Blemish Solutions™

Clinique Anti-Blemish Solutions™ BB krém je špeciálne navrhnutý pre mastnú a problematickú pleť, ktorá vyžaduje nielen krytie nedokonalostí, ale aj starostlivosť zameranú na reguláciu tvorby mazu a zmatnenie pleti. Tento BB krém kombinuje vysokú ochranu pred slnečným žiarením (SPF 40) s dermatologicky testovaným zložením, ktoré neobsahuje parfumáciu, parabény ani oleje, čím zabezpečuje, že pleť zostane chránená, zdravá a bez lesku až na 12 hodín.

Jeho unikátne vlastnosti zahŕňajú schopnosť zjednotiť tón pleti a zakryť nedokonalosti, zatiaľ čo zároveň reguluje tvorbu mazu a zabraňuje lesku, čím poskytuje svieži vzhľad pleti po celý deň. Vďaka tomu, že je BB krém Clinique Anti-Blemish Solutions™ nekomedogénny, neupcháva póry a aktívne prispieva k ošetreniu problematickej pleti. Jeho aplikácia je jednoduchá a efektívna, čo z neho robí ideálny produkt pre každodenné použitie.

Čo je to BB krém?

BB krém, skratka pre „beauty balm”, je všestranný produkt starostlivosti o pleť, ktorý poskytuje väčšie krytie ako tónovaný hydratačný krém a zároveň sa môže pochváliť ďalšími výhodami, ako sú podkladové vlastnosti, ochrana pred slnkom a zložky proti starnutiu. Je to voľba pre mnohých, ktorí uprednostňujú ľahšiu alternatívu tradičného podkladu, najmä na zakrytie škvŕn na pleti.

 

Tento multifunkčný krém slúži na rôzne účely:

 

Korekcia farby: BB krém pomáha vyrovnať tón pleti a zakryť nedokonalosti.

 

Ľahká hydratácia: Poskytuje hydratáciu bez pocitu zaťaženia pleti.

 

Ochrana pred slnečným žiarením: Mnohé BB krémy majú zabudovaný ochranný faktor SPF, ktorý chráni pleť pred škodlivým UV žiarením.

 

Ľahké krytie make-upu: Poskytuje jemné líčenie vhodné na každodenné nosenie.

Základné rozdiely medzi bb a cc krémom

BB (Beauty Balm) a CC (Color Correcting) krémy sú multifunkčné kozmetické produkty, ktoré kombinujú vlastnosti starostlivosti o pleť s kozmetickými benefitmi, ako je krytie nedokonalostí alebo zjednotenie tónu pleti. Hoci sa na prvý pohľad môžu zdať podobné, majú niekoľko kľúčových rozdielov, ktoré ich odlišujú a určujú ich špecifické použitie v rámci každodennej starostlivosti o pleť.

BB krémy sú známe ako “Beauty Balms” alebo “Blemish Balms” a ponúkajú ľahké krytie, ktoré pomáha maskovať nedokonalosti pleti, ako sú jemné vrásky, začervenanie alebo drobné pigmentové škvrny. BB krémy sú navrhnuté tak, aby poskytovali viacero výhod v jednom produkte, vrátane hydratácie, ochrany pred slnečným žiarením (často obsahujú SPF), a niekedy aj anti-agingových vlastností. Sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú produkt pre dennú starostlivosť o pleť, ktorý zjednodušuje rutinu líčenia a zároveň poskytuje základnú starostlivosť o pleť.

CC krémy, známe ako “Color Correcting” krémy, sú zamerané predovšetkým na korekciu farby pleti. Majú za úlohu riešiť špecifické problémy, ako sú začervenanie, sivý alebo nejednotný tón pleti, a to vďaka obsahu farebných korekčných pigmentov. CC krémy poskytujú zvyčajne ľahšie až stredné krytie a sú formulované tak, aby pleť vyhladili a opticky zlepšili jej celkový vzhľad. Okrem korekcie farby pleti môžu CC krémy obsahovať aj zložky, ktoré pomáhajú v boji proti starnutiu pleti, hydratujú a chránia pred slnečným žiarením.

Výhody a nevýhody BB krému

Ponúkajú rôzne výhody, ale ako každý kozmetický produkt, majú aj svoje nevýhody.

Výhody BB krému:

  1. Multifunkčnosť: BB krémy kombinujú hydratáciu, ochranu pred slnečným žiarením, krytie nedokonalostí a niekedy aj anti-agingové vlastnosti. Týmto spôsobom môžete zjednodušiť svoju rutinu starostlivosti o pleť.

  2. Ľahké krytie: Poskytujú ľahké až stredné krytie, ktoré je ideálne pre prirodzený vzhľad. Sú skvelou voľbou pre tých, ktorí nechcú používať ťažký make-up, ale predsa len chcú zakryť drobné nedokonalosti.

  3. Hydratácia: BB krémy sú formulované tak, aby poskytovali pleti potrebnú hydratáciu, čo je základom zdravej a svieže vyzerajúcej pokožky.

  4. Ochrana pred slnečným žiarením: Mnohé BB krémy obsahujú SPF, ktoré chráni pleť pred škodlivými UVA a UVB lúčmi, čím pomáhajú predchádzať predčasnému starnutiu a poškodeniu pokožky.

  5. Vhodné pre všetky typy pleti: Sú dostupné v rôznych formuláciách, ktoré vyhovujú suchým, mastným, kombinovaným aj citlivým typom pleti.

Nevýhody BB krému:

  1. Obmedzený výber odtieňov: BB krémy často ponúkajú obmedzený výber odtieňov, čo môže byť problematické pre tých, ktorí majú ťažkosti nájsť presný odtieň, ktorý by zodpovedal ich tónu pleti.

  2. Menej vhodné pre veľmi suchú pokožku: Aj keď BB krémy poskytujú hydratáciu, pre ľudí s veľmi suchou pokožkou môže byť táto hydratácia nedostatočná.

Pri výbere BB krému je dôležité zvážiť vaše osobné potreby a typ pleti. BB krémy sú skvelou voľbou pre každodenné použitie, najmä ak hľadáte produkt, ktorý zjednoduší vašu kozmetickú rutinu, zatiaľ čo poskytne základnú starostlivosť o pleť a ľahké krytie.

Čo vybrať - BB krém alebo make up?

Rozhodnutie medzi BB krémom a makeupom závisí od vašich osobných preferencií a potrieb vašej pleti. BB krém, s jeho ľahkou textúrou a schopnosťou prispôsobiť sa odtieňu pleti, je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú produkt, ktorý zjednotí nedokonalosti a zároveň poskytne ochranu pred UV žiarením a hydratáciu. Jeho schopnosť prispôsobiť sa odtieňu pleti znamená, že nájsť ten pravý odtieň pre vás by malo byť jednoduchšie. BB krém je ideálny na bežné denné nosenie, obzvlášť v letných mesiacoch, keď je ľahká starostlivosť o pleť prioritou. Avšak, je dôležité si uvedomiť, že BB krém nemusí poskytovať takú výdrž, akú by ste našli pri použití makeupu.

Na druhej strane, makeup ponúka vyššie krycie schopnosti, čo z neho robí ideálnu voľbu pre zakrytie výrazných nedokonalostí a farebných rozdielov na pleti. Ak si vyberiete kvalitný makeup, nemusíte sa obávať nepríjemného pocitu pnutia na tvári, ktorý môže byť spôsobený niektorými inými typmi makeupu. Pre dosiahnutie dokonalého vzhľadu môže byť potrebné použiť podkladovú bázu a finálnu fixáciu, ale výsledkom môže byť dokonale vyzerajúca pleť, ktorá vydrží bez zmien a zhlukovania aj viac ako 16 hodín. Navyše, najlepšie makeupy dnes už ponúkajú nielen vynikajúce krytie, ale aj hydratáciu a ochranu pred UV žiarením.

Vo výbere medzi BB krémom a makeupom tak ide o zváženie, či uprednostňujete ľahkú starostlivosť o pleť s mnohostrannými benefitmi a prirodzeným vzhľadom, alebo potrebujete silnejšie krytie a dlhotrvajúci efekt pre bezchybný vzhľad. BB krém je skvelou voľbou pre každodenné situácie, zatiaľ čo makeup je ideálny pre dni, keď potrebujete vaša pleť vyzerať bezchybne.

Aplikácia BB krému: Krok za krokom

Aplikácia BB krému je jednoduchá a efektívna metóda, ako dosiahnuť prirodzený vzhľad pleti, zatiaľ čo zároveň poskytujete svojej pokožke potrebnú hydratáciu a ochranu. Na začiatok je dôležité vybrať odtieň, ktorý najlepšie zodpovedá vášmu prirodzenému tónu pleti, aby ste dosiahli čo najprirodzenejší efekt.

Pre aplikáciu BB krému začnite s čistou a hydratovanou pokožkou. Naneste malé množstvo krému na končeky prstov, hubku na makeup, alebo štetec, a jemne ho rozotrite na tvári smerom von od stredu tváre

Dôležité je krém dobre zapracovať, najmä v oblastiach okolo nosa, čela a brady, kde sa môžu objaviť nedokonalosti alebo začervenanie. BB krém môžete aplikovať aj na krk a dekolt, aby ste dosiahli jednotný vzhľad pleti. Vďaka svojej ľahkej konzistencii sa BB krém ľahko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva, čo zanecháva pleť hladkú, hydratovanú a prirodzene vyzerajúcu bez pocitu ťažkosti alebo mastnoty. Pre dosiahnutie vyššieho krytia môžete proces opakovať, ale pamätajte, že cieľom je zachovať ľahký a prirodzený efekt.

bb krem na stole aj so stetcom
Kristína Šafrová
Kristína Šafrová

Práca so slovami je pre mňa fascinujúca, pretože s nimi dokážete rôzne čarovať. Aj preto sa venujem copywritingu a marketingu už tak dlho. Začala som ešte na strednej škole, kde som dostala príležitosť pracovať v jednej agentúre práve na pozícií textárky. Tam som zistila, že písanie je niečo, čo ma naozaj baví. Pokračovala som ako freelancer v podstate až dodnes, kedy si okrem práce v digitálnej agentúre vypĺňam voľný čas aj písaním článkov na najrôznejšie témy. Okrem toho mi voľný čas vypĺňa moja dcéra, prechádzky v prírode, čítanie kníh a sledovanie trendov v online svete.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *