Domov » Zdravie a krása » Bellasin recenzia

Výživové poradenstvo Nutriadapt - Naozaj funguje a pomôže vám? Recenzie a skúsenosti!

Snažíte sa zredukovať hmotnosť, dodržiavate jedálniček, no po krátkom čase to vzdáte a to, čo ste schudli hneď priberiete naspäť. Poznáte tento scenár a deje sa vám často? Možno máme pre vás konečne to pravé riešenie – Nutriadapt. Táto spoločnosť vám môže účinne a efektívne pomôcť dosiahnuť vaše ciele, udržať si cieľovú hmotnosť a naučiť cenné informácie o vašom tele a jedlách.

V tomto článku si spoločnosť Nutriadapt predstavíme a ukážeme vám, čo všetko ponúka, ako dopadla v recenzii a aké majú zákazníci skúsenosti! Spoločnosť funguje aj online, ale má množstvo kamenných pobočiek po celej republike. 

NUTRIADAPT RECENZIA - OBSAH ČLÁNKU

Máte záujem o to, ako správne funguje proces chudnutia a zmeny stravovacích návykov? Chcete vedieť o rôznych dostupných výživových programoch a ich cien? V nasledujúcich odstavcoch vám poskytnem podrobné informácie o princípe fungovania Nutriadapt a aj o skúsenostiach jeho používateľov.

Nutriadapt je výživový program, ktorý sa sústreďuje na individuálny prístup k zákazníkom. Pomocou dát o vašich cieľoch, stravovacích návykov a zdravotnom stave vám Nutriadapt navrhne jedinečný výživový plán, ktorý je prispôsobený vašim potrebám. Tento program umožňuje monitorovať vašu stravu, cvičenie a dokonca aj vašu hmotnosť.

Skúsenosti užívateľov Nutriadapt sú veľmi pozitívne. Používatelia tvrdia, že vďaka programu dosiahli rýchle a trvalé výsledky pri chudnutí a cítili sa lepšie zdravotne. Nutriadapt tiež poskytuje podporu od skúsených nutričných expertov, ktorí vám pomôžu s akýmkoľvek problémom alebo otázkou, ktorú máte ohľadom svojho stravovania.

Nutriadapt – o čo ide?

Nutriadapt je spoločnosť, ktorá sa zameriava na edukáciu ľudí ohľadom zdravého životného štýlu a primeranej redukcii hmotnosti. Veria, že starostlivosť o zdravie a stravovanie už nie je len záležitosťou športovcov a pár ľudí, ale celospoločenskou normou. Výhodou je, že ich nájdete v každom väčšom meste – V Bratislave, Trnave, Trenčíne, Nitre, Poprade a v ďalších slovenských mestách.

V tejto firme nájdete viacerých výživových špecialistov, ktorí museli prejsť náročným vzdelávacím procesom, vďaka ktorému vám môžu poradiť čo najlepšie a pomôcť vám na ceste za lepším zdravím a postavou. Títo špecialisti majú potrebnú kvalifikáciu na to, aby sa starali o klientov s onkologickou liečbou, o seniorov alebo o ľudí trpiacich diabetom. 

Ako to funguje?

Ak máte záujem o výživový program, prvým krokom býva vyplnenie online formulára pre rezerváciu, ktorý nájdete po kliknutí na červené tlačidlo “Vyplniť formulár”. 

V tejto žiadosti vyplníte vaše osobné informácie, ako napríklad meno, priezvisko, telefónne číslo a vyberiete si pobočku, kde chcete absolvovať vašu prvú konzultáciu. Je dobré zvoliť pobočku, ktorá je umiestnená v blízkosti vašej adresy. 

Pracovník spoločnosti Nutriadapt vás potom kontaktuje do dvoch pracovných dní a dohodne s vami termín vašej prvej konzultácie. Konzultácia trvá zvyčajne 30 až 40 minút a počas nej vám výživový poradca poskytne základnú diagnostiku a navrhne prípadné ďalšie vyšetrenia. Na základe výsledkov a vašich cieľov potom môžete buď pokračovať v službách Nutriadapt alebo si vybrať inú možnosť, ktorá vám bude vyhovovať viac.

Čo zahŕňa prvá diagnostika Nutriadapt?

Merať BMI index vám môže poskytnúť len všeobecný prehľad o vašej telesnej hmotnosti, avšak je dôležité zmerať aj mieru hydratácie a podiel viscerálneho tuku v tele, ktoré sú presnejšie ukazovatele zdravia. 

Viscerálny tuk je jedným z rizikových faktorov pre vznik metabolických ochorení, ako je inzulínová rezistencia, hyperlipidémia či kardiovaskulárne problémy. Výživoví poradcovia v Nutriadapt vám pomôžu s diagnostikou a porovnávaním výsledkov, aby mohli prispôsobiť váš denný príjem a dosiahnuť želané výsledky.

Firma sa pri diagnostike zameriava na celkový zdravotný stav klienta a pomáha mu zlepšiť stravovacie návyky a zvýšiť pohybovú aktivitu. V Nutriadapt majú k dispozícii špičkové meracie prístroje a kvalifikovaných odborníkov, ktorí vám pomôžu zistiť dôležité údaje o vašom tele, ako je miera hydratácie a podiel viscerálneho tuku.

Vzhľadom na to, že každý človek je jedinečný, Nutriadapt ponúka rôzne programy a balíčky, ktoré sú prispôsobené konkrétnym potrebám klienta a jeho cieľom. Okrem toho spolupracujú s kvalifikovanými odborníkmi z oblasti výživy a športovej medicíny, aby mohli klientom poskytovať najkvalitnejšie poradenstvo a viesť ich k zdravému životnému štýlu.

Aké služby vám Nutriadapt ponúka

Výživový plán na úpravu hmotnosti

Spoločnosť Nutriadapt v prvom rade ponúka výživový plán na úpravu hmotnosti, ktorý je personalizovaný. To znamená, že je vytvorený 100 % pre vás, vaše preferencie a potreby. Tento plán je vhodný pre človeka, ktorý chce schudnúť pár kíl v relatívne krátkom čase. Samozrejme, optimálne chudnutie by malo byť pomalé a dlhodobé, no ak vás čas tlačí, dá sa to aj spôsobom, ktorý navrhne Nutriadapt.

Pokiaľ sa zameriate na kvalitnú, výživnú stravu a rady Nutriadapt špecialistov, úspech vás jednoducho neminie. Ako to funguje? Ešte pred samotným procesom chudnutia sa vykoná diagnostika, na ktorej zistíte podiel tuku, množstvo viscerálneho tuku vo vašom tele alebo mieru hydratácie. Vďaka základnej diagnostike budú špecialisti presne vedieť, ako vám nastaviť personalizovaný jedálniček. Následkom toho môžete chudnúť hravo a s úsmevom na tvári. 

Výživový plán pre športovcov

Tento plán vás naučí, ako sa stravovať tak, aby ste mali dostatok energie i pri cvičení alebo športe, ktorý vykonávate. Pri intenzívnej fyzickej záťaži je potrebné myslieť na kvalitnú a vyváženú stravu, ktorá vám dodá dostatok živín, ktoré potrebujete každý deň. Pokiaľ nebudete dostatočne jesť, budete pociťovať únavu a vyčerpanie. 

Rovnako ako pri výživovom pláne na úpravu hmotnosti, aj tu sa vykoná základná i metabolická diagnóza tela. Výhodou je, že výživové plány od Nutriadapt môžu obsahovať aj analýzu črevného mikrobiomu, určenie miery stresovej záťaže organizmu alebo pohybové videá na doma, vďaka ktorým môžete cvičiť naozaj kdekoľvek.

Výživový plán pre deti

Áno, znie to možno zvláštne, ale aj deti môžu mať svoj vlastný výživový plán. Práve nadváha, obezita, podvýživa či iné problémy s potravou sa, žiaľ, v súčasnosti čoraz viac týkajú aj detí. Práve kvôli tomu je Nutriadapt pripravený pomôcť každému rodičovi, ktorý dbá o zdravie svojej ratolesti. Výživové programy spoločnosti účinne a efektívne riešia viaceré problémy so stravou u detí.

Výživový špecialisti vášmu dieťaťu pomôžu s celým priebehom špeciálneho programu, naučí sa prakticky využiteľné odporúčania a ďalšie množstvo užitočných informácií, ktoré mu zjednodušia množstvo vecí ohľadom stravy aj do budúcna. A to je naozaj dôležité. Skvelou správou je, že ako rodič môžete vstúpiť do akéhokoľvek programu, pričom vaše dieťa dostane svoj program zadarmo

Výživový plán pre seniorov

Veľké množstvo seniorov sa, nanešťastie, stretáva okrem zhoršenej pohyblivosti aj s civilizačnými ochoreniami alebo inými zdravotnými komplikáciami. Vďaka kvalitnému jedálničku a pohybu sa to ale môže zmierniť alebo dokonca zlepšiť. Strava, ktorú odporúčia špecialisti z Nutriadapt, vám dodá veľa energie a sily, a vy si tak opäť môžete užívať pohyb či každodenné aktivity.

Výživový plán pre večné dietárky

Tento výživový plán je určený pre ľudí, ktorí vyskúšali množstvo diet, no stále sa im nedarí schudnúť. Podľa skúseností špecialistov z Nutriadapt sa ľudia delia na dva typy – tí, ktorí sa snažia až príliš a potom to jednoducho vzdajú a tí, ktorí si každý deň doprajú niečo “hriešne”, no na mieru už tak nehľadia. Nemajte však strach. Skúsení odborníci vašu situáciu nestranne zhodnotia a pripravia ten najlepší nutričný plán len pre vás.

Výživový plán pre diabetikov a alergikov

Diabetici a alergici sú ďalšou skupinou, ktorej sa spoločnosť Nutriadapt venuje. Tento program je okrem dvoch spomenutých skupín vhodný aj pre ľudí s vysokým cholesterolom, s intoleranciou na rôzne potraviny či rôznymi civilizačnými ochoreniami. Pred začatím programu musíte špecialistov vopred upozorniť na potraviny, ktoré nesmiete konzumovať. Vďaka tomu vám spolu s lekárskou radou vytvoria program na mieru.

Nutriadapt - programy

Úprava jedálnička je základom a klienti si môžu pridať doplnky stravy alebo fyzickú aktivitu podľa svojich preferencií. Pokiaľ však nemajú záujem o tieto časti, nie sú podmienkou pre absolvovanie nutričnej terapie. V Nutriadapt veria, že viac zmien v životnom štýle môže lepšie pomôcť pri chudnutí.

Nutriadapt ponúka celkom tri hlavné programy a dva on-line programy pre svojich klientovVýber programu v Nutriadapt závisí na cieľoch klienta a jeho individuálnych potrebách. Firma ponúka aj možnosť biochemického skríningu, ktorý pomáha zistiť aktuálny stav organizmu a prispôsobiť jedálniček a doplnky stravy na mieru klientovi. Okrem toho, webináre a pravidelné konzultácie pomáhajú klientom udržiavať si motiváciu a dosahovať svoje ciele. Nutriadapt sa snaží pomôcť klientom dosiahnuť nielen chudnutie, ale aj zdravší a vyváženejší životný štýl.

Skúsenosti s Nutriadapt

Firma vychádza z filozofie, že každý človek je jedinečný a preto potrebuje individuálny prístup k stravovaniu. Preto Nutriadapt ponúka rôzne programy a balíčky, ktoré sú prispôsobené konkrétnym potrebám klienta a jeho cieľom.

Zákazníci v minulosti mali zmiešané hodnotenia k pôvodnej firme Svet Zdravia, ktorá prevádzkovala nutričnú poradňu. Niektorí boli spokojní s výživovým poradenstvom, no iní kritizovali prístup personálu alebo nedostatok energie počas chudnutia. Avšak, dnes už na negatívne recenzie prakticky nenarazíte. Používatelia na rôznych platformách, ako je Facebook, Heuréka či diskusné fóra, vychvaľujú Nutriadapt na výživové poradenstvo aj e-shop.

Podľa skúseností tých, ktorí vyskúšali Nutriadapt, ide o účinnú metódu, ktorá sa dokáže dobre prispôsobiť individuálnym potrebám každého klienta. Dodržiavaním stanoveného výživového plánu je možné dosiahnuť znateľný pokles hmotnosti.

Často kladené otázky

Nutriadapt je slovenská firma zameraná na výživové poradenstvo a predaj prírodných doplnkov stravy.

Nutriadapt ponúka tri hlavné programy a dva on-line programy pre svojich klientov.

Nutriadapt ponúka individuálny prístup a pomáha klientom zlepšiť stravovacie návyky, zvýšiť pohybovú aktivitu a dosiahnuť ich želané výsledky. Sústredia sa na celkový zdravotný stav klienta a ponúkajú aj biochemický skríning a pravidelné konzultácie.

Nutriadapt - zhodnotenie

Ako sme už vyššie spomenuli, služby spoločnosti Nutriadapt sú vhodné pre skutočne široké spektrum populácie. Od ľudí, ktorí len chcú schudnúť pár kíl, cez športovcov a seniorov až po osoby trpiace diabetom alebo intoleranciou na rôzne potraviny. Ich služby najviac pomôžu ľuďom, ktorí chcú mať svoju stravu pod kontrolou a naučiť sa dôležité a hodnotné informácie o jedle a svojom tele. 

Výhodou tohto výživového poradenstva, že si môžete vybrať z  mnohých ponúkaných služieb aj programov . Ak si ich predplatíte na dlhšiu dobu , vyjdú vás výrazne lacnejšie.

Daniela Ivanová
Daniela Ivanová

Projektová koordinátorka, ktorá sa vo svojom voľnom čase zaujíma o nové trendy, módu a zdravie.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *